Управител на престижа на декоративните материали

Обхват на декоративни материали "Престиж"

Управител на декоративни материали "PRESTIGE"

1. Грунд за мазилка "RUN-UP".

2. Декоративна мазилка "Венеция".

3. Декоративна мазилка "Бриз".

4. Декоративна мазилка "Релеф".

5. Декоративна мазилка "Камък".

6. Декоративна мазилка "Риве".

7. Декоративна мазилка "Моделиране".

8. Декоративна мазилка "Мозайка".

9. Почистваща боя.

10. Декоративен лазур "Кристал".Използва се, за да се осигури грапавост на гладките повърхности или слабо абсорбиращи се субстрати. Грунд "RUN - UP". нанесено върху повърхността, увеличава адхезията на последващо нанесените материали (шпакловки, лепила за плочки или мазилки). Грунд не изисква разреждане и може да се използва веднага след придобиването, преди да работите на повърхността трябва да се почисти от масло, прах и стари остатъци от боя, при което материалът трябва да се прилага с четка или валяк.

2. Декоративна мазилка "Венеция" (Венеция).

Фино диспергирана многослойна мазилка върху акрилна основа. Готовата повърхност прилича на естествен полиран камък. Декоративно покритие, което позволява да се имитира текстурата на мрамор и други естествени камъни ("венецианска мазилка") и да се създаде атмосфера на скъп интериорен дизайн. Идеален за завършване на колони, ниши, декоративни вложки.

Прилага се върху различни видове мазилки, бетон, тухла, гипскартон. ПДЧ, ПДЧ и др. С гъвкава шпатула от неръждаема стомана.

В зависимост от метода на приложение и последващата обработка е възможно да се получат различни цветови и артистични композиции, както и различно ниво на блясък: от полуматобъл до силен блясък.

3. Декоративна мазилка "B резе" (Breeze).Декоративна фино-зърнена мазилка, с леко грапавост на текстурата. Това е пластмасово декоративно покритие, което лесно приема и фиксира текстурата, която му се съобщава от инструмента.

4. Декоративна мазилка «Релеф».

Вискокоскоростен текстуриран материал за получаване на декоративно, релефно покритие върху бетон, тухла, измазани и други видове повърхности. Тя прикрива големи дефекти в стените, не изисква задълбочена подготовка на повърхността.

5. Декоративна мазилка "Камък" (камък).

Ако е необходимо, направете "кората бръмбар", добавете още 8% -10% каролит 1,0-1,5

6. Декоративна мазилка "R ive" (Crack).

Текстурирана мазилка, която има способността да създава хаотични пукнатини, което ви позволява да постигнете текстурата от естествен камък или животинска кожа. Полагането на мазилка със сребърни, бронзови и метални тонери създава така наречения металичен ефект, мазилката се превръща в нещо като втвърдяващ се благороден метал. Честотата и дълбочината на пукнатините могат да се променят по желание, зависи от дебелината на мазилният слой и от времето на раздуване.

7. Декоративна мазилка "Моделиране" (Обем).

Обемна мазилка на основата на фино диспергирания мраморен пълнеж и целулозни влакна.

Масивната мазилка е проектирана да създава всички видове текстури, включително големи релефи.

Благодарение на голямото наличие на усилени синтетични влакна в материала материалът се полимеризира практически без свиване, без да се напуква дори при голяма дебелина на нанасяне.

8. Декоративна мазилка "Мозайка" (мозайка).

Декоративна мазилка (тип "Bayramix") на базата на естествени мраморни чипове и акрилно свързващо вещество. Има два вида: фино зърна (размер на зърната до 1 мм) и среден зърно (размер на зърната до 1,5 мм). Цветова гама за оцветена мазилка в процес на разработка.

9. Малка боя "P earl" (Pearl).

Прозрачна боя с перлистични пигменти. Създава уникални цветове на повърхността за боядисване.

10. Декоративен лазур "C rystal" (прозрачност).

Прозрачен оцветен материал, използван за придаване на различни цветови решения на декоративни мазилки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове декоративна мазилка сравняваме, изберетеВидове декоративна мазилка сравняваме, изберете
Lacra мазилкаLacra мазилка
15 Снимки! Зашеметяващ изглед на декоративната мазилка!15 Снимки! Зашеметяващ изглед на декоративната мазилка!
Стенни покрития с декоративна мазилкаСтенни покрития с декоративна мазилка
Декоративна мазилка, като вид декорацияДекоративна мазилка, като вид декорация
Видове декоративни минерални мазилки, акрил, силикон, които да изберете за външна и вътрешна…Видове декоративни минерални мазилки, акрил, силикон, които да изберете за външна и вътрешна…
Декоративна гипсова тухла за вътрешно обзавеждане на ценатаДекоративна гипсова тухла за вътрешно обзавеждане на цената
Декоративна мазилка с ръце в интериораДекоративна мазилка с ръце в интериора
Как да се прилагат декоративни мазилка - апартамент като местообитаниеКак да се прилагат декоративни мазилка - апартамент като местообитание
Декоративни покрития Липецк, декоративна мазилка, венецианска мазилка, течен тапетДекоративни покрития Липецк, декоративна мазилка, венецианска мазилка, течен тапет
» » Управител на престижа на декоративните материали