Как да изберем плочка за баня

Задачата за избор на плочки за баня не е проста. Изборът на форми, размери, цветове, декоративни елементи е страхотен. При избора на плочка, ще трябва да купите:

  • плочки за стени,
  • подови плочки,
  • декоративни елементи са бордюри и декоративни вложки,
  • има и цели картини-панели от керемиди.

В магазините и студиата на плочките се намират изображения на всички видове плочки и подходящ декор, опции за полагане на плочки. Това е много удобно. Веднага можете да си представите как това ще изглежда в действителност и ще вземе решение за избора.

Например, тук е a проектиране и изготвяне на плочки в банята, може да узрее веднага след покупката.Банята е с плочки

В допълнение към външния вид трябва да обърнете внимание на неговото качество. Най-важното е, че всички плочки в колекцията имат еднаква дебелина и дори ъгли. Някои известни колекции гряха, че дебелината на всяка плочка е различна. В този случай, когато сте залепени, стените може да не са равномерни.Ще ви бъде помогнато да изберете плочки за банята майстор, който след това ще лепене на плочки. Мастърс с богат опит знаят точно какво да купуват не си заслужава.

При закупуването на плочки имате нужда от най-малко 10% от материала, който да купите в допълнение, без рецепта. Да се ​​бориш и да режеш. Това се случва, че след ремонтите, хората под наем оставащите плочки в магазина. И след няколко години, залепените плочки се разпадат. Почти е невъзможно да се намери подобна. Производителите спират да издават и започват да пускат нещо ново. Ето защо, трябва да имате запас от плочки. И можете да го съхранявате под банята.

Основните критерии за избор на плочки.

Баня, както знаете много мокро помещение, откъдето и плочката трябва да бъде водоустойчива. Подът ще бъде изложен на различни влияния, така че плочки трябва да има висок коефициент на износоустойчивост. Тъй като бих искал да слагам керемидата и да съм сигурен в нейната надеждност, така че по-късно нищо не трябва да се променя, е необходимо да се разбере колко дълго е предназначена услугата.

Какъв цвят да изберете една плочка.

Мнозина не могат да решат, когато избират цвят, или това е просто голям избор в магазина, ако двойката е семейство, тогава те могат да имат различни вкусове. Тук можете да използвате или предложени снимки и идеи за дизайн. Ако отново можете да докоснете брачни двойки, можете просто да комбинирате различни цветове, за да угодите и двете. Просто няма конкретни изисквания в този критерий, тук трябва напълно да се доверите на въображението си. Можете да посъветвате само, че не трябва да преследвате модата, защото тази плочка може и излезе от модата след няколко месеца. След съвет от домакини, не избирайте тъмни нюанси, защото веднага виждат цялата мръсотия и всички разводи.

Вземете плочките сериозно, защото това ще поддържа настроението и ще бъде приятно време, когато сте в банята.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня в бежови тонове снимкаБаня в бежови тонове снимка
Баня в тюркоазен цвятБаня в тюркоазен цвят
Плочка в банята снимкаПлочка в банята снимка
Плочки в интериора на банятаПлочки в интериора на банята
Какво да лежите на пода на кухнятаКакво да лежите на пода на кухнята
Завършване на лоджията с плочкиЗавършване на лоджията с плочки
Дизайнерски плочки в банята Оформят плочки в банятаДизайнерски плочки в банята Оформят плочки в банята
Основните размери на керамичните плочки за стени и подовеОсновните размери на керамичните плочки за стени и подове
Как да изберем плочки за стените на банята?Как да изберем плочки за стените на банята?
Плочка за детска баня Препоръки за избор на плочки и преглед на дизайнерски идеиПлочка за детска баня Препоръки за избор на плочки и преглед на дизайнерски идеи
» » Как да изберем плочка за баня