Луксозен апартамент

Попълване дневната под формата на декоративни аксесоари, картини, пуснати на стени, меки тъкани килими, заедно със стените, декорирани в земни тонове, нека да се чувствате комфортно същество в стаята, без да се губи невероятно шик.

В хола, който е интегриран с кухненския бокс, се полага светъл дървен под. Оттенъците на мента и снежнобяла, които украсяват кухнята, опресняват атмосферата, давайки елегантна обстановка.Трапезарията е украсена с смели тонове от тъмно дърво. Осветителното тяло с модерен дизайн със златисти и бели преливания отразява саксия с цветя, разположени в центъра на масата.Облеклото за възрастни е със светъл, елегантен дизайн. Докато детето е украсено в ярки цветни нюанси, което дава на стаята динамична и оживена атмосфера.

Банята, разположена в спалнята, идентифицира разумен и грижовен интериор. Една допълнителна баня е покрита с тапет с тропически печат, благодарение на което ситуацията взима гражданите в топли ярки джунгли.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Използване на тюркоазен цвят в дизайна на всекидневнатаИзползване на тюркоазен цвят в дизайна на всекидневната
Двустаен апартамент в ярки цветовеДвустаен апартамент в ярки цветове
Творчески апартаментТворчески апартамент
Ясен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнятаЯсен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнята
Цвят на теракота в интериорната комбинация, снимки, примери на произведения - художествен проект в…Цвят на теракота в интериорната комбинация, снимки, примери на произведения - художествен проект в…
Сини стениСини стени
Дизайн на баня в класически стил 120 снимкиДизайн на баня в класически стил 120 снимки
Синята баня е стилна, елегантна, уютнаСинята баня е стилна, елегантна, уютна
Цвят на теракота в интериораЦвят на теракота в интериора
Интериор на баня и тоалетна, фото и дизайнИнтериор на баня и тоалетна, фото и дизайн
» » Луксозен апартамент