Steel врата завърши MDF, довършителни и обшивката на входни врати, МДФ плоскости, украсена панел vinilplastikom- Панелите рамкирани панели с естествено дърво или боядисани shponom- frezirovannye Панелите МДФ с вандалски доказателство пластмаса и т.н.

Стоманени врати с MDF довършителни работи

Въпреки факта, че металните врати с MDF панели са класифицирани като елитни, те не са много скъпи и поради това са достъпни за повечето купувачи.

Предимствата на вратите с MDF панел включват наситеност на цветовете и трайност, устойчивост на агресивни химически компоненти, издържливост и здравина на декорирания материал.Всички MDF панели могат да бъдат разделени на 5 групи:

  • Панели, декорирани с винилова пластмаса. Виниловият пластмасов филм имитира различни материали: различни видове дърво, "метални" и др.
  • Панелни панели. Имитирайте продукти от благородно дърво, като по този начин ви позволява да инсталирате скъпо изглеждаща врата за абсурдни пари.
  • Панели с фурнир от естествен дървен материал. За този тип довършителни MDF ценни дървета се използват. Изглежда, че тези врати, съответно - стилни, елегантни и скъпи.
  • Освежени или боядисани панели. MDF с образец, получен от аерографията. Такава декорация ще привлече феновете на експериментите и дизайна - входът към вашия дом ще бъде изгоден да се различава от съвкупността от идентични врати с необичаен модел или смела смес от цветове.
  • MDF с анти-вандална пластмаса. Действителни за нашия вид декорация. Антивиндалната пластмаса предпазва вратата от физически и химически влияния. Панелите не горят, не избледняват, не могат да бъдат надраскани или нарязани.


Довършителните MDF врати с панели ще дадат на апартамента си скъп и стилен външен вид. Ако искате вашата къща да бъде украсена с наистина красива и висококачествена врата, обърнете внимание на MDF панелите. По-подробна информация можете да получите от нашите мениджъри, като се обадите на "Door House" на телефоните, посочени на сайта.

проби

Компанията "Дора Хаус" предлага и услуги за монтаж и монтаж на входни метални врати с MDF довършителни работи. По-долу са дадени примери и разходи за работа.

Стоманена врата МДФ №1

Стоманена врата (размер на кутията 2000x800)

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вътрешна украса на безопасна врата в ЕкатеринбургВътрешна украса на безопасна врата в Екатеринбург
Панели за облицовка на стени за вътрешно обзавежданеПанели за облицовка на стени за вътрешно обзавеждане
Вътрешни врати от дървоВътрешни врати от дърво
Декориране с декоративни панелиДекориране с декоративни панели
Медицински панелиМедицински панели
Характеристики на вратите от фурнирХарактеристики на вратите от фурнир
Какви са пластмасовите панели, PVC панелите, техните предимства и недостатъциКакви са пластмасовите панели, PVC панелите, техните предимства и недостатъци
Декоративни пана за интериорДекоративни пана за интериор
Декориране на стените на кухнята с панели, декорация, под, стени, снимка, видеоДекориране на стените на кухнята с панели, декорация, под, стени, снимка, видео
Как да оправяме пластмасови панели Монтаж на пластмасови панелиКак да оправяме пластмасови панели Монтаж на пластмасови панели
» » Steel врата завърши MDF, довършителни и обшивката на входни врати, МДФ плоскости, украсена панел vinilplastikom- Панелите рамкирани панели с естествено дърво или боядисани shponom- frezirovannye Панелите МДФ с вандалски доказателство пластмаса и т.н.