Кухненски аксесоари

Кухнята не е само мястото, където се среща цялото семейство на вечеря, но и отлично пространство за свободно мислене, което може да се реализира под формата на сладки декорации. Декорацията в кухнята може да бъде нещо като функционално и малки дрънкулки. Какви аксесоари да изберем? Какво е модерно сега # Как да изберем кухненски аксесоари #

При избора на функционални аксесоари най-вероятно ще бъде най-доброто решение - избор на комплекти. Тигани, тигани и други прибори изглеждат по-изгодни в комплекта, освен това улесняват задачата за избор. Комплектите, от своя страна, се изпълняват в различни стил композиции. В зависимост от това коя посока е избрана за основната украса на трапезарията, можете да закупите сетове в стил на страната, цветни ястия в ярки цветове или прибори в хром.

Днес най-популярните са няколко възможности за декориране на кухни: страна, реколта, футуризъм, минимализъм и еклектизъм.

Кухненски аксесоари
Кухненски аксесоари

Държава стилРустик стил се характеризира с факта, че при създаването на състава са склонни да използват естествени пастелни цветове, флорални мотиви, тъй като декоративна текстура използва дърво и груби материи. Тенджери и се опитват да вземете в унисон, ако не можете да намерите оборудване за селски готвене, а след това просто да се скрие в шкафа. На видно място, като например на рафт на груб дърво, изложено ракита кошница с чесън, кисели краставички и декоративна керамика. Приборите за хранене, като чинийки и чаши, получават кръг, естествен външен вид. Чай комплекти са украсени с модели. Обикновено се използват зеленчукови модели, характерни за определена традиция. В каталозите обикновено са снимки на кухни, декорирани по европейски или американски начин. Ако селото ни е свързано с конфитюр и осолени домати, то тогава в западните страни възгледите са малко по-различни. За вашия вкус, можете да изберете залез чай и трапезария изделия с модели Gzhel и Khokhloma, и е възможно да се тънък цветист Хедър тъкане. Общият е естествен, без да вика тонове и нюанси. Това се отнася не само до основния цвят на кухнята, но и в аксесоари, като салфетки, кухненски ръкавици, кърпа (ако се използват) и завесите. Недостатъците на стила включват трудността при избора на домакински уреди. Някои посочени недостатъците на ненужни елементарно на различни глоби, обаче, не може да се счита този фактор, защото всеки има своя собствена мярка и изпълва кухненски различни дрънкулки в най-доброто от своите естетически възгледи.

Кухненски аксесоари
Кухненски аксесоари

Реколта в кухнята

Vintage е опит за пресъздаване на интериора на типична кухня от 60-те години. Това контрастира заоблени хладилници и халс геометрия, цветни кръгове и плочи, кутии за насипни продукти и пластмасови ролки. В американската традиция - това са бели салфетки и специални шрифтове върху чиниите. За стила на реколтата има интересни сушилни и кърпи за вафли. Някои дизайнери подчертават ретро стил престилка мивка, която обикновено се прилага към изображението в стила на поп-арт: колоритен Мерилин Монро банка или кафе в ярки цветове. Домакинските уреди, които се вписват в стил днес, са много по-прости - през старите времена се произвежда специален модерен дизайн. Въпреки това няма да е възможно тази техника да се намери в обикновени магазини, разпространява се чрез интернет пространството.Кухненски аксесоари снимка

Кухненски аксесоари
Кухненски аксесоари

футуризъм

Футуризмът може да превърне кухня в космически кораб: използват се бели, сиви и хромирани цветове. Аксесоарите са битови уреди: индикатори със синьо осветление, необичайни бутони. Тези кухни се отличават с външната си стерилност и супер компактност: не само кухненски принадлежности, но и домакински уреди са скрити в чекмеджетата. Работните повърхности (например, където е изложен хромът) се осветяват със студен, размит комплект. Кухнята, декорирана в този стил, диша пространство, обаче, много скъпо. Разходите за него се увеличават благодарение на вградените уреди.

Кухненски аксесоари
Кухненски аксесоари

Минимализъм и кухня


Минимализмът може да бъде разделен на естествен и контрастен. При естественото, всички аксесоари се избират под тона и структурата на основния състав, направени в естествени светлинни цветове и в контраст на контраста. Основната задача на минимализма е да се увеличи пространството. Следователно броят на контрастиращите цветове трябва да бъде малък. Този стил най-вече се използва за декорация интересни аксесоари. Сега минимализмът е най-популярният стил сред дизайнерите. В допълнение, разходите за декорация на кухнята са най-адекватни. Използвайте в минимализма геометрия, ярки кръгове или квадрати, различни цветни bagels. Ястията са една от основните декорации, тя е окачена с помощта на необичайни сушилни в определена комбинация. Минимализмът приветства необичайни прибори за хранене: вилици, лъжици, ножове.

Ако минимализмът е най-популярният стил сред дизайнерите, еклектизмът е най-разпространеният сред любителите на красотата. Еклектизмът е смес от стилове. Съчетаването на няколко стила в едно е много трудна задача, но интересна и наистина творческа.

Кухненски аксесоари
Кухненски аксесоари

Творчеството при избора на аксесоари за кухнята е много добре дошло. Интересно е да се извършват различни салфетки, да се съберат букети от сухи цветя, да се правят декоративни туршии и много повече. В допълнение към футуризма, всички други стилове са поставени в бродирания. Така че естественият минимализъм може да бъде украсен с естествени меки извънгабаритни ikebans или скромен оригами-кран, прикрепен към вратата на хладилника. За контрастиращ минимализъм можете да шиете светли кърпи или поставки, висящи по размер или по друг начин. За да украсите кухнята в стила на страната, можете да направите няколко бутилки или кутии с естествена шпатула, която ще бъде много оригинална.

Кухненски аксесоари

Дизайнът и изборът на аксесоари е творческа и завладяваща дейност, основното е да се определи основната посока, а декорирането ще бъде по-лесно. Основното нещо е, че окото трябва да се радва, а процесът на навлизане в дома ви ще донесе удоволствие и радост.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Акценти на интериора в провансалския стил на кухнятаАкценти на интериора в провансалския стил на кухнята
Кухненски интериор в ориенталски стилКухненски интериор в ориенталски стил
Избор на производител на аксесоари за кухнятаИзбор на производител на аксесоари за кухнята
Избираме кухненски комплект!Избираме кухненски комплект!
След като завършите стените в кухненските плочки, тапетите или камъните, какво е по-добреСлед като завършите стените в кухненските плочки, тапетите или камъните, какво е по-добре
Дизайн на дизайна на кухнята Стъпка 2 Изберете стила на кухнятаДизайн на дизайна на кухнята Стъпка 2 Изберете стила на кухнята
Какво предлага производителят на кухни IKEA?Какво предлага производителят на кухни IKEA?
Кухненски комплекти за дървоКухненски комплекти за дърво
Кухненски дизайн в стил в странатаКухненски дизайн в стил в страната
Кухни IkeaКухни Ikea
» » Кухненски аксесоари