Елитните италиански врати са стилен стандарт на качество

Италия - признат тенденционер за много неща, включително метални входни врати. Никъде другаде няма такова хармонично съчетание на сложност и функционалност.

Италианските входни врати съчетават вярност с традицията, класическия стил и най-модерните производствени технологии. Вратите на Италия - разнообразие от форми, много видове декор, удобство и стандарт на надеждност.

Предимства на италианските врати

Италианските метални врати се различават от другите врати с техните оперативни и декоративни характеристики. Основните причини за избора на италиански производител:

 1. Само италианските входни врати имат най-високи стандарти за качество и доказателство за кражба. Ако сте закупили такива врати, можете да бъдете сигурни в тяхната надеждност и дълготрайност.

  метални италиански врати
  Стоманените входни врати са преди всичко защита от всякакъв вид нахлуване.

 2. Пълен комплект за инсталиране. Често се случва, че в допълнение към вратата трябва да закупите много индивидуални дреболии за инсталиране. Италианските входни врати са завършени с всички необходими: аксесоари и крепежни елементи се доставят в комплекта.
 3. Въпреки факта, че металните врати са най-често декорирани с определени видове материали, италианските производители са разширили този списък до почти невъзможност. Най-широката гама модели ви позволява да намерите врати за всеки интериор. Дори най-претенциозните купувачи ще намерят правилния модел.
 4. Италианските врати принадлежат към производството на елитен клас. Въпреки това, заедно със скъпите модели за дизайн, има врати с оптимално съотношение на цена и качество: високата им цена е повече от компенсирана от най-високия клас защита.
 5. Само в Италия ще намерите толкова оригинален и изискан интериор - необичайни прозорци от витражи, най-новите технологии за обработка на дърво, съвременни техники за боядисване и много други.


Италианските метални врати със сигурност ще се поберат във всеки интериор, ще го носят елегантност и уют и благодарение на изключителната си надеждност ще почувствате сигурност и увереност.

Ненадминат дизайн

Производството на врати в Италия се различава от работата на компанията от други страни: проектирането на продуктите по отношение на важността не е по-ниско от въпросите за качеството и надеждността. Артистичните таланти и подходът към декорирането на вратите ви позволяват да създавате произведения на изкуството. Италианските врати са разнообразни - списъкът на декоративните материали, техните комбинации и начините за довършителни работи е невероятно широк. На първо място:

 • остъклени прозорци, през които апартаментите се превръщат в луксозни средновековни дневни;
 • комбиниране на вертикални, диагонални и хоризонтални елементи за създаване на контрасти;
 • не само пластмаса и стъкло, но и текстил се използват за създаване на уникално изображение на вашата врата;
 • различен завършек от двете страни на вратата ви позволява да не нарушавате естетиката на интериора.

  метална входна врата
  Врати Италиански Di.Bi.Традициите за декориране на вратите на Италия се броят за няколко десетилетия. Моделите от италиански метални врати заслужават статута на изключителни врати, които нямат аналози в целия свят.

Известни марки

За да получите представа за италианските врати, трябва да обмислите добре познатите производители и да ги сравните.

 1. Dierre. Към днешна дата Диер е водещ производител на входни врати не само сред италианските производители, но и по света. Входните врати Dierre притежават ненадминати технологии за защита и идеален изглед. Продуктовата гама не се ограничава до входните врати - фирмата се специализира в бронирани прозорци, плъзгащи системи, механизми за безопасност и гаражни врати. Италианските врати Dierre - международен стандарт за качество. Те осигуряват защита срещу всякакъв вид проникване във вашия дом. На купувача се предлагат различни системи за достъп - от механични до електронни моторизирани системи, с контрол на заключването чрез мобилен телефон.

  метална врата
  Предната врата на Dierre може да бъде подредена за всеки вкус в хармония с интериора на вашия апартамент.

 2. Di.Bi. Италиански метални врати на известната фирма Di.Bi. са произведени, като се вземат предвид най-новите технологии и повече от тридесет години опит на европейския пазар ни позволява да създаваме продукти с най-високо качество. Входни врати Di.Bi. се различават от другите италиански врати чрез иновативен подход към външния вид - много колекции за всеки вкус, от класически до модерен. Например моделната линия SicuezzaDesign включва входни врати с ярки цветове, с модерни градиенти. Такива врати изглеждат необичайни и стилни.

  входни метални врати Di.Bi.
  Meccanya - входна врата с автоматично заключване от Di.Bi.

 3. Oikos. Блиндирани входни врати Oikos не само ще защити дома ви, но и ще се открои сред огромната маса безлични врати. Вратата Oikos притежава четвърта класа защита, която днес е практически стандартна. Вратите са оборудвани с висококачествени брави и специални цилиндри MUL-T-LOCK Interactiv. За удобство на ползване заключването може да се отвори не само с помощта на ключове, но и с пластмасова карта. Подобрена издръжливост и изключителни покрития - основните разлики между елитните метални врати от компанията Oikos.

  метални врати oikos
  Метални блиндирани входни врати Oikos.

Изобилието от дизайнерски решения като цяло с високо качество на изпълнение е визитната картичка на италианските врати. Индивидуалността се постига не само благодарение на различни видове материали за довършителни работи, но и с помощта на необичайни модели на крилото на вратите, уникални ключалки, елегантни модерни фитинги.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стоманени входни вратиСтоманени входни врати
Заключващи врати за входни вратиЗаключващи врати за входни врати
Италиански плочки за баняИталиански плочки за баня
Вратата включва правила за производство, монтаж и оценка на качествотоВратата включва правила за производство, монтаж и оценка на качеството
Елегантни входни врати руски стандарт качество на разумна ценаЕлегантни входни врати руски стандарт качество на разумна цена
Избор на метални входни врати от нестандартни размериИзбор на метални входни врати от нестандартни размери
Елитни стоманени вратиЕлитни стоманени врати
Избираме врати от БеларусИзбираме врати от Беларус
Практични PVC входни вратиПрактични PVC входни врати
Избираме финландските входни вратиИзбираме финландските входни врати
» » Елитните италиански врати са стилен стандарт на качество