Какво да лежите на пода на кухнята

В кухнята всичко трябва да е красиво, функционално и удобно. Важно е да се уреди мебели и оборудване, светлина, цвят, таван дизайн и плочки дизайн в кухнята. В крайна сметка тази стая съчетава работните помещения и зоните за хранене. Идеален за завършване на кухненските плочки. Има положителни качества: не абсорбира миризмите и предпазва стаята от влага и ви позволява да забравите за ремонтите в продължение на много години.

Плочките не само са подходящи за стенни покрития, но и за декорация на пода. Подовите плочки се различават от стените. При избора на този материал трябва да се вземат предвид тези различия. На първо място, плочките за подови настилки са малко по-дебели от стените и се различават по дизайн. Също така, подовите плочки трябва да издържат на различни механични и химични влияния и да отговарят на изискванията за безопасност. Освен това, подови плочки за кухнята тя трябва да е грапава, е относително безопасни, например, ако пода разлята течност, вероятността от подхлъзване е сведена до минимум.

Керамичните плочки за кухненски подове са много надеждно подово покритие. Важна особеност на такава плочка е коефициентът на триене. Колкото по-високо е, толкова по-безопасно е покритието. В допълнение, плочки за кухненски декор, или да кажа един от основните елементи на декора, които могат да определят тона на цялата цветова композиция на кухнята, или е полезно да я сянка.Купете плочки за покриване на пода, предлагани от много местни и чуждестранни производители. Сред чуждестранните фирми, лидерите са представители на Италия, Испания, Полша, Чехия. Италианските кухненски плочки и испанските кухненски плочки се считат за най-високо качество. Тя е по-скъпа от продуктите на всички конкуренти, но забележителният дизайн на тази плочка е на стойност.Кухненският район може да бъде оригинален, благодарение на комбинацията от орнамента и цвета на подовите и стенните плочки. Изборът на керамични плочки вече е голям. Възможно е да изберете имитация на мрамор или изящна мозайка. Плочките ще ви помогнат, тъй като няма друг материал, който да осъществи най-дръзките дизайнерски намерения, защото в много отношения можете да плочките.

Плочките могат да бъдат с различни размери. Керамични плочки за кухнята 10x10, поради малкия си размер, подходящ за затруднения, като например площта на мивката или мивката. Плочка 10х10 е по-удобна за полагане, в сравнение с плочките с по-големи размери, тя също е по-силна от големите мостри и от нея можете да създадете уникален плочки дизайн в кухнята и чудесен художествен състав.

Кухня - едно от важните помещения на апартамент или къща. От красивия, комфортен дизайн на кухнята зависи доброто настроение и здравето на цялото семейство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние украсяваме кухнята със собствените си ръцеНие украсяваме кухнята със собствените си ръце
Изберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнятаИзберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнята
Ремонт в малка кухня, откъде да започнете?Ремонт в малка кухня, откъде да започнете?
Възможности за поставяне на плочки на подаВъзможности за поставяне на плочки на пода
Керамика за довършване на стени и подове с керамични плочкиКерамика за довършване на стени и подове с керамични плочки
Завършване на лоджията с плочкиЗавършване на лоджията с плочки
Къде и как се полагат плочкитеКъде и как се полагат плочките
Основните размери на керамичните плочки за стени и подовеОсновните размери на керамичните плочки за стени и подове
Завършване на кухнята с пластмасови панели и плочкиЗавършване на кухнята с пластмасови панели и плочки
Керамични плочки за кухненска снимка и керамика на престилкатаКерамични плочки за кухненска снимка и керамика на престилката
» » Какво да лежите на пода на кухнята