Етажни плочки за кухня от италиански производители такина и имола

Етажни плочки за кухня

Ако се вгледате малко на факта, че един етаж е в нашите бетонни или тухлени къщи, той веднага става ясно - само с тънък слой от довършителни ви позволява да включите сиво, осеян с неравности и ями плочи, в оригинални произведения на изкуството. Да, това е финалът, който прави възможно извършването на такава трансформация и това може да се направи буквално във всяка стая. Един от материали, извършване на такава промяна е керамични плочки настилка за кухнята, например, може да се счита почти най-доброто от тях.

Това е керамичен гранит под формата на паркет. И трайни и лесни за почистване. Колекция дървесина от Тагина

Защо керамичните плочки са най-добрият избор?

Трябва да се отбележи, че съществуващата плочка може да бъде разделена на два различни типа - под и стена. Отличителна черта на подовите плочки, включително за кухни, са:

  • -повишена якост;
  • -висока устойчивост на абразия;
  • -специална повърхност (груба), която увеличава триенето и намалява възможността за подхлъзване на мокрия под.


Вярно е, че често се използва за подови довършителни и конвенционални, стенни плочки, но в този случай вероятността от нараняване е значително увеличена. Да не забравяме, че въпреки високата си здравина, чуплива керамични плочки украса материал, както и не си струва да се изложи излишен стрес, особено по време на транспортиране и съхранение.

Възрастните плочки изглеждат достойни с една и съща колоритна кухня. Пълно решение - подови плочки и престилка за кухнята.

В допълнение към посочените свойства, подовите плочки, използвани за довършване на кухнята, имат всички други предимства на конвенционалните плочки, а именно:

  • -ви позволява да създавате гладки повърхности;
  • -служи като допълнителен слой шумоизолация;
  • -е водоустойчиво покритие;
  • -устойчиви на агресивни вещества;
  • -не изисква значителни усилия за поддържане на чистотата.


Допълнителен аргумент в полза на използването на керамични плочки на пода за кухнята може да се разглежда като голямо разнообразие от цветови гами, текстура на повърхността и избора на определен размер. Възможностите, предоставени от този материал, позволяват реализирането на всякакви творчески идеи относно декорирането на помещенията. Като пример можете да оцените резултата, който се получава, когато са поставени керамични плочки в кухнята на пода, снимка на подобна работа е дадена по-долу.

За селските къщи най-често избират такава възрастна плочка.

Какви задачи може да реши керамичната плочка?

Не е необходимо да се каже, че преди всичко керамични плочки на пода, за кухни, както и за други стаи, изпълнява предимно естетически функции.

Класическа цветова схема на кухнята. Плочките идват на мебелите с ядки. ТАГИНА - АНТИКА УМБРИЯ

Красиво декориран под, хармонично комбиниран с останалата част от интериора - почти основен знак за качествени завършвания. Но освен тези чисто представителни функции, плочките в кухнята се решават от редица други еднакво важни задачи.

Италианската версия на интериора на къщата.

Подът трябва да е равен, а не трябва да са видими дупки, дупки и хълмове. Този проблем се решава при подготовката на повърхността за полагане - плочки на пода за кухнята и всички други помещения се поставят върху плоска, предварително подготвена равнина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочка в банята снимкаПлочка в банята снимка
Порцелани и керемиди за дърво ceram marazziПорцелани и керемиди за дърво ceram marazzi
Материали, които имитират дървения подМатериали, които имитират дървения под
Италиански плочки за баняИталиански плочки за баня
Какво да лежите на пода на кухнятаКакво да лежите на пода на кухнята
Клинкер плочкиКлинкер плочки
Основните размери на керамичните плочки за стени и подовеОсновните размери на керамичните плочки за стени и подове
Мразоустойчив керамичен гранит - най-добрият вариант за улицатаМразоустойчив керамичен гранит - най-добрият вариант за улицата
Плочка за каменна стена, декорация, керамичен камък, гранит под камък и мраморПлочка за каменна стена, декорация, керамичен камък, гранит под камък и мрамор
Керамични плочки за кухненска снимка и керамика на престилкатаКерамични плочки за кухненска снимка и керамика на престилката
» » Етажни плочки за кухня от италиански производители такина и имола