Вътрешна украса на безопасна врата в Екатеринбург

Вътрешно покритие

Можете да изберете вътрешната украса на вратите сами по Ваш вкус. Това е интериорното украшение, което придава на вратата уникален вид. Богата палитра от цветни нюанси и най-широк избор от снимки ще задоволят най-изискания вкус на нашите клиенти.

Днес можете да изберете един от видовете декоративни облицовки:

  • Гладки панели от ПДЧ с дебелина 16 мм.

Ламинирани панели, имитиращи различна текстура от дърво, скъпи и практични материали. Оптимално решение за вътрешни довършителни работи на стоманени врати, инсталирани в жилищни помещения. Голям брой нюанси от различни видове дърво дават възможност да изберете цвета, съответстващ на вашия интериор на стаята. Стоманените врати с ПДЧ са лесни за почистване и затова винаги ще изглеждат перфектно.Метален лист - стоманен лист от студено валцована стомана, покрит с полимерна прахова боя. Предлагаме да избирате от предлаганите, най-популярните цветове на боята.

  • Милени панели MDF дебелина 10-16 мм.

MDF панелите могат да се използват за външна и вътрешна декорация на вратите. Голям избор фрезовани панели от MDF, PVC фолио, ламиниран с имитация на дърво модел позволява да вземете под врата тапицерия вътрешното пространство. Това е практична и сравнително евтина форма на декорация. Като декоративно покритие се използват PVC фолиа. Предлагаме огромен брой цветове, текстури и релеф PVC фолио позволява да се симулира върху повърхността на фасадата от естествено дърво - и то не само на външен вид, но също така и на пипане. В допълнение, PVC филмът е устойчив на механични повреди и излагане на битови химикали, има висока светлоустойчивост.

  • Разкроени MDF панели с огледало.


MDF панели с огледало могат да се използват за вътрешна украса на вратата. МДФ - плоча, изработена от фино смлени дървени стърготини, която се пресова под високо налягане. Свързващото средство при производството на MDF плочи е лигнин-смола от естествен произход, която се отделя от дървото при загряване.

  • Панелни панели, изработени от масив бор и дъб.

Панелите могат да се използват за външна и вътрешна декорация на стоманени врати. Боровото дърво е традиционно дърво за декорация на интериора. Тази порода е известна, обичана, има привлекателна цена. Наличието на добре оборудвана мебелна площ ви позволява да направите всеки проект за вашата входна врата. Вариантите на чертежите и цветната скала на панелите от дървен файл не са ограничени. Много видове панели са уникални. Ние сме готови да повторим външния вид на вашите интериорни врати колкото е възможно по-точно и да направим стоманена врата в същия стил. Ние можем да работим според вашия скица.

Вариантите на чертежите и цветната скала на панелите от дървен файл не са ограничени. Наличието на добре оборудвана мебелна площ ви позволява да направите всеки проект за вашата входна врата. Много видове панели са уникални. Ние сме готови да повторим външния вид на вашите интериорни врати колкото е възможно по-точно и да направим стоманена врата в същия стил. Ние можем да работим според вашия скица.

Задайте въпрос на специалист

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изкуствен камъкИзкуствен камък
Вътрешни врати от дървоВътрешни врати от дърво
Характеристики на вратите от фурнирХарактеристики на вратите от фурнир
Вътрешни врати форма, материал, аксесоариВътрешни врати форма, материал, аксесоари
Как да изберем декоративни панели за стениКак да изберем декоративни панели за стени
Правилен избор на интериорни вратиПравилен избор на интериорни врати
Декоративни пана за интериорДекоративни пана за интериор
Завеси за интериорни вратиЗавеси за интериорни врати
Декоративни панели за стени - купувайте незапалими декоративни стенни панели за интериорни…Декоративни панели за стени - купувайте незапалими декоративни стенни панели за интериорни…
Тъмните ламинирани и тъмни врати перфектна комбинация и хармонияТъмните ламинирани и тъмни врати перфектна комбинация и хармония
» » Вътрешна украса на безопасна врата в Екатеринбург