Картина на камъните със собствени ръце

Картина на камъните със собствени ръце

Публикувано от администратор на 21 януари 2015 г., 06:21 ч

В памет на лятната ваканция (например, в най-добрите курорти на Черно море) може да доведе не само снимки, но също така и една снимка на камъните със собствените си ръце (или по-скоро, в първите само камъните, а сега вече можете да направите у дома), снимка на миди или дори фото-декупаж на необичайна форма.

От две от трите сувенири, които вече споменах на страниците на моя сайт "Вселената на съветите", сега ще научите как да направите снимка на камъни със собствените си ръце.

За да направите снимка на камъни със собствените си ръце, ще ви трябва:

- основата за картината - можете също да го направите сами с картон и плат (можете да намерите майстор клас ТУК).

- камък-човек (майсторски клас за неговото създаване ще бъде намерен ТУК)

- плоски камъни - за имитация на вълни,

- заоблени камъни - за Слънцето,

- морски косми - за пеперудата,

- Сухи водорасли - за дърво,- Лепило (можете да "усуквате" или всеки полимер),

- боя (взех гваш),

- ненужни пластмасови торбички (взех от "памперите") - два цвята,

- кука за плетене,

- просо (за пясък)Продължаваме да създаваме картина на камъни със собствените си ръце:

1. Преди да започнете да събирате картини от камъни със собствените си ръце. трябва да се разпространи извън съществуващите си камъни и водорасли на масата да се мисли за историята и да определи дали не трябва отново да премине в скалите до плажа, ако има такава възможност:

2. След като направите рамка от камъни. можете да продължите да лепите "дървото". Спуснете водораслите с камък (предварително смазан с лепило) и го натиснете с нещо тежко (например книга):

3. Сега обръщане на плоски камъни, от които ще направим морето. Внимателно ги глазете с лепило и силно натискайте върху рамката. Не забравяйте да оставите място за лодката:

4. Опашката на лодката. За да го създадете, вземете първата пластмасова торбичка и я завъртете в една дълга лента с дебелина около 1 см:

5. От тази лента ние вратовръзка една плетене на една кука една такава фигура (посочих посоката на плетене със стрелка). Ние плета с плетене на една кука шевове. Във втория ред от всяко второ пространство между колоните разгъваме две колони с плетене на една кука. Третият ред е плетен, без да се увеличава броят на колоните.

6. С ръцете си, огънете краищата на нашата "лодка", като й придадете желаната форма. Разстиламе огънатите ръбове с лепило и ги залепваме върху рамката. Натискайки нещо тежко (отново взех книгата) и я остави да изсъхне:

Внимание: средната и горната част на нашата "лодка" не трябва да се залепват, защото там ще поставим платно и малък мъж.

7. Докато "лодката" изсъхва, ще свържем платно от пластмасова торба с друг цвят (посочих посоката на плетене със стрелката). Платната имат формата на правоъгълен триъгълник (с наклонена горна част):

8. Като мачта можете да използвате всяка клонка, пробивайки ръба на "платното" с нея:

9. Залепваме "ветрилото" и малкия мъж до рамката, леко ги вмъкваме в "лодката". Малък плосък камък симулира вълна, която удря "лодката":

10. В горната част на картината на камъните лепираме слънцето с лъчите:

11. Сега пясъка. Тя може да бъде направена от всякакви зърна (взех просо). За повече информация как да използвате зърнени култури и зърно за създаване на картини, прочетете ТУК:

Картина от камъни със собствените си ръце е готова. При създаването си, освен мен, участваха синовете ми - предучилищни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декорация на апартамента от собствените си ръцеДекорация на апартамента от собствените си ръце
Да рисувате самиДа рисувате сами
Декупаж на мебелиДекупаж на мебели
Блажени от камък със собствени ръце за 15 минутиБлажени от камък със собствени ръце за 15 минути
Камъни по ноктите СнимкаКамъни по ноктите Снимка
Основаване на камък със собствени ръцеОсноваване на камък със собствени ръце
Мозайката в дача със собствените си ръце е проста и красиваМозайката в дача със собствените си ръце е проста и красива
Морски камъчета във вътрешността на хола, баня, детска кухняМорски камъчета във вътрешността на хола, баня, детска кухня
Суха река Как да направите суха рекичка със собствените си ръце Майсторски класСуха река Как да направите суха рекичка със собствените си ръце Майсторски клас
Какви са камъните в жлъчния мехур? Фото камъниКакви са камъните в жлъчния мехур? Фото камъни
» » Картина на камъните със собствени ръце