Руска декоративна мазилка от кристалния кристал Bolars, готова за употреба

Покрита декоративна мазилка

Декоративна декоративна мазилка Болари Кристал, 25 кг

Декоративна мазилка на базата на естествени мраморни чипове. Широка цветна палитра. Висока устойчивост на атмосферни влияния, влага. Отлична устойчивост на замръзване.

Подробно описание:

Декоративна мазилка на базата на естествени мраморни чипове. Широка цветна палитра. Висока устойчивост на атмосферни влияния, влага. Отлична устойчивост на замръзване. Използва се като декоративно покритие от външни и вътрешни повърхности. Има отлична устойчивост на механични влияния, които могат успешно да се използват за декориране на обществени сгради, хотели, офиси, стълбища. Прилага се върху бетон, тухли, газобетон, камък и измазани повърхности, гипсокартон.Предлага се със зърно 1.5 и 2.0 мм.

Потребление 3,0-5,0 kg / m 2

Ако имате нужда от качествени съоръжения за ремонт и ремонт на оригиналните офисите на всякакъв тип, използвайте готови да използвате декоративна мазилка Камешково CRYSTAL на базата на естествени цветни мраморни чипове. Този материал има висока устойчивост на атмосферни влияния, замърсяване, влага. Материалът е устойчив на механични въздействия, химическа корозия, серен диоксид, отлична устойчивост на замръзване. С помощта на тази мазилка, ремонт на помещения и професионален ремонт на офиси ще бъде лесно и високо качество. Получава се материал с зърно от 1.5 и 2.0 мм.Обхват: Кристалът се използва като декоративно покритие за ремонт на помещения и фасадни работи. Сместа се нанася върху бетон, тухли, бетон, гипс, гипс повърхности, върху повърхността на поцинкована стомана, гипсокартон, картон и хартиени отпадъци и т.н. Поради факта, че този материал е с отлична устойчивост на механичен стрес, тя осигурява високо качество на ремонт на помещения на всеки район (реновирани офиси, хотели, обществени сгради и стълбища).

Предимства на Crystal:

- има водоотблъскващи свойства

- отговаря на високи архитектурни изисквания

- паронепропускливо покритие

- устойчиви на неблагоприятни метеорологични условия

- ви позволява да извършвате висококачествени ремонти на офиси и други помещения.

Подготовка на повърхността, прилагането Камешково декоративна schtukaturki: извършване на ремонт на всякаква сложност (ремонт на офиси или жилищни), не забравяйте, че трябва да се подготви основата правилно, тя трябва да е гладка, плътна и свободни от вещества, които пречат на сцепление (мазнини, битум, прах и т.н. .d.), се препоръчва да се подготви повърхността със смес от BOLARS грундиране. База с висока поглъщателна способност, трябва да се грундира с дълбокопроникващ грунд "Bolars дълбоко проникване."

Повърхностните неравности трябва да се отстранят с помощта на пълнежния материал BOLARS. Ако има неравности и големи дефекти по повърхността, трябва да се използват BOLARS материали от групата на гипс.

Кристал - готов за употреба материал, който улеснява ремонта на помещения или ремонт на офиси няколко пъти. Този материал се нанася с мистрия от неръждаема стомана. Препоръчителната дебелина на нанасяне е от 1.0 до 2.0 mm, в зависимост от вида на избрания състав. Използвайте този материал и ремонт на помещения (възстановяване на стълби, ремонт на офиси или апартаменти) ще бъде много по-просто.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декоративни фотографски проби, перли и покрития от копринаДекоративни фотографски проби, перли и покрития от коприна
Видове декоративна мазилка сравняваме, изберетеВидове декоративна мазилка сравняваме, изберете
Декоративни мазилки - полезна информация - интелигентно декоДекоративни мазилки - полезна информация - интелигентно деко
Видове декоративна мазилкаВидове декоративна мазилка
Lacra мазилкаLacra мазилка
Кварцова мазилкаКварцова мазилка
Декоративна гипсова тухла за вътрешно обзавеждане на ценатаДекоративна гипсова тухла за вътрешно обзавеждане на цената
Текстурирана мазилка снимкаТекстурирана мазилка снимка
Декоративна мазилка с мраморни чипове снимка, видео, ревютаДекоративна мазилка с мраморни чипове снимка, видео, ревюта
Декоративна мазилка - декоративна и венецианска мазилкаДекоративна мазилка - декоративна и венецианска мазилка
» » Руска декоративна мазилка от кристалния кристал Bolars, готова за употреба