Модерен дизайн на апартамента с кухня-хол и кабинет с високи тавани

Модерен дизайн на апартамента с кухня-хол и кабинет с високи тавани

Публикувано от admin

Интериорът на просторен 4-стаен апартамент е декориран в спокойни светлинни цветове, без ненужни детайли, където всичко е подчинено на идеята за комфорт и функционалност. Подовете от естествено дърво, които не са обременени с килими, подчертават простата изтънченост на интериора. Апартаментът е изпълнен със слънчева светлина, играе ярки акценти върху светли стени и няколко мебели. Всичко казва, че имаме интериор в скандинавски стил.Боядисани в розово-бежови цветове, стените на спалнята дават топлина и комфорт. Комбинацията от гладка и декоративна релефна мазилка на стените изглежда оригинална. Същата украсява стените на кухнята-всекидневната, където стените на хола са направени от плоски плитки ниши, в които с помощта на гипс, изработен оригиналните скици, структурата, напомнящи розов мрамор.

В идеалния случай таван от гипсови гипсокартон таван в хола е ефективно подчертана от широки бели къдрава бордюри. Във всички жилищни помещения са разположени окачени тавани с различни форми и височини, в зависимост от функционалната цел на помещенията.Мебели в интериора на апартамента

Минималното количество мебели в апартамента напълно осигурява всички необходими функции във всяка стая:

  • Широко снежнобяло легло с висок табло и грациозни нощни шкафчета за улеснение на собствениците се разширява с разширен диван. Ниско бяло скринче и кожено бяло кресло допълниха и завършиха ансамбъла.
  • Офисът, пълен с разсеяна светлина в апартамента. в който модерността се комбинира с тежки класики, създава впечатлението за солидност и просперитет на собственика. Работното помещение е оборудвано с масивно махагоново бюро, висок стол с копринена тапицерия. Основната част на шкафа е украсена с лека мебел, състояща се от отворена дъбова стена в комбинация с висок диван и малка кръгла маса за кафе.

  • Централно място в апартамента - кухня-дневна - оборудвана със скъпи мебели, от стената в кухнята в жълти и сиви цветове и довършителни кухня garnituromoriginalnogo дизайн, състоящ се от tyazhelogoobedennogo маса със стъклен плот с набор от стола. Мебели жилищна площ е надежден и лесен: млечно бял диван с много цветни възглавници, които могат да се настанят на цялото семейство след тежка храна.

    Оригиналните осветителни тела за таван, стена и нощни шкафове осигуряват както общо, така и локално осветление в съответствие с предназначението на помещенията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интериорът на апартамента в светли тонове на Испания 11 снимкиИнтериорът на апартамента в светли тонове на Испания 11 снимки
Скандинавски интериор в холаСкандинавски интериор в хола
Модерен интериор на апартамента с изглед към ХъдсънМодерен интериор на апартамента с изглед към Хъдсън
Интериорен дизайн на хол в комбинация с кухняИнтериорен дизайн на хол в комбинация с кухня
Връх на популярност - бяла кухня снимкаВръх на популярност - бяла кухня снимка
Модерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнятаМодерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнята
Акценти на интериора в провансалския стил на кухнятаАкценти на интериора в провансалския стил на кухнята
Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимкаChic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка
Ясен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнятаЯсен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнята
Интериорен дизайн на кухниИнтериорен дизайн на кухни
» » Модерен дизайн на апартамента с кухня-хол и кабинет с високи тавани