Гипсокартон в интериора, декоративни каменни плочи, гипсокартон Покупка на плочки Разумни цени

Гипсокартон Монте Алба

Снимка с плочки Montebello A201-20

Снимка с плочки Ellinbrik A320-70

Гипсът е най-старият строителен материал, познат от времето на египетските пирамиди. Какво е това? Това е скала от седиментен произход, която се състои от бял или светлосив калциев сулфат.

Днес естествен гипсокартон се използва в различни отрасли на икономиката:

  • в циментовата и химическата промишленост;
  • в строителството
  • в селското стопанство;
  • в приложното и декоративното изкуство
  • в медицината.

В строителството и архитектурата, гипсът се използва за довършителни и декоративни продукти. различни форми на плочки. мазилка, мазилка и също така се използва в състава на фугиращите фуги и е част от сухи смеси.

Гипсът е без мирис, нетоксичен, не отделя в атмосферата вредни вещества, така че гипсовите продукти са безопасни за екологията и човешкото здраве.

В допълнение, продуктите на базата на гипс имат много полезни свойства. По-специално, те допринасят за нормализиране на влажността на въздуха в помещението - поемат (абсорбират) от излишната влага влага или дават излишък, навлажняват помещението, когато се вентилира.Благодарение на тези ценни качества, гипсовите продукти, като декоративни гипсови плочки и циментова замазка, се използват успешно при декорирането на помещения от различни типове и цели.

Трябва да се добави, че гипсовите продукти са "дишащи", незапалими, устойчиви на огън и издръжливи, имат пропускливост на парите и добра звукоизолация. Гипсовата плочка е приятна, "топла" на пипане. Създава в интериора усещане за комфорт и в същото време, благодарение на полезните си свойства, подобрява екологията на стаята.

Днес се произвеждат различни материали на базата на гипс.

Гипсокартон за каменни и гипсови плочки за тухли, декоративни елементи и циментова замазка - най-популярните.

Те се използват в тяхната работа от строители, архитекти и интериорни дизайнери.Основни свойства на гипсовите материали:

  • екологична съвместимост;
  • леко тегло;
  • естетика;
  • пожарна безопасност;
  • ергономичност.

Производство на изделия от гипс.

Декоративните облицовъчни материали са изработени от гипс от най-висок клас по метода на вибрационно леене в специални шприцформи с използване на съединения и светлоустойчиви багрила.

Теглото на гипсовия камък е по-лек от изкуствен, направен на базата на бетон, приблизително 1,5-2,5 пъти. Продуктите са закрепени със специално лепило върху плоска и чиста повърхност.

Полагане на плочки може да бъде безпроблемно или със шев. Фугиращата фугираща смес е изработена от специални мазилки и шпакловки, също на базата на гипс.

Наличните суровини и съвременните производствени технологии допринасят за факта, че цените на облицовъчните материали от гипс стават все по-достъпни от година на година.

Купуване на гипсов камък днес не е трудно. Освен това изборът на продукти е огромен и цената е приемлива. Така че средната цена за крайния продукт е 500-700 рубли. за кв.м. така че довършването на материали на базата на гипс се счита само за красива, но и много практична.

Непрекъснато подобряване на производството на облицовъчни материали от гипс, сега можем да кажем, че потребителските свойства на продуктите са се увеличили значително и неговата гама се е разширила.

Нанасяне на облицовъчни материали на базата на гипс.

Разбира се, облицовъчните материали на базата на гипс могат да се използват само на закрито, в интериора. При фасадната облицовка те няма да работят, тъй като гипсът, както вече беше споменато, реагира на въздействието на атмосферата.

В интериора традиционните продукти, изработени от гипс, като корнизи, се използват от стотици години. Мазилка продукти, използвани за стени, окачени тавани и апарати различни декоративни елементи (корнизи, цокли), включително корнизи, структурни елементи като арки на различни конфигурации.

Широка гама от продукти допринася за пълното удовлетворяване на исканията на потребителите за решаване на сложни проблеми при проектирането на градски апартаменти, интериори на крайградски жилища, както и административни помещения.

Днес можете не само да купувате типични продукти от гипс, но и да ги произвеждате по индивидуална поръчка.

С течение на времето формата, текстурата и цвета на гипсовите продукти не се променят. Те могат лесно да бъдат боядисани, обработени, възстановени. Удобен материал в работата. Леки продукти могат да бъдат прикрепени към всяка база, включително леки конструкции и прегради.

Леките, красиви, безопасни гипс облицовъчни материали ще се превърнат в истинска декорация на вашата къща в продължение на много години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мрежа за мазилка стени цена taganrogМрежа за мазилка стени цена taganrog
Как да направите гипсокартон правилно е възможно и дали е необходимо да се нанесе мазилкаКак да направите гипсокартон правилно е възможно и дали е необходимо да се нанесе мазилка
Цената на мазилка на стените на m2, цените на гипсовите стени на квадратен метърЦената на мазилка на стените на m2, цените на гипсовите стени на квадратен метър
Подравняване на стени - топлоизолационни материали Ru - топлоизолация и изолацияПодравняване на стени - топлоизолационни материали Ru - топлоизолация и изолация
Форми за производство на паважни и фасадни плочки, бордюри, градински пътекиФорми за производство на паважни и фасадни плочки, бордюри, градински пътеки
Подравняване на стените в апартамент във ВоронежПодравняване на стените в апартамент във Воронеж
Има ли всички плюсове и минуси на гипсокартон мазилка?Има ли всички плюсове и минуси на гипсокартон мазилка?
Полагане на декоративни плочки под подготвителния етап на камък и полагане на камъкаПолагане на декоративни плочки под подготвителния етап на камък и полагане на камъка
И ти реши какво да завърши стени, гипсокартон или гипс?И ти реши какво да завърши стени, гипсокартон или гипс?
Рафтове от гипсокартон в банята, на стената, под телевизора Снимка Как да направите рафт от…Рафтове от гипсокартон в банята, на стената, под телевизора Снимка Как да направите рафт от…
» » Гипсокартон в интериора, декоративни каменни плочи, гипсокартон Покупка на плочки Разумни цени