Шахтинска плочка за банята

Да видим какво добре познат Shakhtynsk плочки за баня от руско производство и дали да се украсяват банята в апартамента такива плочки. Ако погледнете отблизо, дизайнът на шахтите е разнообразен и варира във времето, поддържа дизайнерските тенденции и цветовия дизайн. В същото време много хора избират шахтите. Плочките казват, че шахтите са повече от половината от поръчките и няма особени недостатъци за тази плочка. Основното нещо е, че при избора, така че плочката е харесала и имаше добър майстор за нейния стил.

От историята: Шахтински плочки са плочките, направени в известната фабрика Шахти. През осемдесетте години в град Шахти от региона Воронеж започнаха да се произвеждат керамични гранитогрес и керамични плочки. Името й бе дадено, Стройфафор. Е, в народа на продуктите просто се нарича, Shahtinskaya плочки. Това производство някога е било най-популярно в Съветския съюз и сега е един от най-известните в Русия. И въпреки факта, че в магазините вече има много чуждестранни плочки, нашите останали са най-закупените. Тази плочка се купува за довършване на различни стаи, бани, кухни и всякакви други. Но най-популярните все още е Shahtinskaya плочки за баня.

Ето един истински пример за завършване на обикновена баня с плочки Shakhtin. Можете да се уверите, че дизайнът на банята с завършването на плочката Shakhtin, с правилния избор на цвят, изглежда страхотно.Шахтински плочки в интериора на банята

Къде мога да използвам плочката?

Керамичните плочки Shakhtinskaya Може да се използва за полагане на пода (има цяла гама от подови плочки Shakhtinskaya) и за стена декорация баня и тоалетна.Огромен избор на формати и размери на плочки Shahtin за стени, плочки за пода, гранит. И бордюри, за да се даде пълен външен вид. Когато избирате керамични плочки, обърнете внимание на колекцията. Всяка колекция има своя собствена цветна палитра, декор и размер. Например популярната плочка Shakhty Rothang е представена от:

  • керамичен гранит 330 x 330,
  • стенни керамични плочки от 250 x 330 светли и класически ратанов цвят,
  • светла бежова граница 330 x 75,
  • декоративни елементи 250 х 330

Има дори 10 x 10 плочки под формата на квадрат и има правоъгълна плочка с размери 15 х 60 см. В продажба има около сто плочки от различни цветове. Ето защо може да се използва за довършителни работи.

Ако вече сте решили, че ще използвате само плочки Shakhtinsk за завършване на банята, тогава има един нюанс. Ако искате да украсите стените, трябва да използвате остъклени плочки. Съживи Украсете баня може да бъде най-различни граници, стенописи и други декоративни орнаменти, които можете да намерите огромно количество, например, в друга колекция

Защо точно Shahtinskaya плочки за довършителни баня?

В края на краищата банята трябва да отговаря на всички изисквания за комфорт и чистота. И така, точно в тази стая имаме различни козметични продукти, шампоани, гелове и други продукти за лична хигиена. Всички тези химикали заедно с повишената влажност могат да образуват петна.

От бюджетните керамични плочки само плочката Shakhty има висока устойчивост към най-разнообразните видове киселини. Най-важното е, че при купуването на плочки shahtinskoy трябва да кажете, че го купувате за довършване на банята. Така че, както за всеки вид стая, различни плочки. Между другото, shahtinskaya плочки за тоалетна е много добро решение. Съществуват бюджетни и скъпи колекции с добра декорация и цветова комбинация.

Завършва с Шахтин плочки Ellegiya

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня в бежови тонове снимкаБаня в бежови тонове снимка
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Баня в тюркоазен цвятБаня в тюркоазен цвят
Банята е с плочкиБанята е с плочки
Плочка в банята снимкаПлочка в банята снимка
Плочки в интериора на банятаПлочки в интериора на банята
Как да изберем плочка за баняКак да изберем плочка за баня
Дизайнерски плочки в банята Оформят плочки в банятаДизайнерски плочки в банята Оформят плочки в банята
Основните размери на керамичните плочки за стени и подовеОсновните размери на керамичните плочки за стени и подове
Как да изберем плочки за стените на банята?Как да изберем плочки за стените на банята?
» » Шахтинска плочка за банята