Нагрейте със собствени ръце бързо и евтино

Как да направите нагревател без разходи?

 • Изисквания за устройството
 • Инструкция за производство
 • Допълнителна опция

Купуването на устройство за отопление на гараж или палатка в нашето време не е толкова трудна задача, тъй като пазарът за продажба на тези устройства е пълен с всички видове устройства. Независимо от това, създаването на нагревател със собствените си ръце е много по-икономична заетост и освен това е интересна.

Преносимо устройство за отопление на гараж или друга малка стая може да бъде закупено или направено на ръка.

Изисквания за устройството

Преносимо устройство, предназначено за отопление на малка стая, е доста функционално в своята област на приложение.Диаграма и общ изглед на електрическия нагревател за гаража.

Той може да се използва за отопление на гаража или за поддържане на топлината на палатката по време на пешеходни преходи през студения сезон. В допълнение, устройството, създадено със собствени ръце, подходящо за градинари и камион, е полезна придобивка за създаване на удобни условия за отглеждане на растения в оранжерии, особено предвид климатичните условия с неочаквани температурни промени.Тези, които желаят да изградят нагревател със собствени ръце, не винаги ще изпълняват тази работа, особено ако става въпрос за закупуване на скъпи материали за изграждането на блока. Ето защо, на нагревателя трябва да бъде печеливша и да отговаря на следните изисквания по добра производителност, сигурност при употреба, особено в туристическите палатки и гаражи, където има лесно запалими материали, удобство, компактност и ниска консумация на енергия. Така че как да направите сами нагревател?

Повечето самостоятелно направени устройства до голяма степен копират механизма на фабричните опции. Като се започне от това, може да се направи домашен нагревател за гараж или палатка, разчитайки на един важен детайл - термичен филм. Топлината, генерирана от него, няма да бъде насочена към нагряването на въздуха. Генерираната топлина ще бъде насочена към самите обекти на гаража, от които топлинната енергия се прехвърля по-нататък в околната среда. По този начин един нагревател, създаден от собствените си ръце, няма да работи в неактивен режим, тъй като произведената топлина се прехвърля на няколко разположени обекти. Само малка част от енергията се изразходва, когато се пренася топлината през въздуха. Ето защо, домашно нагревател за гараж ще струва евтино, тъй като ще консумира малко количество енергия и ще даде максимален резултат.

Какво е необходимо за създаване на нагревател?

За да направите нагревател, ще имате нужда от материали и инструменти: 2 правоъгълни очила, парафинова свещ, фолио, уплътнител, кабел, епоксид, запояващо желязо.

Материали и компоненти за производство на нагревател със собствените си ръце могат да бъдат намерени дори у дома, следователно, за да направите нагревател за гаража, няма да отнеме много време. Но в бъдеще може да се нуждаете от мултицет, за да накарате устройството да се диагностицира за работоспособност, така че си струва да купите или да вземете заем от приятели, ако има такива, те са налични.

Списък на задължителните компоненти:

 1. Две парчета стъкло с правоъгълна форма, които трябва да имат еднакъв размер. Необходимата площ за всеки от тях е 20-25 квадратни метра. см.
 2. Парафинова свещ.
 3. Част от алуминиево фолио.
 4. Уплътнител.
 5. Двупроводна захранващ кабел с щепсел.
 6. Ножици, които са необходими за рязане на фолио.
 7. Епоксидно лепило.
 8. Поялно желязо.

Освен това не е излишно да се складират памучни тампони, които могат да бъдат полезни за премахване на сажди, и кърпа за почистване на стъклото.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сутерен за гараж със собствени ръцеСутерен за гараж със собствени ръце
Какъв е най-евтиният начин? Инженерни системи на вашия апартамент и домКакъв е най-евтиният начин? Инженерни системи на вашия апартамент и дом
Затопляне на гаража със собствена снимкаЗатопляне на гаража със собствена снимка
Десет в батериите за отопление в гаражДесет в батериите за отопление в гараж
Отопление на гаража със собствените си ръцеОтопление на гаража със собствените си ръце
Дървен гараж със собствени ръце - гараж от дървоДървен гараж със собствени ръце - гараж от дърво
Затоплянето на гаража и работата по отоплението муЗатоплянето на гаража и работата по отоплението му
Газов пистолет за отопление на гаража със собствена снимка, рисунки и производствоГазов пистолет за отопление на гаража със собствена снимка, рисунки и производство
Икономично отопление за гаражИкономично отопление за гараж
Отопление на гаража със собствени ръце и избор на отоплителна системаОтопление на гаража със собствени ръце и избор на отоплителна система
» » Нагрейте със собствени ръце бързо и евтино