Камъни по цвят на очите

Камъни по цвета на очите.

А добре подбрани камъни от цвета на очите за такива бижута като обеци и колиета могат да добавят допълнителна елегантност женствен външен вид, което го прави по-изразителен и запомнящ се. Това е особено важно при избора на обеци, тъй като дамите ги носят постоянно и освен това са почти на нивото на очите.

Има само три варианта за избор на камък за цвят на очите:

  1. Цветът на камъка трябва да се комбинира с цвета на очите, подчертавайки блясъка им.
  2. Камъкът трябва да контрастира с цвета на очите, като придава на външния вид допълнителна атракция.
  3. Диамантите са несъмнена възможност при покупката на бижута, те ще отговарят на дами с цвят на очите!

Камъни за сиви очи.Грей-очите жени по природа късмет, те се поберат почти всички камъни. Най-хубавото е, че те подчертават красотата на такива очи с диамант, лунен камък и перли. Успешно сиви очи контрастират с камъни като аметист (лилаво), хризолит (светло зелено), нар (в червено) и турмалин (лилаво). Всички тези минерали имат ненаситени цветове, това е основното правило при избора на цветни камъни за дами със сиви очи. Грешката е да изберете скъпоценен камък със светли и наситени цветове, като ярко синьо тюркоаз на фона на очите ще изглежда "тъп" и неизразителен очи.

Камъни за сини очи.Ако момичето има небесносини очи, тогава най-добрите сапфири ще й харесат, което ще придаде допълнителна красота на външния й вид. В допълнение към сапфира, добър вариант е лапис лазули. За да подчертаете изразителността на външния вид, можете да опитате да играете на контраст, като носите бижута с рубин. Собствениците на светлосини очи ще се доближават до камъни със светлосини цветове: топаз и аквамарин. Отличен ще изглежда камъни с топли нюанси на цветя, като цитрин и златен берил.

Камъни за кафяви очи.

Красотата на кафявите очи може да се открои с жълти и оранжеви камъни. За по-тъмните очи са подходящи корнеин, кехлибар и топаз. За светлите кафяви очи тигровото око и цитрин са най-добри. Атрактивен контраст създаден бижута с перли и ярки цветни камъни: корал, богат аметист, изумруд, сапфир, ярко синьо тюркоаз, тъмно червен гранат.

Камъни за зелени очи.

Собствениците на зелените очи са изключително щастливи, това е най-редкият цвят на очите. За дамите с тъмнозелени очи, най-добрият избор е изумруд, той ще допълни естествената изразителност на външния вид. Ако ириса е по-светъл, тогава хризолитът е по-добър. Но, като правило, чистите зелени очи са рядкост, по-често имат сянка от сини и малки кафяви петна. За такива момичета можете да препоръчате камъни като нефрит и ядеит, те ще изглеждат страхотно под формата на мъниста и огърлици. Също така е добра идея да се украсяват вариант, който съчетава няколко камъни в различни цветове, като аквамарин или смарагд (зелен), топаз (в синьо), цитрин (жълт). Така избраната декорация ще направи вида просто неустоим!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…
Кое е най-доброто за бира?Кое е най-доброто за бира?
Есенни занаяти от тикваЕсенни занаяти от тиква
Кухните в сиво не са мрачни, а елегантностКухните в сиво не са мрачни, а елегантност
Камъни по ноктите СнимкаКамъни по ноктите Снимка
Как изглежда цветът на мента, цвета на мента в интериора, комбинацията с други нюанси, фото и дизайнКак изглежда цветът на мента, цвета на мента в интериора, комбинацията с други нюанси, фото и дизайн
Сива баня, в сиви, сиви тонове, дизайн, интериор, плочки, вана, снимкаСива баня, в сиви, сиви тонове, дизайн, интериор, плочки, вана, снимка
Камъните от хороскопа, знакът на зодиакалния ракКамъните от хороскопа, знакът на зодиакалния рак
Фъстъчният цвят в интериора е недвусмислен и спокоенФъстъчният цвят в интериора е недвусмислен и спокоен
Магията на аметиста във фън шуйМагията на аметиста във фън шуй
» » Камъни по цвят на очите