Фиксиран кофраж за основата Етапи на изливане на основата

За фондацията

Строителите и клиентите, следващи посоката на развитие на строителните технологии, многократно ни помолиха да започнем производството на фиксиран кофраж за фондацията. На пръв поглед може да изглежда изненадващо защо наличието на търсене не роди предложение. Всичко беше обяснено много просто: ниската цена на дървесината, използвана за дървен кофраж, накара хората да не мислят за рационалното използване на природните ресурси. Но за щастие за нас и за околната среда, цената на дървесината и съответно на дървения кофраж нараства всяка година (средно с 20%). И днес цената на фиксирания кофраж за основата на експандиран полистирол е сравнима с тази на дървесината. Това позволява екологично чиста и енергоспестяваща технология - несвалящ се EPS кофраж да навлезе на пазара и да участва в опазването на екосистемата на нашата планета. Разбира се, някои клиенти, след като са се консултирали с "майките" строители, ще кажат, че ще оставят дървото на покрива, но кои ще заблудят. В действителност, ние многократно се види на строителната площадка Mountain дървесни отпадъци, импрегниран бетон (тя дори огън не може да се сложи), със стърчащи от него с гвоздеи и телени.

Фиксираните кофражи за фондацията са създадени за хора, които ценят природното богатство на нашата планета и са подходящи за цялостно изчисляване на разходите за строителство и експлоатационните разходи.

Оставащ кофраж за фундаментализъм е форма на бетон, армиран бетон и други подобни материали, който се строи директно на строителната площадка, е предназначена за изграждането на основите на сградите са на различни етажи и строителни технологии.

Оставащ кофраж за основата на полистирол (експандиран полистирол - EPS) - това плоча EPS оставащ кофраж свързани надежден изцяло метален мост, който позволява промяна на ширината на фундамента съгласно проекта:

MPO300300 - 300 мм широчина на бетона;MPNO400 - 400 мм широчина на бетона;

MPNO500 - 500 мм широчина на бетона.

Дебелината на бетонната кухина на неподвижната кофражна единица може да варира в зависимост от проекта и желанията на клиента от 100 mm до 500 mm на стъпки от 50 mm.

Plate EPS оставащ кофраж, изработен от пенополистирол (пенополистирол - EPS), произведени от химични технологии на немски, марки на BASF Neopor и стиропор.Етапи на основната конструкция:

  • В съответствие с проекта се извършват наземни работи. В този случай, дълбочината на окопите не достига непременно нивото на замръзване на земята, или може би дори по-малко.
  • Дренажът работи, като се вземат предвид особеностите на почвата. Създаване на ъгъл
  • Монтаж на фундаментни блокове от неразглобяем EPS кофраж, вече свързани с метални мостове.
  • Подсилване - се извършва съгласно проекта чрез монтаж и фиксиране на армировката с плетена тел. Рафтовете се монтират под фитингите за допълнителна стабилност.
  • Запълване на вътрешната кухина на неотделящия се EPS покрив за основата с бетон. Тъй като след втвърдяването на бетонните блокове не се демонтират, кофражът се нарича неподвижен. Надеждното залепване на бетоновия разтвор към стените от експандиран полистирол е осигурено от монолитен метален мост.

При изграждането фундаментни полистиренови плаки действат като постоянни кофражни стени, които след изливане на бетона и overdeniya остават като топлоизолация материал за защита на земята и технически етаж от замръзване.

Всички метални прегради са изработени от метал с руски произход. В процеса на изливане на основата, изцяло металните мостове играят ролята на скоби, свързващи пенополистироловите пластини

Стандартният брой джъмпери е 27 бр / кв.м! което осигурява надеждно закрепване на експандиран полистирол по време на работа на готовата конструкция.

Стандартният комплект от 1 несвалящ се кофраж за основата включва:

Плот полистирол външен - 1 бр.

Плосък полистирен вътрешен - 1 бр.

Плъзгач от метал - 8 бр.

Възможно е по желание на клиента да се извърши неразглобяем кофраж за фондацията, като се вземат предвид спецификата на проекта и технологията за извършване на работи по изливане на основата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стоманени кофражи, алуминиеви, монолитни, за основи Цена на кофража в Новосибирск, разумни цениСтоманени кофражи, алуминиеви, монолитни, за основи Цена на кофража в Новосибирск, разумни цени
Кофраж под основата на коланаКофраж под основата на колана
Профили за основа на лентиПрофили за основа на ленти
Изчисляване на цените на основния кофражИзчисляване на цените на основния кофраж
Кофраж за основа на експандиран полистиролКофраж за основа на експандиран полистирол
Фиксиран кофраж за иновативно решение за основаФиксиран кофраж за иновативно решение за основа
Кофраж за основи в големи мащаби, малка частКофраж за основи в големи мащаби, малка част
Фиксиран кофражФиксиран кофраж
Универсална замазка - официалният сайт на фирматаУниверсална замазка - официалният сайт на фирмата
Монолитна дебелина на стената 150 mmМонолитна дебелина на стената 150 mm
» » Фиксиран кофраж за основата Етапи на изливане на основата