Живопис в интериора

Къща и как изглежда, какво атмосферата в дома говори за неговите жители, е много красноречиво - какво е естеството на дома на Силите, отколкото са пристрастени, там е в дома за деца, животни. Е, и разбира се, той говори за настроението и отношението му.

Това впечатление се създава от детайлите на интериора. И искам да говоря за такива интериорни предмети като картина за къща. Тъй като снимките за домашните им хора се взимат много внимателно и те оживяват най-скучния интериор. Дайте му пълнота.

Елементи на интериора: снимка

Има няколко практически препоръки за поставяне на снимки, като се има предвид, че красивите картини НЕ ще се превърнат в място, което НЕ се смесва с цялостния стил на къщата. И те ще бъдат светли и индивидуални.

1. Чертежите и влагата са много вредни за снимките, така че поставете платната така, че външната среда да не разваля картината.2. Стената, върху която картината ще виси, трябва да е възможно най-празна. Много добре изглеждащи стенописи в стаи с ниско обзавеждане.

3. По-добре е, ако стената, върху която се планира да закачи снимка, ще бъде боядисана в неутрален тон. На ярка стена с голям шаблон, картината просто се губи. Твърдите стени от светлинни тонове са подходящи като фонове повече от тъмни. Но ако всеки реши да отреже стените с ярки модели, а след това за картините, можете да оставите една стена, монофонична.4. Маркирайте снимките: отгоре, отдолу или от двете страни. Когато декоративното осветление винаги привлича вниманието.

5. За да се разгледа картина, особено голяма, разстоянието е необходимо. Затова трябва да ги обесите, за да можете да се отдалечите от снимката до определено разстояние и да я погледнете директно. За малките стаи големи картини не се побират.

6. Стилистичното единство на картините и мебелите - един много спорен и противоречив въпрос. От една страна, модерното изкуство може да не се вмества в класическата стая. Но от друга страна, класическата живопис може да се съчетае перфектно с модерните мебели и дори с високите технологии.

7. Що се отнася до рамки, е желателно те да са в хармония с други декоративни елементи в стаята. Но е важно и комбинацията на рамката със самата картина - тук е необходимо да се балансира.

8. Когато поставяте група от картини, възниква въпросът - как да се наблюдава един състав. Тук основният принцип е спазването на определена хоризонтална или вертикална линия. Най-често срещаната и обичайна за нас опция - когато всички снимки, висящи на един ред, образуват един ред в долния край. Ако снимките са малки, те могат да се окачат едно над друго, оформяйки линеен страничен ръб.

9. Основното правило при избора на височината на платното - центърът на картината трябва да бъде на нивото на очите на човека.

10. Снимката за къщата трябва да бъде в хармония с целта на стаята, в която тя виси. За кухнята, неподвижните условия са подходящи, за да се създаде работна атмосфера в офиса - пейзажи, за детската стая - цветни снимки на парцела. Но тук няма едно единствено правило, защото картината е много индивидуална, а основният принцип на нейния избор и разположение е един - бихте искали това.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изкуство живопис на стени и тавани. Услуги на художника Евтините!Изкуство живопис на стени и тавани. Услуги на художника Евтините!
Стенопис в интериораСтенопис в интериора
Ние висим картини на стената професионалноНие висим картини на стената професионално
Да рисувате самиДа рисувате сами
Как да украсите интериора на детска стая за момичеКак да украсите интериора на детска стая за момиче
Романтичен интериорен дизайн на кухнятаРомантичен интериорен дизайн на кухнята
Избираме художника на декоратора за боядисване на стени и таваниИзбираме художника на декоратора за боядисване на стени и тавани
Как да закачите хармонично картините на стенатаКак да закачите хармонично картините на стената
Вътрешно боядисване на стените от ръцете на художникаВътрешно боядисване на стените от ръцете на художника
Изкуство живопис, като декор на интериораИзкуство живопис, като декор на интериора
» » Живопис в интериора