Изкуствен камък

Изкуствен камък за фасадата

В каталога на фирма "Витанти" се представя голям избор от изкуствен камък за вътрешно и екстериорно декориране. Естествената текстура и богата палитра от нюанси на този материал ви позволяват да го комбинирате успешно с други покрития и да постигнете висока естетика на резултата.

 • Леонардо Стоун

 • Вила да Винчи • Изкуството на камъка

  В продажба има всички видове декоративни и архитектурни елементи от водещи производители  Ако по-рано на руския пазар бяха представени главно скъпи продукти от чуждестранно производство, днес имитация на естествени минерали се произвежда от много местни растения и се предлага на достъпни цени. В асортимента на фирма "Вицианти" тези покрития са представени от продуктите на фирмите "Wild-Stone", "Perfect Stone", "Малахит", "Камелот" и др. Каним ви да се запознаете с каталога на продуктите и да изберете красив изкуствен камък за цокъл и фасада или декоративна облицовка от гипс за вътрешно обзавеждане. Това решение ще помогне да се трансформира външния вид на сградата и да се подчертае в монотонен ред от сиви типични сгради.

  Стенна декорация с декоративен камък: красота и издръжливост на достъпна цена

  Това решение за фасадно облицоване е едно от най-практичните и рационални. За разлика от естествения, изкуствен камък има по-достъпни разходи и подобрена производителност. Предимствата на покритието включват:

 • сила и пластичност;
 • устойчивост на деформация и напукване при външни въздействия;
 • ниска порьозност и повишена хигроскопичност;
 • леко тегло;
 • богата палитра от нюанси и текстури.
 • Материалът може да се използва не само за украса на стените на сградата, но и в кухнята като декор на работната повърхност. Плътната структура на покритието предотвратява абсорбирането на замърсители, влага и миризми, така че е лесно да се почисти и по този начин да се поддържа необходимото ниво на хигиена в помещението. В случай на повреда може да се смени отделен елемент от изкуственото покритие, докато при естествен камък ще бъде много трудно да се избере съответният фрагмент според неговия цвят.

  Използването на декоративен камък за вътрешно обзавеждане в апартамент днес също се превръща в популярно. Това решение ви дава възможност да придадете на стаята оригинален облик, да подчертаете функционалните области, стилно да украсявате отделните елементи на ситуацията. Влагоустойчивостта, здравината и дълготрайността на материала го правят възможно не само в закрити помещения, но и в градината като облицовка на малки архитектурни форми.

  Декоративният камък за вътрешно обзавеждане е изработен от гипс, пясък, модификатори и пълнители. Първоначалният цвят на продуктите е бял, но с въвеждането на специални пигменти в масата се получава широка гама от наситени и пастелни нюанси. Повърхността на елементите може да бъде различна: гладка или текстурирана, имитираща чипа на естествен минерал.

  В компанията "Витанти" можете да закупите декоративен и изкуствен камък за всички видове довършителни работи. Ние предлагаме висококачествени материали на конкурентни цени.

  Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Декориране на стените с декоративен камъкДекориране на стените с декоративен камък
  Изкуствен камък за интериор и фасада. Подгответе дома си!Изкуствен камък за интериор и фасада. Подгответе дома си!
  Прагове от изкуствен камъкПрагове от изкуствен камък
  Кухненска престилка от изкуствен камъкКухненска престилка от изкуствен камък
  Камина с портал от изкуствен камък снимка в интериораКамина с портал от изкуствен камък снимка в интериора
  Завършваме сокола с изкуствен камък, както и вида на този имитиращ фасаден материалЗавършваме сокола с изкуствен камък, както и вида на този имитиращ фасаден материал
  Декориране на балкона с изкуствен декоративен камъкДекориране на балкона с изкуствен декоративен камък
  Изкуствен камък obiИзкуствен камък obi
  Форми за производство на паважни и фасадни плочки, бордюри, градински пътекиФорми за производство на паважни и фасадни плочки, бордюри, градински пътеки
  Декоративна каменна украса на входа, дъгата, склонове Фото, инструкции, съвети за дизайн Нов камък…Декоративна каменна украса на входа, дъгата, склонове Фото, инструкции, съвети за дизайн Нов камък…
  » » Изкуствен камък