Магията на аметиста във фън шуй

Магията на Аметист

Всички полускъпоценни и скъпоценни камъни, които са богатството на земята, имат жизненоважна сила, благодарение на която придобиват огромна стойност за фън шуй. Точно както водата е водещата сила в парите и обогатяването, скалите, скалите и планините - управляват всичко свързано с взаимоотношенията, политиката и семейните проблеми. Скъпоценните и полускъпоценни камъни действат като акумулатори на жизнена сила, която насочва отношенията между хората по един или друг начин.

Тайната на семейното щастие се състои в използването на аметисти - полускъпоценни камъни, вариращи в цвят от бледо люляко до яркочервено.

Живите аметисти, които имат голямо количество ян енергия, са мощни доставчици на Ци земя. Ако имате късмет и откриете аметист с правилната форма, можете да запазите вечно любовта в брак. Този камък може да "спаси" брака, дори ако страната му се е намесила в взаимодействието между съпрузите.

Съвети и трикове за това как да изберете правилния аметист:



1. Изберете ярък искрящ камък, а не малък и тъп камък. Никога не използвайте камък с пукнатини и със счупени ръбове - се смята, че той носи повреди. Ако сте повреждали аметиста, докато сте вкъщи, сменете го на друг камък.

2. Камъкът трябва да бъде под формата на кръг или квадрат. Тези формуляри са подходящи за всички. Само хората, чиито елементи са "Огън" и "Земя" (определят техния елемент), могат да се възползват от тройните камъни, които символизират Пожара.

3. Изберете по-силен камък - по-силният аметист, по-голямото количество благоприятна енергия и дълбоката любов между съпрузите.



4. Изберете среден камък. Твърде големи камъни могат да разрушат любовта, а твърде малкото не разполага с достатъчно сила.

5. Използвайте само камъка, който харесвате. Трябва да почувствате специална връзка с камъка. Ако сте харесали камъка от пръв поглед, то е вашият камък. Ако не усещате никакви усещания дори при един много красив камък, не го приемайте, изборът на аметист за къщата ви не е шега, особено ако изберете камък за вашата спалня.

Ритуал с аметист.

След като намерите подходящ аметист, той трябва да бъде почистен от енергията на другите хора. Поставете камъка в солена вода за седем дни и седем нощи. В случай, че искате да сте напълно сигурни, че вашият аметист е напълно очистен, поставете го във водата, която е стояла на слънце в продължение на три часа и е заредена със слънчева енергия.

След това е необходимо да изберете благоприятен ден и час според лунния календар. Ако нямате това, изпълнете този ритуал на първия или петнадесетия ден от новата година според лунния календар. Този ритуал трябва винаги да се извършва рано сутрин до 11 часа.

Свържете основата на камъка с червена струна. По този начин символично събуждате аметиста и го зареждате с ян енергия. След това вземете камъка в спалнята и го поставете под леглото. Свържете камък с червено въже до стъпалото на леглото, разположено отстрани, където спите. Майсторите на Фън Шуй вярват, че този ритуал е отлична защита срещу невярва на съпруга. Ако е възможно, човекът да заспи от лявата страна. Това означава, че аметиста трябва да бъде вързан към подножието на леглото от дясната страна.

Камъкът не бива да изглежда мъртъв за вас. Аметистите трябва да светят отвътре. Мъртъв камък е опасен, защото може да причини заболяване или апатия. Изберете камък, който се доверява на сърцето и интуицията ви.

Аметистът, лежащ в спалнята, подхранва любовта и осигурява взаимно разбирателство между съпрузите. Освен това, аметистът - отличен начин да върнете невярващ съпруг. Аметистът е камък на любовта, който ще съживи изгасените ви чувства.

Други талисмани за привличане на любов

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Облицовка и довършителни работи с мрамор и гранитОблицовка и довършителни работи с мрамор и гранит
Картина на камъните със собствени ръцеКартина на камъните със собствени ръце
Камъкът на овенчетоКамъкът на овенчето
Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…
Кое е най-доброто за бира?Кое е най-доброто за бира?
Ремонт на къщи в Тоглиати, ремонт на апартаменти в Тоглиати, интериорен дизайн на апартаменти в…Ремонт на къщи в Тоглиати, ремонт на апартаменти в Тоглиати, интериорен дизайн на апартаменти в…
Камъните от хороскопа, знакът на зодиакалния ракКамъните от хороскопа, знакът на зодиакалния рак
Стрелец зодиакален знак на хороскоп мъж и женаСтрелец зодиакален знак на хороскоп мъж и жена
Каменна мозайкаКаменна мозайка
Керамични плочки за каменни предимства и характеристики - къде да купитеКерамични плочки за каменни предимства и характеристики - къде да купите
» » Магията на аметиста във фън шуй