Скъпоценни камъни от Иваново - закупете евтина баня

Дървени къщи от Иванов

Купете баня до ключ евтино

В тази статия ще ви кажа какви точки да потърсите при закупуване на баня до ключ, какво трябва да се направи първо, когато е по-добре да инсталирате прозорци и врати, да рисувате рамка и т.н.

Всяко лице, което поне веднъж е било в банята, ще й даде по-голямо предпочитание вместо баня. И това има свое собствено обяснение. По-подробно за предимството на руската баня вече говорихме в една от нашите статии. Този път ще говорим за това как да купим баня и е препоръчително да я направим евтино за семейния бюджет.

Така че, ако възнамерявате да купите бани на база "до ключ". по-добре е да се погрижите предварително за някои неща. Разпределянето на земя за него и организирането на канализация е по-удобно да се извърши в началния етап на покупката. Когато тези проблеми бъдат разрешени, можете да започнете да планирате. Преди да купите баня, трябва да знаете точно колко прегради има в нея, кои от тях ще отделят парната стая от стаята за почивка или къде ще се намира автомивката. В интернет можете да намерите много проекти за баня до ключ. От друга страна, можете да използвате услугите на професионални дизайнери, или можете да се консултирате по този въпрос с разработчика. Във всеки случай, трябва да решите типичен проект на вашето баня .Не забравяйте, че всяко капиталово строителство трябва да бъде надлежно документирано. Трябва да се помни, че структурата, изградена без разрешително, се счита съгласно чл. 222 от Гражданския кодекс на Руската федерация чрез неразрешено строителство, а лицето, което го построи, не придобива правото на собственост върху него.

Когато тези проблеми бъдат решени, можете да започнете да търсите за договарящи фирми, които продават къщи за баня. Монтирайте банята на ключа не е толкова бързо, колкото бихме искали. Факт е, че инсталирането се извършва на няколко етапа. След като сауната бъде отсечена и доставена на обекта, основата е готова да започне инсталирането на крака. Като събирате всички корони, можете да започнете да правите част от ваната. Важно е да знаете, че дървесината има определени характеристики: с течение на времето тя изсъхва. Ето защо, когато Вашата баня е сглобена на крак и покривът е готов, не можете веднага да започнете да монтирате прозорци, врати, подове и т.н. Трябва да има известно време за свиване. Средно, рамката се свива от 5 до 10 см. По този начин, етапът, свързан с монтирането на врати, прозорци, е по-добре да се задържа след изтичане на 6 месеца, за предпочитане една година.Когато рамката се е свила, възможно е да се монтират прозорци, врати, електричество и др. Бани за боядисване могат да се извършват както в началния етап, така и в следващите етапи на строителството. Купете бани на тоалетна и евтино за семейния бюджет, който можете да поръчате къща в Иваново с нас. Успех!

__________________________________________________________________________

Подобни записи:

Документи до ключ

Ивановски къщи: закупуване на дървени къщи

В зависимост от предназначението на дървени трупи къщите са изработени от различни видове дървесина, така че продажбата на дървени трупи е много деликатна материя. Например, за продажба дървени къщи предпочитат ... Прочети повече

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня в бежови тонове снимкаБаня в бежови тонове снимка
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Баня с праскова цвятБаня с праскова цвят
Банята в лилаво и лилави тоновеБанята в лилаво и лилави тонове
Баня в тюркоазен цвятБаня в тюркоазен цвят
Златна баня 20 снимки на дизайнаЗлатна баня 20 снимки на дизайна
Изчисляване на разходитеИзчисляване на разходите
Windows KrasnoyarskWindows Krasnoyarsk
Инсталиране на самата баня видео инструкцииИнсталиране на самата баня видео инструкции
Екран за баня от сервиз Лесен и бърз монтажЕкран за баня от сервиз Лесен и бърз монтаж
» » Скъпоценни камъни от Иваново - закупете евтина баня