Направете PVC лодка със собствените си ръце

Направете PVC лодка със собствените си ръце

Какви са основните качества на рибаря? Бързина, постоянство и, разбира се, изобретателност. Мислили ли сте някога как да направите риболовна лодка със собствените си ръце. Аз, например, си помислих за това. И ето какво се случи, прочетете в статията.

Просто искате да се извините за факта, че статията може да не отговаря на вашите очаквания. Това е, че тук няма да намерите как да направите надуваема лодка. по-точно не съвсем ще намерите. Не, това не е глупост, просто случай на моя живот. Такава малка, по-скоро смешна история за риболова.

Имах двама приятели: Васян и Колян. Два детски приятели, о, колко трябва да издържим заедно. Васян обичаше риболова и Коля не се интересуваше от всичко, не, не от всичко - обичаше да ходи, да пие и да се отпусне. Като цяло не за тази реч.

Как тогава Кольо ни покани в своята дача за няколко дни, така да се каже, да готви шиш кебап, да си почине и да отиде на риболов (знаеше, че там, където има риболов, ние сме с Вася). Не, разбира се, всичко беше ранг на чинар, без да се брои, разбира се, най-риболовът. И шиш кебап, музика, вино и много други неща, но ние отидохме, основно, за да се справим доста. В края на краищата, Колян каза точно, че в това устие няма риболов, а просто рибен пазар.Вие, най-вероятно, не разбирате какъв глупост и къде "прави PVC лодка със собствените си ръце". Добре сега.

Каква беше изненадата ми, когато излязох на езерото:

 1. Води от сантиметри 30 на 5 метра от брега.
 • Една трева и малко.
 • Плува три закръглени риби, които не реагират на това, което се случва.


 • Да, казвам: "Благодаря ви, Колян, сте го направили". Не, теоретично беше възможно да се изкачи във водата, да премине през пет метра и да намери места по-дълбоки, но ще стои във водата и изведнъж какви пиявици ще атакуват тълпата.

  Като цяло, ние отидохме по брега, за да търсим най-добрия риболовен живот и ... Тук, всъщност, най-интересното нещо се случва. Как да си направим собствен кораб. Да, този въпрос започна да се върти в главата ми. Не трябваше да намеря решение дълго време, в храстите намерих стара счупена PVC лодка. Той го издърпа и каза на момчетата, че ще плуваме в него. Те ме погледнаха с усмивка, а междувременно започнах да събирам пластмасови бутилки по брега. Скоро се присъединиха. След около час, на брега стоеше нещо от разстояние, наподобяващо надуваема лодка. Изглежда, че бутилките се побират в бутилки от 60, ако не греша, но по принцип може да има повече, да, най-вероятно. Старите гниещи дъски служеха като пиана, а ръцете ни бяха използвани като гребла.

  Всички изкрещяха: "Няма да плувате! "Но плувах и толкова уверен, че много малкото е било вярвало.

  Риболовът се оказва прекрасен, просто супер. Разбира се, ние трябваше да извадим водата на свой ред, тъй като дъното на лодката също беше малко гадно, но не се разстрои.

  Все още се чудите как да направите лодка от бутилки. Сега знаете отговора. Разбира се, по-лесно е да си купите надуваема лодка, но ако изведнъж искаш да страдаш, добре, разбираш какво, в главата ми дойде блестяща идея. Взимаме пластмасови бутилки, стягаме ги с въже за парчета от 6-8, след което ги увиваме със скоч-лента. Ние правим такива цилиндри цилиндри на лодка. Като дъно, подходящо за обикновени табла, така че водата да не флоп, можете да използвате гъста кърпа. Разбира се, това е всичко

  някакъв вид извращение, но все още не без здрав разум. От време на време такова мислене ми помогна да постигна много удоволствие от риболова, което не можеше да бъде. Успех за теб.

  --- Рейтинг - 10.00 от 10. Гласове - 1

  Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Картина на камъните със собствени ръцеКартина на камъните със собствени ръце
  Помпа за PVC лодка - място за риболов - стръв - всичко за риболоваПомпа за PVC лодка - място за риболов - стръв - всичко за риболова
  Мангали за бунгала със собствените си ръцеМангали за бунгала със собствените си ръце
  Производство на алуминиеви лодкиПроизводство на алуминиеви лодки
  Възглавници-играчки със собствени модели на ръцете и модели на плетенеВъзглавници-играчки със собствени модели на ръцете и модели на плетене
  Как да направите лавица със собствените си ръцеКак да направите лавица със собствените си ръце
  Лодката на слънчевите батерии - самият той - сайт за домашните и домашните любимциЛодката на слънчевите батерии - самият той - сайт за домашните и домашните любимци
  Правилно монтиране на извънбордовия мотор Лодка и моторПравилно монтиране на извънбордовия мотор Лодка и мотор
  Рафтовете притежават идеиРафтовете притежават идеи
  Лодки за плавателни съдовеЛодки за плавателни съдове
  » » Направете PVC лодка със собствените си ръце