Цената на изравняване на стените

Цената на изравняване на стените

Независимо дали човек живее в апартамент или в частен дом, от време на време може да се изправи пред вечните проблеми на неравномерните стени. Има трудности при поставянето на плочки, може да има проблеми с тапетирането и използването на други довършителни материали.

Има няколко възможности да се придаде равномерна повърхност на стените. В същото време цената на произведенията зависи пряко от метода, който ще бъде избран.

Методите и разходите за изравняване на стените

1. Стенни мазилки

Може да се използва като пълна или частична замазка върху повърхността на стените. Подходящ е в случаите, когато е необходимо повърхността да се обработва с незначителни неравности или когато е необходимо да се подреди малка част от стената. Работата е проста и демократична в цената.

За нивелиране на стените се нуждаете от прост набор от инструменти:

 • Мистрия.
 • Шпакловъчни смеси.
 • Подходяща шпатула.


Цената на работата по шпакловка на стени ще бъде както следва:

 • Подготовката за тапети струва от 200 рубли и нагоре за 1 м2, заедно с полирането на стената;
 • подготовката за боядисване ще струва от 300 рубли за 1 м2, включително шлайфане.

2. Стенни мазилки

Вторият метод се състои в измазване на цялата повърхност на стената. Това е доста достъпен и ефективен начин. Разходите за такива произведения обаче са доста високи. Работата е отнема много време и тук ви е необходим опит и добре координирана работа на майсторите. Необходими са квалифицирани и опитни специалисти.За висококачествено изравняване на стените се прилага следното:

 • Машини за мазилки.
 • Водопроводни и водни нива за контрол на повърхността на стените.
 • Лепила с всички възможни форми и размери, които се използват при изравняване на ъглите и плоските участъци.
 • Започва и завършва мазилките.

Цената на работите без материали е около 500 рубли на 1 м2.

3. Довършителни работи с гипсокартон

Гипсокартон ви позволява бързо и точно да получите плоска повърхност. Освен това рамката ви позволява да създавате празнини, които могат да се използват за полагане на комуникации или допълнителна топло и звукоизолация на стените.

За работите, от които се нуждаете:

 • Гипсокартонени листове. В този случай за кухни и бани, където влажността е по-висока, е по-добре да се вземе специален влагоустойчив материал, покритият има специална защита.
 • Самонарезни винтове.
 • Специален профил, към който са прикрепени гипсокартон и други материали.

При работа с gipsokartonnom разходите за работа зависи от размера на помещението и конфигурацията на рамката. Фигурките, които дават специална форма на помещението и подобряват дизайна, ще струват повече от просто да декорират стените. Подобни работи имат цена от 250 рубли за 1 м2 и повече. Цената на материалите в тази цена не е включена.

Всеки може да избере за себе си такъв вид работа, която отговаря на вкусовете и предпочитанията на собствениците на стаята. Освен това модерните технологии не стоят неподвижни и постоянно се развиват, като ни предлагат всички нови материали и технологии.

Каква е разликата между подготовката за рисуване и подготовката за тапет? Защо смазката за боядисване е по-скъпа? Боядисах в една стая, а в друга залепих тапетата, но я поставих по същия начин.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Начини за изравняване на стенитеНачини за изравняване на стените
Акрилна замазка за стени в насипно състояние от производителяАкрилна замазка за стени в насипно състояние от производителя
Как да се изравни стените с гипсокартон и мазилка в апартаментаКак да се изравни стените с гипсокартон и мазилка в апартамента
Как да почистите стената на шпакловкаКак да почистите стената на шпакловка
Основни правила за изравняване на стенитеОсновни правила за изравняване на стените
Колко струва стените за тапетиКолко струва стените за тапети
Поставете плочката на пода и цената на частната занаятчийска работа в Москва и МоскваПоставете плочката на пода и цената на частната занаятчийска работа в Москва и Москва
Замазка на стени от гипсокартон със собствени ръцеЗамазка на стени от гипсокартон със собствени ръце
Винил тапети залепване и цената на работата - частен капитанВинил тапети залепване и цената на работата - частен капитан
Апартамент ново строителство, подова настилкаАпартамент ново строителство, подова настилка
» » Цената на изравняване на стените