Защита на семейството, дома и имуществото

Защита на семейството, дома и имуществото

Кръвта над главата е необходимо условие за човешкото съществуване. Топла, добре поддържана и добре поддържана къща е особено скъпа за всички, които живеят в нея. С помощта на руни можете да създадете програма за защита на дома от невинни набези и външно зло. Те също така ще помогнат да се запази духът на любовта и разбирането в семейството.

Руската комбинация от Soulu, Otal, Soulu ще помогне да се защити тяхното щастие от неприятелски посегателства (Фигура 108). Символът на победата и конфронтацията Soulu, разположен на ръбовете, дава власт на отбранителните способности на руната Отал, което означава защита на рода.

Да не се допуска да съсипе брака и спаси от всички вреди, руна магия и заклинания, насочени към трайността на семейните отношения: Evaz, Algiz, Общ (фигура 109.). Съдбовен защита руна Evaz подсилена защитава потенциал руна Algiz и знака на силите за сигурност няма да позволи на вида на Общ зловреден унищожаване енергия, за да проникне в стените на къщата, така че тя ще се върне към тези, които го е изпратил.

Къщата може да бъде безобидни, използвайки силата на тези защити - (-. ПРАВИТЕЛСТВЕНИ руни като Ansuz, Algiz и Fehu последната представлява собственост и трябва да го предпази от ръцете на крадците, така и магия магия унищожаване на славянски Rune Keeper или аналог на по-старите Futhark Berkana -. Големите признаци, който може да бъде представен на невидимата страна на предмети за дома. в общи линии, прелестите ти не го показвам. Това е тайната, тайната на един дом. те трябва да бъдат поставени на стената, където те не намерите аутсайдер. няколко рунически символи и формули биха били достатъчни вътрешно. В края на краищата, вие ще бъдете в тяхната такса за активиране, присъщи на тяхната енергия, и те ще изпрати защитни сили в други предмети в къщата.Препоръчително е да поставите следното руническо заклинание на дъното на чашата: Teyvaz, Algiz, Otal, Algiz, Teyvaz (Фигура 110). За да може тя да работи в защитна посока и да стане пазач на вашата кухня, трябва да я съживите с елемента на огъня, като държите предмета с нея над газовата горелка. В допълнение, тази формула може да бъде ушита на кухненска кърпа.

Любими рунически формула или една единствена руна може да бъде гравирана на подкова и я постави на рафта (но не с главата надолу, но под формата на купа) до къщата е успех, и засилва ефектите на подкова руна символизира щастие. За да се защити семейството може да се прилага изображение руна Gebo и Laguz, които обхващат тяхната защита и Algiz Ansuz знаци (фиг. 111).

Под новата година обичайно е да украсяваме коледно дърво. Изпратете през следващата година желания за щастие, успех и просперитет, висящи върху нея хартиен венец под формата на верига, на всяка от които са боядисани руни. Например, за мир в дома, отхвърляне на крадци и магьосници, е добре да изобразите върху хартиен пръстен (верижна връзка) двоен символ Dagaz (Фигура 112). Тази руна обозначава нова сцена, носи хармония със семейството, създава силна защита срещу зли магии. Смърч със своята мощна енергия, способността да се усмири и да се успокои в съюз с магически руни за времето, през което той ще остане в къщата, тя дава цялата година с положителен заряд и сили да отблъсне атаките от външната страна.Магията на руната на имота Феху е много ефективна. Тя може да защити интересите на купувача на недвижими имоти, да умножи растежа си. И в запазването на семейните ценности, тази руна ще играе роля.

Ефектите на магьосника няма да постигнат целта си, ако поставите например символа на прехода на Turisaz. Нейният магически код ще укрепи руните на Уруз, които могат да неутрализират отрицателните послания, а Сулу, способен да насочи магията на други знаци в правилния, победоносен канал. Комбинацията от руни Evaz и Algiz винаги ще бъде надеждна защита срещу отрицателни действия от враждебни личности.

За да се предпазят двора добитък, имот, конюшни, хамбар сгради, мазета и сутерени, богатство се препоръчва използването на руна Fehu имота, който трябва да бъде под закрилата на основните магически сигурност знаци Algiz, Ansuz, Общ (фиг. 113).

Мощен runogramma срещу тези, които завиждат на имота на други хора, е комбинация от руни Thurisaz Teyvaz и е заобиколен от доста разпространена първо правописа Али (Ansuz, Laguz, Uruz), който подобрява качеството на магията на цялата формула (фиг. 114).

За да се предпазят от посегателства върху домакинската собственост, руните на Teyvaz и Otal също са подходящи. Предците правели предците на покривите на къщите преди. Препоръчва се да се привлече незабелязано (например с молив) върху прозорците и входните врати, така че нито крадците, нито друга негативна енергия да проникнат в къщата. А комбинацията от руни Teyvaz, Otal и Berkana (Фигура 115) е друго ефективно отделение за дома.

За да защитите имота си, можете да извикате силата на магическите квадрати, за да помогнете. Те са изобретили много. Обикновено те се състоят от числа, но могат да бъдат заменени от руни, превръщайки ги в мощен дом и собственост. Например, за тази цел е подходящ магнитният площад на Сатурн, олицетворяващ планетата Сатурн (Фигура 116). В него сумата от числата в хоризонталните и вертикалните линии е 15. Всяко число в квадрата съответства на поредния номер на руна от Senior Futark.

В този площад е в сила за защита на вашия дом и имущество на първата хоризонтална линия, която се намира в средата на унищожаването на руна Hagalaz, негативен характер, което може да доведе до загуба на собственост, както и потиска руните Ansuz руна Uruz.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Антисептично средство за защита от огнеустойчивост на покрива и покрива на къщата и ванатаАнтисептично средство за защита от огнеустойчивост на покрива и покрива на къщата и ваната
Покривът на Фън ШуйПокривът на Фън Шуй
Камъните от хороскопа, знакът на зодиакалния ракКамъните от хороскопа, знакът на зодиакалния рак
Избор на изхода на котела за частна къщаИзбор на изхода на котела за частна къща
Проекти на дървени къщи до 150 кв. М и къщи 150200 кв. М техните отличителни чертиПроекти на дървени къщи до 150 кв. М и къщи 150200 кв. М техните отличителни черти
Защитете фън шуй у дома от греди и остри ъгли! Изкуството на Фън ШуйЗащитете фън шуй у дома от греди и остри ъгли! Изкуството на Фън Шуй
Завършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдингЗавършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдинг
Затопляне на стени и преградиЗатопляне на стени и прегради
Как и кое е по-добре да осигурите защитата на сауната или ваната вътре с lkm? Съвет на…Как и кое е по-добре да осигурите защитата на сауната или ваната вътре с lkm? Съвет на…
Спалня за фън шуй за начинаещи от мебелното обзавеждане до избор на цвятСпалня за фън шуй за начинаещи от мебелното обзавеждане до избор на цвят
» » Защита на семейството, дома и имуществото