Скъпоценни камъни за овен

Скъпоценни камъни за Овен

Скъпоценните камъни на този знак на зодиака са - красив диамант и пожарна граната. Бижута с диаманти ще даде късмет на собственика, ще предпази от поражение в борбата и ще предпази от болести. Носенето на бижута е необходимо от лявата ръка и врата, за да усетите физически контакт с камъка. Нарът също е талисман на Овен, а условията на чорапите са идентични с диамантите.

Влиянието на Марс и Слънцето дава искра, безмилостно движение и тенденция към преувеличаване. Но Овен ще направи всичко, за да избегне скуката и депресията. Например, те няма да отидат на погребението на един най-добър приятел, но те са заобиколени от грижи и внимание от близки приятели.

Овенът се чувства повече, отколкото те отразяват. Те могат да бъдат изключително щедра, обичат да правят подаръци и да дават заповеди.

Смел, често стоичен тип, пълен с оригинални идеи и гравитации към всичко ново. Знак на пионери и изобретатели. Той обича да прави свой собствен път, любопитството може да се превърне в неразбиране и инконтиненция.

Овен жените обичат да отидат пред модата, са склонни да екстравагантност, предпочитат ярки цветове: жълто, зелено, лимон, оранжево.

Както жените, така и мъжете на Овен са потенциални луди, те са герои, завоеватели, кръстоносци. Но всичко това е първична, сурова енергия. Брутална сила може да даде един човек нетърпелив, не смятаме, че чувствата на другите хора, които идват в ярост и истерия, когато те са разочаровани, агресивни и нелоялни към садизъм и унищожаване (и самоунищожение, също).

Овенът има елемент на "себе си", самоутвърждаване, но и жажда за отговорност, самотрадейност и самоотричане. Овенът никога не трябва да спори.Кредо на Овен - "АЗ СЪМ".

Преди всичко той се комбинира с: Лъв, Близнаци, Стрелец.

Средна съвместимост с: Везни, Дева, Телец.

Най-малкото се комбинира с: Козирог, Рак, Риби, Скорпион.Под този знак се раждат: Катрин де Медичи, Леонардо да Винчи, Бах, Декарт, Зола, Ван Гог, Хайдн, Хитлер, Чарли Чаплин.

Diamond е много скъп камък, но това не е голям проблем в този случай, защото Магическата сила е само диамант, получена като подарък или наследена. Въпреки, разбира се, можете да си купите този скъпоценен камък. В този случай камъкът "прави приятели" със собственика за около седем години.

Тя е силно обезкуражена да открадне диамант или по някакъв начин да го получи нечестно. Защото в този случай камъкът "се опитва да се отърве" от собственика, което може да доведе до смъртта на новородения собственик на този скъпоценен камък.

Рубин - индийската астрология нарича рубината камък на сила, сила и бурна енергия, свързана с карма на силни и ярки хора. Този съсирек на енергия укрепва силите, отблъсква болката и защитава от зли заклинания. Според Елифас Леви основната мистична собственост на рубин е да подбужда привличането на великите. На ръката на благороден, морален човек, той води до победи и дела, а обикновените хора дават щастие и любов, предупреждават ги за опасности, променят цвета си. Той предпазва от по-ниски духове, зли заклинания и сили, укрепва сърцето, възстановява изгубената си сила, подтиска депресията, дава женска плодовитост. Avestan училище за астрология вярва, че рубинът отнема човек твърде много енергия. Това е вредно за хората с кръвни заболявания, високо кръвно налягане, тъй като това може да доведе до удар

Сапфир - дава сила на уморено тяло, помага за възстановяване на тялото.

Дори и в римската митология, сапфирът се считал за камък на царя на боговете, на владетеля и покровителя на мира, донор на плодородието, победа и изцеление, бог на небето на Юпитер. В храма на Юпитер, който е бил на хълма Капитолия и е център на религиозния живот на Рим, свещениците винаги носели пръстени със сапфир - символ на сила и духовност.

Въпреки че синьото се счита за нормално за сапфир, то се среща в пълна гама спектрални цветове, както и в кафяво, безцветно, сиво и черно. Всеки сапфир, с изключение на синьо или напълно наситено червено (рубин), се счита за декоративен цветен сапфир.

Цветните сапфири променят цвета си от осветлението. Виолетовите сапфири стават сини на дневна светлина, когато са осветени вътрешно. Промените в цвета могат да възникнат и при розови сапфири при дневна светлина, стават зеленикави при флуоресцентна светлина. Някои камъни се променят добре, други само частично - някои камъни варират от синьо до синьо-виолетово. Белите сапфири обикновено се получават от светло сиви или кафяви естествени камъни, когато се нагряват, за да им се осигури прозрачност. В много редки случаи сапфирите вече са открити в природата, които вече са прозрачни.

Нарът е камък, който може да донесе успех на емоционалните и активните хора. Тези, които нямат сили да постигнат целта си. Той е верен асистент на хора, които знаят как да работят, както се казва, с страст.

Аметист - се смята за камък на мира и равновесието. Той носи добър късмет, дава енергия, отблъсква лоши мисли и лошо настроение. Аметистът може да донесе слава и богатство на своя собственик. Цветът му може да варира от светло до тъмно лилаво. Има и бледо червеникави камъни.

Скален кристал - Защитава от измама, подхранва тялото. Crystal ще запълни къщата ви с енергия на чистота, хармония и семеен комфорт.

Версия за печат

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Камъни по цвят на очитеКамъни по цвят на очите
Камъкът на овенчетоКамъкът на овенчето
Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…
Диамант татуировкаДиамант татуировка
Течни камъни по ноктите - уникален маникюр за истински дамиТечни камъни по ноктите - уникален маникюр за истински дами
Кое е най-доброто за бира?Кое е най-доброто за бира?
Бижута от филц за масаБижута от филц за маса
Камъни по ноктите СнимкаКамъни по ноктите Снимка
Дизайн на магазин за бижута - дизайн на магазинДизайн на магазин за бижута - дизайн на магазин
Камъните от хороскопа, знакът на зодиакалния ракКамъните от хороскопа, знакът на зодиакалния рак
» » Скъпоценни камъни за овен