Tribune - други

Безспорна защита или как да оборудвате целта

В зората на стрелите си, още преди първата си мишена от китайския пресован картон, авторът на текста вече знаеше, че това е просто цел на стената - това е абсолютно погрешно. Стената трябва по някакъв начин да бъде защитена от снайперистите на местния poshib. Просто идвайте в магазина и купувайте - не е опция, чаят не е в Англия на живо. Стана ясно, че защитата на стената трябва някак си да привлече собствените си. И авторът на текста вече започнал да мисли за размера на защитата, която би изпълнила задачата му, но имаше срив под формата на закупуване на първата цел от китайския пресован картон.

Борбата със здравия разум за повече от 7 минути не работи и целта беше окачена на гола стена. Е, само едно око да погледнем цялото семейство: каква е това - там има стрела. След още 15 минути стана ясно, че решението "да видиш какви са дартс" беше просто здрав разум, защото независимо от размера на защитата на стената не е планирано - все още не може да се справи със задачата си.

Авторът на текста е напълно неясно от какви съображения се прави стандартната защита на целта с диаметър около 70 см (с целеви диаметър 45 см). Изключително нелогична е всяка страна от 70 см. Онези, които хвърлят годишна защита на целта по принцип, не са необходими. Тези, които току-що са купили цел - защитата на един метър на метър обаче не е достатъчна. И кой е стандартът

70 см е тайна, покрита в тъмнина. Защитата на 70 см е абсолютно безполезна и изключително неразбираема от принципа на "средната температура в болницата" - за някои е абсурдно голяма, за други категорично недостатъчна.

И така, какъв размер на защитата е правилен, внимателният читател ще попита. Получихме експеримента в семейството експериментално след първите 2-3 месеца на тормоз над стената, където целта е висяла. Продължаваше да се измерва площта на непоправимите повреди, а размерът на правилната защита за целта беше намерен в същото време - беше 100 на 105 см на 100 ширина и 105 на височина. Такива размери и беше решено да се направи защитен щит. И за да стане красиво и да не бъде убивано, и да се приближи до тях всички тези ужасни разрушения.

Първият щит беше опит и грешка. Беше решено главната площ да бъде направена от ПДЧ с дебелина 5 мм. Плочката с дебелина 5 мм, с дебелина 5 мм е вързана едновременно със стрела. Поради това плочите са били измазани върху рамка от дървени пръти, така че имаше празнина между стената и органолита. Всичко се оказа дълго и тъжно, защото тя все още не е ясно по какъв начин ще се използва за монтаж на борда на целта - съответно не е ясно в какво поставя фазер върху задната страна на решетките трябва да се постави за монтиране мишена е бил прикрепен към тях, а не във въздуха в продължение на фазер. В крайна сметка кадър от баровете е построена така, че да бъде готов веднага при двата различни вида стръмен и в чужбина doroguschschih закопчалка и в крайна сметка целеви се окачват на борда с помощта на прости стандартни скрепителни елементи, в комплект с всеки нормален мишена.

Плитките бяха покрити с килим върху дървени блокове. Килимът е замъглено до баровете. Оказа се красива, мощна стационарна защита. Аз го окачих на стената и забравих, че нервите ми липсват покрай мишената, а окото ми се радва. Това струвало около парче за консумативи, повече от половината от които е килим.Оказа се красиво, но силно. Между органите и стената има въздух. Лист от плочи от плоскости в размер на метър на метър с наличие на въздух помежду си и стената и след добър удар в него с дарт, предизвиква добър и процъфтяващ звук. Дори не запазва добър килим на панела. Никакво няма да се върне. И ние живеем.

Около една година по-късно трябваше да направя още един щит. Задачата за него е различна. Това не е стационарен щит на стената, а мобилен щит върху преносима багажна раничка, за да осигури загрявка в нашите турнири. Вторият щит беше направен, като се вземат предвид грешките на първия щит и вече не беше парче, а един и половина. И всичко това заради същия килим - най-скъпият компонент. Килимът трябваше да бъде на този щит два пъти по-голяма поради една проста причина. Стационарният щит беше окачен на стената, а отзад нищо не се виждаше - това означава, че оттам няма нужда от килим. Мобилен щит - това е много различен щит - върху него, а от гърба също може да изглежда. Много хора могат да направят това много. Следователно, тя трябва да бъде напълно обвита и да има търговска визия отвсякъде и следователно това вече не е нещо, а половината за консумативи.

И, разбира се, няма плочи върху дървени пръти. Основната носеща конструкция на щита е шперплат. Исках да използвам шперплат с дебелина 4 мм, но не беше толкова тънък в местния магазин и трябваше да купя 6 мм. Тя беше 4, че 6 мм чрез шият стрела когато стрела хвърля новак, вика: "Това е Спарта!", Но това не е от решаващо значение, тъй като няма зад нея стена, но тя се закачва на щанда и се оставя да преживее себе си - никой не е твърде горещ или студен от това. Но теглото на мобилния щит е критично. Ето защо, на планираното 4 mm шперплат, а не 6. В един пример, стационарен щит, бих силно препоръчвам дебелината шперплат от 1 см, а след това правите почти точно същото с нея, както направих аз с моя мобилен 6мм щит.Първите триони с размер 100 на 105 см - това е с оглед на факта, че целта в турнирите може да хвърли човек, който е в зората на неговите стрели. Между другото, за стационарна версия, бих може би дори не рязана, и така ще бъде направено от стандартния шперплат размера шест и половина метра - това е толкова надежден, по-големи и по-монументална интериора на апартамента, само върху разходите за килим още повече. След това залепваме шперплата от двете страни на целия участък с полиетиленова пяна с дебелина 5 мм за звукопоглъщане и проникваща пролука. Лепилото PVA е идеално. Но всъщност това е моят щит с пяна полиетиленов слой от 5 мм. Ако щях да направя още един такъв щит, да не говорим за неподвижен щит, а не за мобилен, щях да го залепя с полиетиленова пяна не дебела 5 мм, а дебела 8 мм. Такава тортичка за тортата вече няма да се счупи и звукът от удар ще погълне по-добре. После обгърна всичко около килима и подстрига килима към шперплата. Всички винтове не са от задната страна на щита на периметъра на щит и ръбовете на винтове килим 15 mm, с 1 или 3 на prishurupleno на килим слой, и винтове 20 mm, където prishurupleno 5 слоя килим - след завои килим в местата му наслояване оставя точно 5 слоя на тези завои и слоеве. Няма никакви винтове пред екрана на винтовата капачка. Килимът под завоите се изрязва изключително компетентно, в резултат на което щитът изглежда перфектен, че предната част ще го направя. На снимката готовият щит плюс страните му е преносима стойка за щита и преносима допълнителна светлина.

На теория светлината е по-правилна, за да се монтира върху щита, но все още няма достатъчно пари за нея, така че щитът все още няма светлина в комплекта. С течение на времето го коригирайте. Щит тук, в тази форма може лесно да се монтира на всяка стена като стационарна защита - на винтовете на правилната дължина на периметъра на щита в центъра на + 1-2 точки на закрепване, така че те са били значително по щит ръбове и мишена по време на работа.

Но ние имаме проект на мобилен щит, така че ние финализираме щита за преносим багажник. Това не е много приятно, защото е необходимо да пробиете щит през и на 5 места и ако не го пробиете, тогава сълзите на разочарованието могат да бъдат дори по-големи от ненужните дупки в пробития килим. Проекти от Opensource. Първо пробийте 3 отвора за болтове върху крепежните елементи, което ще бъде връзката между екрана и стелажа. Само в случай, че шайбите са здрави и от двете страни, така че дупките в килима да не излизат отдолу. Пробиването е необходимо, когато целта след това я затваря. Тук е поглед отпред.

Над централния болт е домашен крепеж за окачване върху него. Закопчалката за целта стана моят разходващ се материал, защото целта се бърка със себе си, а след това там, тук и навсякъде, е необходимо да я окачим на нещо. По-лесно е да оставите ключалките на ново място, отколкото по-късно, когато отново влезете отново там, за да го инсталирате отново. Следователно крепежът под целевата е евтина стотинка, която се произвежда по следния начин. Отиваме в магазина и купуваме няколко от тях, тук има такива неща.

След това вземете Dremel, шлифовъчни машини, пила за нокти, метал (което е на разположение), ние го издаде на сина си и озадачаващо си пиеше цялата работа, че е необходимо не за нищо, ровя Juva. Тогава правим същото с помощта на свредло и отвертка и получаваме дупки от страната на всеки самозалепващ се закопчал и куп от такива закопчалки.

Но ние се отклоняваме. Това е видът на мобилния ни щит отзад. Не всичко, а само мястото, където ще бъде окачено на преносим рафт. Между другото, теглото на щита излезе много здраво за 10 кг. Плюс 5 кг от целта.

Но за да монтирате щит на размера на един метър на метър на гишето само в центъра - това не е напълно правилно. Или дори напълно грешно. Трябва да имате поне 1 точка за закрепване към стелажа по периметъра на щита. Тази точка трябва да бъде възможно най-далече от целта. се оказва, че това трябва да е отдолу и възможно най-ниско. Ще се закрепим с иго и под него пробиваме две дупки в килима, а там ще закараме още два болта върху шайбите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
3 4 Движение на тялото хвърлено хоризонтално3 4 Движение на тялото хвърлено хоризонтално
Направете PVC лодка със собствените си ръцеНаправете PVC лодка със собствените си ръце
Готварска плоча с отоплителна плоча с размер 3, 5x3, 5 тухлиГотварска плоча с отоплителна плоча с размер 3, 5x3, 5 тухли
Светъл и необичаен интериор на хола 10 снимкиСветъл и необичаен интериор на хола 10 снимки
Прехвърлете рака със собствените си ръце - прегледайте тематаПрехвърлете рака със собствените си ръце - прегледайте темата
Промяна на фрагмента 31-02-2001Промяна на фрагмента 31-02-2001
Електричество и вода npb 106-95Електричество и вода npb 106-95
Дизайн на магазин за бижута - дизайн на магазинДизайн на магазин за бижута - дизайн на магазин
Боя ли най-напред тавана или стените?Боя ли най-напред тавана или стените?
Защитата на тухлената зидария от влага е надеждност и комфорт в къщата!Защитата на тухлената зидария от влага е надеждност и комфорт в къщата!
» » Tribune - други