Баня 4 на 4 разпределение вътре и снимка

Баня 4 на 4 - вътрешно оформление и снимка 1

Представете си, че имате баня от 4 до 4. Разположението вътре, снимките и скиците ще ви помогнат да планирате оптимално всички бани в толкова малка площ.

Бани в залата на банята 4 на 4

На 16 квадратни метра ще трябва да поставите следните бани:

  1. Парна баня (основна стая във всяка руска баня).
  2. Миялна станция.
  3. Чакалнята.
  4. Стая за почивка (ако е възможно).
  5. Стъбло (ако е възможно).


Какво е добра сауна 4 на 4, оформлението вътре, снимките и графиките на които са представени на тази страница? Фактът, че всички горепосочени стаи в пълна структура са разположени на площ от само 16 квадратни метра. м.

Баня 4 - 4 - вътрешно оформление и снимка 2Ако ви се струва така отделни бани са твърде малки, можете да направите следното:

  1. Останалата стая може да се комбинира с чакалнята или дори да се изнесе на верандата, прикрепена към банята. Можете също така да се отпуснете на терасата в сауната, ако, разбира се, времето и климатът позволяват.
  2. Няма да имате нужда от печка, ако имате печка, изгаряща директно от парната баня. Това означава, че пещта отива в парната баня. Разбира се, в този случай всички боклуци от копелето ще бъдат в парната стая - ненужни движения за почистване на чиповете и пепелта.

Баня 4 на 4 - фотографско планиране вътреКакто можете да видите, сауна 4 на 4, оформлението вътре, снимките и скиците от които са представени тук, могат да се състоят от няколко стаи.

Или може би само една стая, в която всички горепосочени се съчетават. Това означава, че в една стая може да се комбинира пара, отделение за миене и пещ.

Баня 4 - 4 - вътрешно оформление и снимка 3Към такава рамка може да се прикрепи студена стая.

Това винаги е така изградени бани в селата и често се строят сега.

Ето някои снимки как оформлението може да бъде изпълнено в малка баня 4 на 4 метра.

Баня 4 на 4 - вътрешно оформление и снимка 4Баня 4 на 4 - вътрешно оформление и снимка 5Баня 4 до 4 - вътрешно оформление и снимка 6Баня 4 - 4 - вътрешно оформление и снимка 7Баня 4 на 4 - закрито оформление и снимка 8Баня 4 на 4 - вътрешно оформление и снимка 9Баня 4 на 4 - вътрешно оформление и снимка 10Баня 4 - 4 - вътрешно оформление и снимка 11Баня 4 на 4 - вътрешно оформление и снимка 12Баня 4 - 4 - вътрешно оформление и снимка 13

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Баня с праскова цвятБаня с праскова цвят
Банята в лилаво и лилави тоновеБанята в лилаво и лилави тонове
Баня в тюркоазен цвятБаня в тюркоазен цвят
Златна баня 20 снимки на дизайнаЗлатна баня 20 снимки на дизайна
Рафтове във ваната с фотографии и рисункиРафтове във ваната с фотографии и рисунки
Основните грешки в изграждането на баня от бар, как да ги избегнем - с криво гредаОсновните грешки в изграждането на баня от бар, как да ги избегнем - с криво греда
Финландска саунаФинландска сауна
Отопление в банята на всички видове - какво и къдеОтопление в банята на всички видове - какво и къде
Почивка в банята, дизайн и интериор, декорация, проекти за баняПочивка в банята, дизайн и интериор, декорация, проекти за баня
» » Баня 4 на 4 разпределение вътре и снимка