Лист панели под камъка, цената в Москва

Декоративни стенни панели (за камък и тухли)

 Лист панели - това е икономичен строителен материал, който е много популярен за декорация на помещения. Благодарение на наличието на различни стилистични решения (имитация на плочки, естествено дърво и камък), лесно можете да добавите нов модерен външен вид към познатия интериор. Плоските стенни панели се произвеждат без използване на фенол-формалдехидни смоли, поради което са безопасни за здравето. "SB Company" предлага да закупи тези продукти от марката "DPI".

Отличителни характеристики на панелите DPI

  • Продуктът има добра механична якост, която се осигурява от наличието на дървесни влакна от евкалипт, които формират основата.
  • Панели "DPI" могат да се използват за довършителни работи на всички помещения, включително заведения за обществено хранене. Продуктите на този производител се характеризират с екологична безопасност - материалът не отделя в околната среда вредни вещества.

Разнообразие от опции за дизайн

  • Листовите декоративни панели "DPI" се произвеждат с имитация на различни строителни материали - естествен камък, тухла, мрамор и др.

Производствена технологияТехнологията за производство на стенни панели от MDF включва следните етапи.

Закупуване на суровини. Производството на листови панели е направено от дърво. Суровините се доставят в трупи, които след това се почистват от кората и се смачкват от стърготини. Освен това се извършва сортиране и измиване на чипс за бъдещи панели, за да се отстранят чужди частици (мръсотия, пясък и др.).

Подготовка на влакна. Получените влакна се подлагат на пара, пресовани при висока температура и налягане. В резултат на тези процедури се освобождава лигнин, който е естествен свързващ компонент. Корекцията на влажността на получената маса се извършва чрез метода на сушене. С помощта на циклони от дървесни влакна за бъдещия панелен въздух се отстранява.Образуване на влакна. Подравняването на влакното се извършва чрез формоване на ролки. Получените листове се претеглят и се изпращат до предварително пресоване, по време на което изхвърлят въздуха, останал след обработката с циклони.

Натискането. "Килимът", получен от дървесното влакно, се изпраща до машината за окончателно уплътняване. След това листовете се нарязват на панел с определен размер и се охлаждат.

Шлайфане. За изглаждане на дебелината, осигуряване на гладкост на повърхността и отстраняване на външни дефекти, готовите стенни листове се обработват на шлифовъчни машини. След това панелът се изпраща на декоративния финал.

Декоративно покритие. Лицето на листовите панели е покрито с PVC фолио, което може да бъде гланц или матово, монохромно или с модел, който имитира естествен камък или тухли. Панелът е ламиниран върху пресата: PVC филмът е прилепен към основата на материала на стената под налягане. Релефното покритие на панелите се извършва на фрезови машини. Цената на стенния панел зависи от вида на използваното покритие.

приложение

Стенните панели под камъните и тухлите се използват широко в строителството и ремонта. Такива лист панели, използвани за вътрешна украса: офиси, апартаменти и т.н. С помощта на декоративни панели за решаване на проблема на зониране на жилищна или офис пространство, направени от магазин прозорци, фасади или партер, декорирана вила структура ... Този материал за стени може да се използва като декоративни подпори или завеси. Също така, стенните панели се използват за довършване на бани, кухни и коридори.

За да поръчате листови декоративни панели "DPI" или да получите допълнителна информация по въпросите, свързани с тяхната покупка, можете да се свържете с телефонните номера, изброени в секцията "Контакти".

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Санфорд стени панели за камък, тухли, калдъръмени дървета, евтиниСанфорд стени панели за камък, тухли, калдъръмени дървета, евтини
Медицински панелиМедицински панели
Стенни панели под камъкаСтенни панели под камъка
Стени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотографияСтени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотография
Стенни сандвич панели - характеристики, размери, достойнства, цена и цени на панелитеСтенни сандвич панели - характеристики, размери, достойнства, цена и цени на панелите
Декоративни пана за интериорДекоративни пана за интериор
Стенни панели за завършване на коридораСтенни панели за завършване на коридора
Еко панели за стени в 3D вариантиЕко панели за стени в 3D варианти
Siding socle novik novik, фасадни панели nailite nailayt, стенни панели за камък, тухли, дървени…Siding socle novik novik, фасадни панели nailite nailayt, стенни панели за камък, тухли, дървени…
Декоративни панели за стени - купувайте незапалими декоративни стенни панели за интериорни…Декоративни панели за стени - купувайте незапалими декоративни стенни панели за интериорни…
» » Лист панели под камъка, цената в Москва