Италиански плочки за баня

Италия традиционно остава тенденция не само на модните подиуми, но и в баните ни, защото италиански плочки за баня стана почти универсално решение. Той е да вкус, като любители на ограничен минимализъм, и привърженици на истинския лукс.

Италианските производители с истинска любов и трепет възприемат процеса на създаване на този важен елемент на интериора и дизайна.

Има два основни типа плочки:

  1. изправена;
  2. етаж.

Разбира се, има много предприятия, които се специализират в производството на керамика. И сред предлаганите продукти има доста прилични, но италианските плочки заемат специално място. Италия стабилно води, както в броя на продадените колекции, така и в качеството им. На картата на целия свят можете да намерите италиански плочки магазини. Традициите на нейното производство минават дълбоко в миналото, опитът и тайните на уменията, натрупани през вековете, на практика нямат шанс за конкурентите.Изберете плочки не е лесно. Влизайки в светлия свят на изложбените интериори, можете да се изгубите. Не бързайте и бързайте с избора! Оценете какъв стил и цветова схема предпочитате.Италиански плочки - материалът е много издръжлив. Както облицовъчните, така и подовите плочки са в състояние да издържат на колосално натоварване. По силите си те надхвърлят 20 пъти стоманобетона и цимента. Един квадратен метър понякога може да издържи до 30 хиляди тона натоварване.

Също така, тази плочка е с висока твърдост и следователно не се деформира дори при прекомерно натоварване. Друга от своето качество - огнеустойчивост, защото италианските плочки могат да бъдат поставени тихо близо до огън, например, близо до камината. Е, в банята няма да се плъзга, което също е важно.

Италианските плочки са екологични и не излъчват никакви вредни вещества, дори когато се нагряват. Микробам върху гладката повърхност на италианската керамика е изключително неудобно, защото сега те не са опасни за вас дори в банята!

И още по-важно, такава плочка няма да проведе електрически ток, който е особено важен за помещения с висока влажност. Въпреки дългосрочните ефекти на водата, тя няма да промени никаква текстура или цвят. Нито се страхуват от химически вещества или лъчи на слънцето.

И така, основните предимства на италианските плочки:
1. високо оперативно качество;
2. Уникален дизайн;
3. широка гама от продукти;
4. сила;
5. Пожароустойчивост;
6. екологична съвместимост;
7. електрическа непроводимост.

Харесва ми италианските плочки за банята, а когато правя ремонти, избрах го. Баня ми ме харесва, давайки добро настроение всяка сутрин.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня в бежови тонове снимкаБаня в бежови тонове снимка
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Банята в лилаво и лилави тоновеБанята в лилаво и лилави тонове
Етажни плочки за кухня от италиански производители такина и имолаЕтажни плочки за кухня от италиански производители такина и имола
Спалня в италиански стилСпалня в италиански стил
Италиански кухненски мебели - колекция от снимкиИталиански кухненски мебели - колекция от снимки
Какво да лежите на пода на кухнятаКакво да лежите на пода на кухнята
Италиански мебели за дневнаИталиански мебели за дневна
Как да изберем плочки за стените на банята?Как да изберем плочки за стените на банята?
Помпени станции Pedrollo, италиански помпени станцииПомпени станции Pedrollo, италиански помпени станции
» » Италиански плочки за баня