Декоративни панели за стени - купувайте незапалими декоративни стенни панели за интериорни декорации, цени за завършване на стенни декоративни панели за интериор в Москва

Представени продукти

 • MATRIX 4 000 рубли / м квадрат.

 • AMPIR 4 000 рубли / кв. М.

 • FriedenC2 4 100 тр. / Бр.

 • FriedenC1 4 100 тр. / Бр.

 • Frieden СЗ 4 100 тр. / Бр.

 • Мини Classic 6W 3300K E-27 • Мини Classic 6W 4200K E-27

 • Свещ 6W 4200K E-27

  Декоративни панели

  Декоративният панел е универсален материал за декорация на интериора. Основните му предимства включват проста инсталация, естетичен външен вид, богат избор от нюанси и текстури. Можете да купите декоративни панели и за стени, тавани, колони и други архитектурни решения.

  Декоративни панели за стени  Най-популярни са декоративните стенни панели. Те могат да се използват за:

 • пълно завършване на стените - от пода до тавана;
 • Частичен дизайн - до половината или до друга височина на стената.
 • В последния случай се допуска комбинация от стенни панели с тапети и други материали. Обикновено дъното е малко по-тъмно от върха.

  За фиксиране на довършителните стенни панели използвайте лепило за плочки и други подобни материали. Изборът на състав зависи от материала, от който са направени стените. В тази връзка диапазонът е много широк. В края на краищата днес за производството на панели се използват не само дърво и пластмаса, но и текстил, кожа, плочки, стъкло и др.

  Има друга технология за инсталиране на декоративни панели за вътрешно обзавеждане - рамка. Състои се от инсталиране на основа от метални или дървени летви. Плочките са прикрепени към него, а не към стените. Оказва надежден дизайн с възможност за разглобяване и лесен достъп до вътрешни комуникации.

  Стенни панели за вътрешно обзавеждане

  При избора на декоративни стенни панели трябва да обърнете внимание на следните параметри.

  Условия на работа. Температурата и влажността в помещението са важни. Това ще определи избора на материала, от който се произвеждат стенните панели за вътрешна декорация. Необходимо е също така да се вземат предвид възможните ефекти върху стените. Например, ако в стаята има деца или домашни любимци, има смисъл да изберете здрав и лесен за почистване материал, монтиран на стената.

  Допълнителни изисквания. На първо място, става дума за пожарна безопасност. Продават се и незапалими стенни панели. Те са изработени на основата на гипсови влакна. По-горе, материалът е покрит с незапалим меламинов филм. Ограниченията върху дизайна не съществуват. В случай на пожар, незапалими панели успешно издържат разпространението на пламъка.

  Дизайн и цена. Както външния вид, така и цената на декоративните панели варират в широк диапазон. Незапалимите опции могат да струват малко повече. По принцип ценообразуването и наличните варианти за дизайн зависят от материала на производството. Изборът се прави въз основа на собствените им идеи за идеалния интериор и бюджета за ремонт. Сред най-евтините стенни панели трябва да се отбележат модели, изработени от пластмаса и ПДЧ.

  Декоративна мазилка

  При декорирането на интериора декоративната мазилка беше много популярна. Преди вариантите на други материали, той има три основни предимства.

  1. Леко тегло. Това позволява използването на гипс за стени, изработени от всякакви материали, без предварително подсилване на конструкцията.
  2. Достъпни цени. С помощта на такива декоративни панели за стени е възможно да се украси стаята красиво, без да се превишават границите на скромен бюджет.
  3. Добър микроклимат. Стенните панели са екологични. При излишната влага гипсът изважда от стаята, а в случай на липса - се отказва.

  Напоследък са разпределени триизмерни декоративни панели за интериор. Те са изработени на гипсова основа, в която се добавят други материали. Можете да си купите стенни панели в Artpole. В нашия каталог има богат избор от материали за различен бюджет и вкус.

  Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Декориране с декоративни панелиДекориране с декоративни панели
  Медицински панелиМедицински панели
  Pvc стенни панели за снимки на интериораPvc стенни панели за снимки на интериора
  Стенни декоративни тапетиСтенни декоративни тапети
  Стенни декоративни тапетиСтенни декоративни тапети
  Декоративни плочи за стенаДекоративни плочи за стена
  Стени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотографияСтени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотография
  Как да изберем декоративни панели за стениКак да изберем декоративни панели за стени
  Стъклени панели за стениСтъклени панели за стени
  Стенна декорация с декоративни панелиСтенна декорация с декоративни панели
  » » Декоративни панели за стени - купувайте незапалими декоративни стенни панели за интериорни декорации, цени за завършване на стенни декоративни панели за интериор в Москва