Нагреватели, noob преглед, потребителски мнения, помощ при избор, цени

Преглед на електрически нагреватели и конвектори Nobo

Наближаващата зима ни кара да мислим за допълнителни източници на отопление за нашите жилища. Пазарът на домашни уреди е пълен с предложения за оборудване, предназначено за тези цели, и е много трудно за непрофесионален купувач да избере продукт, който да отговаря на изискваните стандарти за качество и безопасност. Този преглед е посветен на нагревателите на компанията Nobo.

Дружеството със същото име от Норвегия създава серийно производство на електрически конвектори през 1947 г. и оттогава доставя тези инсталации на повече от 20 страни. Nobo нагревателите са домакински уреди с компактен размер, които загряват въздуха в помещение чрез конвекция без използване на каквито и да е допълнителни устройства за принудителна циркулация.

Видове и приложенияПрегледът на електрическите конвектори Nobo дава представа за различните серии продукти на компанията, различаващи се в техническите възможности, групирането и размерите:

1. Nobo Oslo (NTE4S) - ново развитие, подготвено за сезон 2014-2015. Термостатът с прецизност (с висока точност) осигурява отстраняването на нагрятия въздух през горната част на нагревателя, улеснявайки бързото и равномерно разпространение в стаята. В режим на готовност консумацията на енергия е по-малка от 0,5 kW. Конвекторът в Осло е оборудван с затворена структура TEN, която не гори кислород. Препоръчва се за използване на малки площи - от 5 до 11 м2 и с висока влажност (баня, басейн и т.н.).2. Нагревателите Nobo Nordic C4E са оборудвани с несменяем интегриран термостат. Той се намира в долната част на корпуса на устройството и е в състояние да осигури температура на нагряване с грешка не повече от 0.4 ° С. Използва се в жилищни и офис сгради. Конвекторът Nobo Nordic C4E10 с мощност 1 kW може да загрява стаята до 11 m2.

3. Nobo Viking C2F-C4F (XCS). Използван е интегриран несваляем термостат, но е разположен в горната част на инсталацията. Прилага се на площ от 5 до 19 м2. Описание на нагревателя Viking C4F 15 XCS показва характеристика, като наличието на функцията "Restart". Той ви позволява да възобновите устройството съобразно най-новите настройки дори и след прекъсване на захранването.

4. Електрически нагреватели Noob Viking C2N-C4N представляват модификация без вграден термостат. Той може да бъде оборудван с всеки контролер на температурата на серията R80: стандартно, ръчно управление (модел XSC) и програмируем (UDF или PDE). Норвежкият конвекторен нагревател Nobo Viking C2N-C4N може да отоплява жилищни и офис помещения до 19 м2, включително и висока влажност.

5. Nobo N4 Bali е предназначен за използване в зони от 5 до 10 м2. Този модел на икономична класа използва термостат с автоматичен контрол на температурата.

6. Инфрачервените нагреватели Nobo са представени от серия от Safir II (GR). Фирмата произвежда стъклени и огледални конвектори от този тип. Те се отличават с елегантен дизайн и имат ниска мощност (до 1,1 кВт). Отоплителната площ е от 5 до 19 м2. Оборудван с радиоконтрол и антифриз, който позволява температурата да се поддържа на + 8 ° C. Благодарение на стилен външен вид, се вписват във всеки интериор. Подходящи са за къщи, гаражи, лоджии, складове и др.

Технически спецификации

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Електрически нагреватели с термостатЕлектрически нагреватели с термостат
Електрически отоплителни конвектори за домаЕлектрически отоплителни конвектори за дома
Избор на модерен нагревател за домаИзбор на модерен нагревател за дома
Вградени отоплителни конвекториВградени отоплителни конвектори
Изборът на електрически стени конвектор отзиви на собствениците, преглед на модели, цениИзборът на електрически стени конвектор отзиви на собствениците, преглед на модели, цени
Отзиви за отопление на електрическите конвектори в къщатаОтзиви за отопление на електрическите конвектори в къщата
Leroy Merlin радиатор електрически Какво по-добре е масло охладител или конвекторLeroy Merlin радиатор електрически Какво по-добре е масло охладител или конвектор
Електрически отоплителни конвектори - клиентски отзиви и преглед на устройстватаЕлектрически отоплителни конвектори - клиентски отзиви и преглед на устройствата
Характеристики на електрически конвектори за различни помещенияХарактеристики на електрически конвектори за различни помещения
Газови конвектори за отопление на частна селска къщаГазови конвектори за отопление на частна селска къща
» » Нагреватели, noob преглед, потребителски мнения, помощ при избор, цени