Стари прозоречни рамки са божествена идея за интериорен дизайн! Панаир на занаятчии - ръчно изработени, ръчно изработени

Стари прозоречни рамки - Намерете за интериорен дизайн!

Видове творчество

Интериорен дизайн и декорация

украса > украса

Украсете интериора може да използвате различни, а понякога и необичайни неща. Например, една стара дървена рамка лесно спира на маса, цветна стойка или оригинална рамка за снимки. Такива ръчно изработени неща винаги привличат вниманието и не е неразумно да се създават подобни произведения на изкуството. И резултатът е просто хипнотизиращ!

Използват се рамки с необичайна форма, но е възможно да създадем подобни с нашите рамки - а може би и още по-творчески!

Стенна стойка за цветя

Направете най-много закрепване за цветя от рамката на прозореца е много проста. Особено очарование на тази ръчно изработена идея е използването на градински лекове, декорирани в ярки, сочни цветове, вместо в саксии. Прикрепете този дизайн към стената или към оградата. Като опция авторът предлага използването на поливните кутии като ваза за свежи цветя или дори оставянето им празни - подобна проста идея за дизайн приятно ще превърне градината ви.

Табла за тебешир с рафт

Можете да използвате отново стари прозоречни рамки не само в дизайна на улиците, но и във вътрешността на къщата. Проста ръчна работа - и вече имате дъска за рисуване с тебешир и рафтове. На толкова точна dostochke винаги е приятно да оставяте прекрасни бележки на роднини и приятели или да отстранявате нещо важно, когато няма лист хартия на ръка. И ако дадете на децата кутия с цветни моливи ... Морето на щастието е гарантирано! Като опция - вместо шисти, поставете магнитна и придайте бележки към нея. В същото време и прилагането на най-популярните сувенири от отдалечени страни там. Поставката за рафтове е лесна за украса с цветя във ваза или с ключовете и други малки неща.

Друг вариант по темата на борда за тебешир и стари прозоречни рамки.Декор за стената "Пеперуди"

Следващата идея не носи никаква практическа полза, но от това тя не стана по-малко красива. Такава картина от стара рамка на прозореца, направена от собствените си ръце, ще украсява всички празни стени. Но пеперудите могат да бъдат заменени с нещо по-подходящо за вашия интериор.

Холна маса

Но тази идея е невероятно практична! Само си представете - поставяне на старата рамка на прозореца на краката, се оказва не само оригинална и стилна масичка масичка ръчно изработени, но също така удобен кутия за списания и други малки неща. Допълнителен бонус е прозрачното покритие - съдържанието на кутията е напълно видимо.Голяма рамка за семейни снимки

Идеята за онези, които не харесват малките - в тази "рамка" можете да вмъкнете цяла колекция от снимки наведнъж. Оригиналните колекции или снимки в ретро стил изглеждат оригинални. Последните са особено подходящи за стила на естественото дърво, от който се произвеждат старите прозоречни рамки.

Друга идея е да погледнете снимката през прозореца. Много стилен и оригинален! В тази възраст на Photoshop вашите гости ще оценят такъв натуралистичен и обемни декори.

А ако прибавим към това и идеята тук щипки може ponostalgirovat добрите стари времена, когато сте заедно с папата показа на филма в тъмна баня, а след това на готовите снимки са окачени да се сушат.

Държач за декорация

Такова устройство със сигурност ще привлече всеки любител на костюм бижута. И всички орнаменти наоколо, а мънистата със обеци не се смесват, както в ковчезите. И като цяло, изглежда красиво!

И още няколко идеи за използване на такива стари неща като рамки за прозорци в декор.

Разделител на пространството:

Закачалка за дрехи:

Детска вила в страната:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декупаж със собствени ръцеДекупаж със собствени ръце
Апартамент в синтезиран средиземноморски стилАпартамент в синтезиран средиземноморски стил
Снимки от сухи листаСнимки от сухи листа
Декориране на саксии за цветя със собствените си ръцеДекориране на саксии за цветя със собствените си ръце
Трикотажни занаяти за домаТрикотажни занаяти за дома
Декориране на саксии за цветяДекориране на саксии за цветя
Ние украсяваме цветни саксии за цветяНие украсяваме цветни саксии за цветя
Създаване на елементи за домашен декорСъздаване на елементи за домашен декор
Интериорен дизайн в модерен стилИнтериорен дизайн в модерен стил
Творчески идеи за дома от собствените си ръцеТворчески идеи за дома от собствените си ръце
» » Стари прозоречни рамки са божествена идея за интериорен дизайн! Панаир на занаятчии - ръчно изработени, ръчно изработени