Основните грешки в изграждането на баня от бар, как да ги избегнем - с криво греда

Често срещани грешки при изграждането на бани

Нашите предци имаха една поговорка: "Отидете в банята". Смисълът на тази фраза е прост: отидете да се смучат, да получите полезни случаи, и там, може би, след процедура за подобряване на здравето и puumnesh.

Вижте проекти на къщи от дървесината. Получете безплатна консултация за изграждането на +7 (921) 020-80-95

Умните хора продължават да ходят до руската баня възможно най-скоро. И най-вече "напредналите" строят вили от бара на частно стопанство до пара, когато "душата ще иска".

Изградете баня през ръкавите - по-скъпи

Изграждането на дори една проста конструкция, изисква спазването на определени правила, както и изграждането на такъв важен за здравето и висящи обект хора като руска парна баня, и още повече, така че грешките в изграждането на банята, това не е допустимо.Сега от профилиран лъч са изградени всякакви жилищни / необитаеми обекти, както и различни руски бани, включително.

По време на индустриалната обработка на дървесина под профилиран бар се поставят

  • функционални,
  • естетически,
  • конструктивен,
  • архитектурни особености,

които трябва да се вземат предвид, за да се избегнат грешки при изграждането на банята. Неспазването на обикновените изисквания по време на строителството може да доведе до факта, че няма да имате руска парна баня с постоянна здравословна пара, а място, в което калта се измива от тялото.

В банята на бара, основната двойкаПредците ни построиха парни бани от кръгла дървесина, а пукнатините между трупите бяха закалени с различни материали, така че пара да остане в структурата, вместо да се пръсне навън.

Баните се издигат в съответствие с определена технология: строителният материал има спрейове и изпъкналости, в които е необходимо продуктът да бъде поставен зад продукта в стриктна последователност, така че да бъдат сигурно фиксирани.

Ако поставите короната на короната с външна перваза, която не е надолу, а нагоре, парната баня ще послужи лошо и не дълго. Това е една от най-честите грешки при изграждането на баня.

С този строителен материал дъждовната вода ще попадне под строителния материал и ще предизвика появата на плесен. Парижът ще бъде принуден да диша спорите на гъбички в гореща среда. Такава парна баня няма да възстанови здравето на параходите, но го отнеме. И фактът, че дървеният материал ще бъде унищожен, не струва дори да говорим.

Не винаги модерният материал е добър

В допълнение към стените в парната баня има таван и ъгли, които също трябва да бъдат изолирани. Строго е забранено да се подрежда таванът с нови изкуствени материали. В парната баня най-високата температура е под тавана. но как изкуственият материал се държи под въздействието на висока температура не е известен. Затова, за да не се допусне "недоразумения", таванът е правилно покрит с метода "дядо": естествен материал. Това ще помогне да се избегне друга грешка при изграждането на банята.

По време на изграждането на руска парна баня от бар, е правилно да поставите в короната страната, която е нараснала до слънцето. Има много венци, които не позволяват водата и влагата да проникнат в стаята. Разберете коя страна на дървен материал може да се отглежда на юг от годишните пръстени: в южната част на пръстена е по-дебел от severnoy.Pri строителство на материала сграда жилищна сграда е необходимо да се монтира точно обратното: в короната на една партия, която растеше на север.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня в бежови тонове снимкаБаня в бежови тонове снимка
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Баня с праскова цвятБаня с праскова цвят
Банята в лилаво и лилави тоновеБанята в лилаво и лилави тонове
Баня в тюркоазен цвятБаня в тюркоазен цвят
Златна баня 20 снимки на дизайнаЗлатна баня 20 снимки на дизайна
Строителство и видове баниСтроителство и видове бани
Баня 4 на 4 разпределение вътре и снимкаБаня 4 на 4 разпределение вътре и снимка
Изграждане на дървена баняИзграждане на дървена баня
Ремонт и декорация на баня, тоалетна в Тоглиати - ремонт на апартаменти в ТоглиатиРемонт и декорация на баня, тоалетна в Тоглиати - ремонт на апартаменти в Тоглиати
» » Основните грешки в изграждането на баня от бар, как да ги избегнем - с криво греда