Стенни панели под камъка

Стенни панели за камък и тухла

Панел за довършителни работи на базата на колекция MDF "Stone"

Използва се за вътрешна декорация на помещения. Цената е 1350 рубли. (PRICE REDUCED) на парче. Стандартен размер 1.22х2.44 Дебелина 6мм Представена в 3 цвята: бежово кафяво и тъмно кафяво

Умерена устойчивост на влага! Предната страна на панела е покрита със специален защитен лак. Задната част е покрита с влагоустойчива смес.

Довършителни панели на базата на колекция MDF "Grotto"

Използва се за вътрешна декорация на помещения. Цената е 3500 рубли. за бр. Стандартен размер 1.22h2.44 дебелина 6 мм е представена в 3 цвята: бежов и тъмно кафяво - кафяво и 4 колекции на "Костенурка" "Корал" "Русалка", "Водопад" Използва се, за да вмъкнете между панелите под камък. Ще даде на стаята уникален вид!

Стенни панели под камък и тухла - това е удобството, комфорта и красотата на вашите помещения!Към днешна дата абсолютно всеки модерен човек се опитва да направи своя дом, апартамент, офис или други помещения не само практични и безопасни за живота, но и с красив, очарователен покрив и интериор. Поради факта, че има голям избор от възможности за довършване на помещенията, няма абсолютно никакви ограничения, които биха могли да ограничат възможностите за довършителни работи. Избирайки правилната опция за себе си, първо трябва да разчитате на трите основни правила - това е качество, цена и лекота на инсталиране. Ето защо, както показва практиката, най-оптималният и ефективен начин е да се завършат помещенията с помощта на стенни панели. Те не само притежават посочените по-горе предимства и ползи, но и да ни позволи да изпълнява работата възможно най-скоро и да се пресъздаде в своите помещения, удобни, колоритен и уютна атмосфера, която ще зарадва собствениците си в продължение на много години.

Навсякъде по света декоративните стенни панели са много популярни и широко разпространени. Много хора прибягват до използването им поради факта, че по време на инсталацията им няма абсолютно никакви проблеми и трудности. Освен това те могат да бъдат експлоатирани за много дълго време.

MDF стенните панели за камък и тухла преди монтажа не изискват работа по предварителна подготовка на повърхността, където ще бъдат закрепени. Те могат да лежат на напълно различни повърхности, което им позволява да бъдат използвани във всяка стая, независимо от характеристиките и сложността на повърхностите. Освен това, благодарение на сигурността и широката функционалност, стенните панели ще ви помогнат да направите цялостен вид ремонт и ще помогнете значително за спестяване на финансови ресурси, както и времето за подреждане на помещения.

Преди да започнете директно да закупите стени панели, се препоръчва да разберете за себе си къде ще бъдат инсталирани и какъв вид хармонично се вписват в помещенията. Преди всичко трябва да се пристъпва към собствените интереси и предпочитания.Към днешна дата стенните панели за закупуване в Курск, които можем при доста ниска цена и с гаранция за високо качество, се класифицират в три типа:

    Рефлекторни панели - плочки за плочки - листови панели.

В ролята на прототипа на стенните панели е обикновена подплата. Поради факта, че плочките с плочки, които имат квадратна форма, могат да имат голямо разнообразие от цветови варианти и текстури от материала, те могат да бъдат инсталирани, разчитайки на вашето въображение и интереси. Третият тип стенни панели, наречен лист, е материал, който има подобни характеристики като шперплат.

В съвременния строителен пазар има голямо разнообразие от стенни панели, изработени от различни материали. Те могат да бъдат дърво, ПДЧ, MDF, MDF, както и пластмаса. При фабричната продукция е възможно, благодарение на използването на прес технологията, да се екструдират всички изображения при проектирането на панели, изработени от дървесни влакна и ПДЧ. Това ви позволява да пресъздадете външния вид на панели, напомнящи за естествен камък или тухла.

При производството на листови MDF панели под камъка, в повечето случаи се използва специална технология за обработка на материали, в резултат на което панелите придобиват вид камък с различни цветове и текстура. Тези релефни MDF стенни панели под каменните стени имат реалистична структура, която позволява да се постигне зрелищен и цветен интериор в помещенията.

Основната част от скелета за монтаж на стенни панели са профилни летви. За да монтирате самостоятелно панели за стена в помещенията си, не е необходимо да имате професионални знания и умения.

Съставът на стенните панели е свързан с материалите, които са ламели, крепежни елементи и пластинки. При извършване на закрепващи работи по монтажа на стенни панели автоматично се създава свободно пространство между панела и стената. За да го напълните по-късно, препоръчително е да поставите кабели или шумоизолация там. Това ще скрие тези елементи от външно внимание, което е много практичен и ефективен начин.

Когато инсталирате стенни панели, можете да изберете напълно различна посока. За да направите това, е необходимо да се наклоните към стандартния вертикален вариант и поставете панелите хоризонтално или "рибена кост". Това ви позволява да внесете в интериора на помещението индивидуалност и уникален стил.

Предимства и характерни особености на стенните панели на компанията NeoPlast!

Поради факта, че в производството на модерни технологии прилага стенни панели, висококачествени материали и най-съвременна техника, те ще получат редица предимства и достойнства, което им позволява да се разглежда като обещаващ начин за успешна украса. Така че, за тях се отнася:

    Многостранно приложение. Стенните панели могат да се монтират в различни помещения. Могат да бъдат офиси, къщи, апартаменти, заседателни зали и много други. Монтирането на този панел ви позволява да постигнете максимална звукова абсорбция, топлоизолация и, разбира се, солиден и стилен външен вид на помещенията. Удобна и лесна работа, бърз монтаж, поддръжка на стенни панели. Почистването на стенните панели се извършва веднъж месечно, избърсвайки ги с влажна кърпа или препарат. Ако някои елементи от стенните панели са повредени, няма да има трудности при тяхното заместване. Не е необходимо предварително да третирате повърхностите на помещенията, преди да монтирате стенни панели. Освен това инсталирането на панели може да се извърши самостоятелно и не е необходимо да има професионална база за инсталиране. Всичко е просто, лесно и просто. Приемливи разходи, съчетани с високо качество. Това най-вече привлича вниманието на повечето хора по света.

Ето защо, изборът за украса на помещенията им е стенните панели ще постигнат максимален комфорт, красота и комфорт. Стенните панели, чиято цена е много привлекателна, ще направят интериора по-уникален, ще му даде здравина и изтънченост. Е, вероятно, най-важното е, че те са напълно безопасни за човешкото здраве и нямат никакви вредни ефекти. Купете стени панели MDF под камък и тухла за вътрешна украса в Курск, Белгород, Орел, можете да в компанията NeoPlast! Изборът е ваш!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасадни панели wandstein russia Купете метални фасадни панели за домаФасадни панели wandstein russia Купете метални фасадни панели за дома
Санфорд стени панели за камък, тухли, калдъръмени дървета, евтиниСанфорд стени панели за камък, тухли, калдъръмени дървета, евтини
Монтаж на стенни панели в Нижни Новгород инструкции интериор декорация различни цветовеМонтаж на стенни панели в Нижни Новгород инструкции интериор декорация различни цветове
Фасадни панели, купуват, в пенс, холзпластФасадни панели, купуват, в пенс, холзпласт
Медицински панелиМедицински панели
Стени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотографияСтени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотография
Профил на Beltal - предни панелиПрофил на Beltal - предни панели
Панели за камъкПанели за камък
Декоративни пана за интериорДекоративни пана за интериор
Стенни панели за завършване на коридораСтенни панели за завършване на коридора
» » Стенни панели под камъка