Декоративни камъни за изкуствени люкове

Видове изкуствен камък за люка

Декоративните камъни за шахти имат огромен брой видове. След това разгледайте няколко от тях:

 • Дъбови гранитни камъни - като основа за такъв камък има модерен материал от фибростъкло. Повърхността на камъка е изкуствен гранит камък. При тяхното производство се използва гранит, с помощта на който се създава впечатлението за аналози. Основната отличителна черта на такива камъни е приликата с естествения гранит. Гранит кухи камъни се произвеждат на различни нива на твърдост на скелетите. Друга характеристика на кухия камък е неговата устойчивост на влиянието на природните условия.
 • Изкуствен камък "Престиж 85" имитира естествен камък, който не е лесен за разграничаване от естествените камъни. Те могат да пресъздадат формата и вида на повърхността на естествените камъни. Те правят камъни в различни цветове - бял кварцит, кехлибарен гранит и т.н. Повърхността му може да бъде покрита с фин гранит, минерал и пясъчник. Такива камъни са най-надеждни, за дълъг период от време запазват своите оригинални черти.
 • Изкуствен камък "Стандарт" имитира пясъчния камък и има плоска форма, равномерно оцветена с разпръснатия кварцит. Формата на камъните създава горната част на айсберга. Те нямат ясно изразено отрязване. Тези камъни са малко по-евтини от други сортове камъни и техните характеристики съвпадат с характеристиките на камъните "Lux-Premium".

Изкуствен камък "Стандарт"

 • Кухи декоративни камъни "Lux-Premium" и "Lux". Тези трупи са точна имитация на скална скална маса и естествен камък, който може ефективно да се използва за декориране на люкове. Използването на трудна технология при производството на камъни "Lux-Premium" е обещание за повишаване на якостта и дълбокия структурен цвят на готовите продукти за люкове. Такива камъни се използват главно за украса на люка, септична яма и други структури в крайградската зона. Такива камъни произвеждат най-леката, която характеризира остри чипове, които имитират формите на различни фрагменти от гранит.

Всички горепосочени каменни камъни са най-леките, устойчиви на температурни промени температури, не се изисква да бъдат изваждани от градината за зимата. те не се нуждаят от никаква грижа. Не излагайте такива камъни на механично напрежение. Повече от дузина различни цветове и форми на изкуствени камъни, изработени от фибростъкло, се произвеждат предимно в размери 80 сантиметра. Такъв камък е отлично решение за декориране на кладенец, който се простира върху повърхност от около 9 см. За да покриете голяма инженерна структура, използвайте камък с диаметър около 135 сантиметра.

Предимства и недостатъци на изкуствените камъни

Помислете за основните предимства на декоративните изкуствени камъни за шахти в крайградската зона:

 • малка маса;
 • устойчив материал;
 • устойчив на спадане на температурата;
 • огромен брой различни модели;
 • повишено ниво на имитация на естествени камъни;
 • достъпни разходи;
 • екологично чист материал.


Независимо от многобройните предимства, изброени по-горе, такива камъни също имат своите недостатъци:

 • по-нисък от живота на естествените колеги;
 • са нестабилни за повишеното въздействие и въздействието на всяко химично вещество.

Как да изберем изкуствен камък за люка

При избора на изкуствени декоративни камъни за декориране на люкове в инженерната или канализационната мрежа е необходимо да се установят размерите на основата, височината, така че кухината да е затворена напълно изпъкнали структури. По принцип камъните са направени с форми, които се използват за люкове с малка изпъкналост над земята и специални високи форми. Ако имате необичаен дизайн в градината, можете да изберете камък във всеки търговски център поотделно.Как да изберем изкуствен камък за люка

Най-лесният начин да избереш изкуствен декоративен камък е да проектираш структура с размери, по която ще бъде избран необходимия боулдър. За да се вземе декоративния тип камък е възможността и друг наличен метод - да се правят измервания на конструкцията в сравнение с действителните размери на кухината на камъните чрез измерване с помощта на лентова мярка.

Форми на изкуствен камък взе цветни размери, с различни природни фрагменти от скали, тяхната вътрешна страна кухина също има различна форма, която ви позволява да изберете продукта имаме нужда размер. Има възможност да закупите огромен камък, без да го избирате по размер, но тази опция е най-скъпата, поради размера и сложността на производството зависи от цената. Внимателно избирайки камък с подходящ размер, можете да спестите разходи за материали.

За да проверите качеството на камъните, трябва:

 • вземете камък в ръцете си и го подредете под слънцето. Камъкът не трябва да е силно полупрозрачен, ако забележите някаква прозрачност, тогава този материал не е силен и не е необходимо да се купува;
 • трябва да погледнете структурата на камъка. Ако не е изрично, то този материал няма да изглежда естествено на вашия сайт;
 • така че камъкът да не преминава през течността, мръсотията, слънчевите лъчи, трябва да проверите дали той се обработва от дъното на влагата, шума и топлоизолационната пяна.

По този начин ние съобщихме за какво е изкуствен декоративен камък за люкове, техните употреби, предимства и недостатъци, как да изберем качествен вариант за вашата градина.

Оцени тази статия:

(1 гласа: 5 от 5)

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Облицовка и довършителни работи с мрамор и гранитОблицовка и довършителни работи с мрамор и гранит
Декориране на стените с декоративен камъкДекориране на стените с декоративен камък
Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…
Фасадна декорация с камъкФасадна декорация с камък
Каменна камина декорацияКаменна камина декорация
Фасаден гранит под камъкФасаден гранит под камък
Завършваме сокола с изкуствен камък, както и вида на този имитиращ фасаден материалЗавършваме сокола с изкуствен камък, както и вида на този имитиращ фасаден материал
Декориране на балкона с изкуствен декоративен камъкДекориране на балкона с изкуствен декоративен камък
Плочка за каменна стена, декорация, керамичен камък, гранит под камък и мраморПлочка за каменна стена, декорация, керамичен камък, гранит под камък и мрамор
Изкуствен камък obiИзкуствен камък obi
» » Декоративни камъни за изкуствени люкове