Проектиране на двустаен апартамент в панелна къща в стил еко-дизайн

Докато собственикът на апартамента Лиза е работил в Сочи на Олимпийските игри, дизайнерите на студиото "ZI-DESIGN INTERIORS" са ангажирани в дизайна й апартамент с една спалня разположена в панелна къща не на есенния булевард. Всички въпроси с клиента бяха решени онлайн, чрез Skype.

Апартаментът е 58 кв.м. Собственикът й мечтаеше за светло, пълнолетно жилище, използващо любимия си зелен цвят. Ето защо проектът е наречен "Еко-стил". В проекта дизайнерите предпочетоха естествени цветове и материали. Така че стената в хола, зад елегантния просторен диван, е украсена с тапети, напомнящи дървени дъски. Но миналото на оригиналния стол Bubble Swivel Base не е преминало нито един гост на домакинята апартамент, той се е превърнал в истинско фоайе. Рафтовете в хола са направени по поръчка от ламинирано дърво. Точно същата фактура и цветови разтвор, използвани в спалнята за висок гръден кош. Оказа се, че между стаите имаше ролка.

Стената над леглото, в спалнята, беше украсена с дървени панели, допълнена с допълнително интимно осветление от LED лентата. В спалнята са използвани дизайнерски мебели - столът Vegetal Vitra, който се вписва безпроблемно в нашия еко-интериор. Седалката, облегалката и подлакътниците на стола представляват едно цяло и приличат на вените на листа.На пода в спалнята и хола има паркет. За коридора и кухнята те избраха по-практичен материал - плочки. Тя прилича на пачуърк юрган, 13 различни рисунки: някои изобразяват вени от листа, на други - флорални орнаменти.

Кухнята се оказа ергономична и удобна. Масата бе поставена близо до прозореца и дивана, което не пречи на прохода в тази област и готвенето. Хладилникът беше поставен в специална дървена конструкция отляво на дивана.Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Двустаен апартамент с двойно леглоДвустаен апартамент с двойно легло
Апартамент в сив цвятАпартамент в сив цвят
Апартамент с биомасаАпартамент с биомаса
Двуглав в скандинавски стилДвуглав в скандинавски стил
Просторен и просторен апартаментПросторен и просторен апартамент
Дизайн на апартамент в панелна къща снимкаДизайн на апартамент в панелна къща снимка
Двустаен апартаментДвустаен апартамент
Стилен интериор на двустаен апартаментСтилен интериор на двустаен апартамент
Ясен минимализъм в интериораЯсен минимализъм в интериора
Двустаен апартамент в ярки цветовеДвустаен апартамент в ярки цветове
» » Проектиране на двустаен апартамент в панелна къща в стил еко-дизайн