Интериорен дизайн в модерен стил

Само белите интериори се смятат за твърде скучни, други претенциозни, а трети - недопустими луксозни и непрактични. Професионалистите опровергават тези митове и учат как да "опишат" белия цвят, така че къщата е уютна.

Интериорен дизайн в модерен стил, който поема вътрешността на чисто функционално пространство без ненужни подробности, е отражение на динамичния начин на живот на човек. И най-доброто място, където можете да направите "нулиране" след натоварен ден, може да се превърне в "полупрозрачна" къща. В същото време капсуларният лаконичен интериор не винаги е изпълнен с аскетизъм. За разлика от това, задачата на дизайнера е да се създаде някаква универсална рамка, в която хората по желание и настроение могат да влизат различни елементи на интериор, стилистично реплики и със същата лекота на почистване.

Вътрешните работи, претрупан, като златни столове с червена тапицерия и гоблени по стените лилаво, скучаят по-бързо от пастел минимализъм.Бял цвят е неограничен инструмент за интериорен дизайн. Например, ако стените в стаята тапети в с цветя и шест месеца по-късно тези цветя стават омразни, а след това се отървете от тях може да бъде само радикален начин, което ще доведе до много проблеми и разходи. Много по-лесно да си купя цветна покривка за легло или нахвърлям на дивана от цветни възглавници, сложи един необичаен ваза или декоративен дизайн декоративно осветление. И тогава вие сами можете да превърнете "бялата" къща в идеално място за почивка и баланс.

Много често като акцент в светлината на общия интериор са естествените материали:

  • дърво,
  • камък
  • бетон,
  • стъкло.


Те не се притесняват, перфектно комбинирани с всички аксесоари за интериора, придават комфорт, топлина и мекота на бялото интериорен дизайн в модерен стил.

Бели мебели в интериора.

Тези, които привличат вниманието към белите мебели, си струва да се има предвид, че на чисто бял фон просто ще се разпадне. По-добре е да нарисувате стените в някакъв пастел или да покриете с тапет в малко цвете. Тогава мебелите ще играят заедно с активния фон. Всички аксесоари трябва да бъдат задържани на цвят, без прекомерно смесване на фактурите. Пасивният бял фон диктува избора на всички подвижни елементи: мебели, аксесоари, предмети от изкуството с наситени цветове, необичайни форми и текстури. Можете например да създавате мебели в леко зелено или бледосиньо гама.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интериорен дизайн на минимализма на апартаментитеИнтериорен дизайн на минимализма на апартаментите
Лвов минимализъмЛвов минимализъм
Текстилен интериорен дизайнТекстилен интериорен дизайн
Модерен интериор на хола в апартамент от БудапещаМодерен интериор на хола в апартамент от Будапеща
Московският минимализъмМосковският минимализъм
Экололь в интериорен дизайн 3-стайни апартаменти снимкаЭкололь в интериорен дизайн 3-стайни апартаменти снимка
Модерен апартамент 20 снимкиМодерен апартамент 20 снимки
Ваза в зелени тоновеВаза в зелени тонове
Интериорен дизайн в малка кухняИнтериорен дизайн в малка кухня
Модерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнятаМодерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнята
» » Интериорен дизайн в модерен стил