15 Черно-бели бани в ретро стил

С изучаването на най-новите тенденции в дизайна баня през 2014 г., ние не може да не забележи отглеждането сред клиентите и дизайнери, популярността на избора на черни и бели проектни варианти за продължаване на търсенето на ретро стил и нарастващата популярност на санитарен фаянс, декорирана в средновековен стил Арт Деко.

черна и бяла вана

Героят на днешната колекция от 15 бани в черно и бяло ще бъде колекция, представена от италианската компания Artceram. Идеята за събирането се фокусира върху използването на съвременни санитарни изделия, като модерно допълнение, предназначено да придаде изискана елегантност, като запази огромна функционалност.Всяка версия на дизайна на черно-белите бани, предложена от специалистите на компанията, се отличава с текстурирани ивици по стените и пода. Вертикални и хоризонтални ивици и шестоъгълни форми на плочки се използват за постигане на визуално геометрично разделение на пространството, прилепнали само към черно-бяла цветова схема.черна и бяла вана

Като се има предвид, че са използвани само два цвята, дизайнерите на компанията успяха да избегнат визуалния смисъл на монотонност и скука. В сърцето на всеки вариант на интериорен дизайн има модели умивалници и санитарен фаянс от последната колекция на компанията Артцерам.

черна и бяла вана

Снимка на черно-бели бани.

черна и бяла ваначерна и бяла ваначерна и бяла ваначерна и бяла ваначерна и бяла ваначерна и бяла ваначерна и бяла ваначерна и бяла ваначерна и бяла вана

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какъв цвят трябва да избера за подови плочки? Или бял?Какъв цвят трябва да избера за подови плочки? Или бял?
Дизайн на къща в минималистичен стил и черно-бели цветовеДизайн на къща в минималистичен стил и черно-бели цветове
Дизайн на дизайна на апартамента в черно-бели тоновеДизайн на дизайна на апартамента в черно-бели тонове
70 Снимка на кухненския интериор в черно70 Снимка на кухненския интериор в черно
Баня в черни тонове 30 снимкиБаня в черни тонове 30 снимки
Три проекта в скандинавски стилТри проекта в скандинавски стил
Баня в черно-бял цветен стилБаня в черно-бял цветен стил
Арт-деко стил в модерния интериор или как да се сбъдне една мечта?Арт-деко стил в модерния интериор или как да се сбъдне една мечта?
Тапет под вестникаТапет под вестника
Мода тенденция черно-бяла баня 40 снимкиМода тенденция черно-бяла баня 40 снимки
» » 15 Черно-бели бани в ретро стил