Дизайн на ноктите течни камъни Техника течни камъни

Дизайн на ноктите: "Течни камъни"

Не толкова отдавна добре известната и вече много любима се превръща в техника за проектиране на новоразработените нокти, наречени "Течни камъни". Авторът на това ноу-хау е станал наш сънародник - Катрин Мирошниченко е кратно шампион Нийл престижни конкурси, както и създателят на едноименната марка на материали за проектиране и строителство - E.MI. Научете техниката, посетете маникюр училище E.Miroshnichenko или да разгледате всички налични по тази тема по интернет материали, едната от които е нашата статия.

Какви са "течните камъни" на ноктите?

"Течен камък" е оцветен (или скулптурен) гел, с добавка на пигмент, за да създаде ефект от естествен скъпоценен или полускъпоценни камъни. Задължително е оформянето на получената "камъче" под формата на шарки или джанта, за да се предотврати разпространението на гела и образуването на дадена форма, както и обем. Много ефективно е изпълнението на кантирането с използването на фолио или така наречената технология на злато леене. Какъв вид камъни можем да използваме при тази техника? На практика всичко зависи от цвета на пигмента (боята), който изберете, ако е зелен, тогава ще получите смарагдово, синьо - тюркоазено, червено - рубинено, жълто - кехлибар и т.н.

1. За да започнете, трябва да изпълните технологията за удължаване на ноктите по някой от познатите методи, било то гел или акрил. Перфектното допълнение към дизайна на "течен камък" ще бъде изготвянето на линия "усмивката" (с други думи, яке), който може да изпълнява и двете класически бял или друг цвят, в хармония с бъдещето на скала. Френският маникюр винаги изглежда много подходящ и дава образа още по-романтичен, финес.

2. Следващата стъпка е да се направи. За този случай ние сме напълно пригодени за гела-цвят на черен цвят, притежаващи лепкави свойства и четка "Коса". С помощта на боя, трябва да нарисувате рамка за нашия "камъче", декорирайки го, например, с малки къдрици. Опитайте се да направите "рамката" да се окаже точно в центъра на ноктите, тъй като това ще гарантира равномерност и елиминиране, както вече беше споменато за разпространението на гела. Можете да фантазирате малко и да допълвате, резултантният дизайн с малки капчици гел (малки камъни), но вече е вашият вкус. След завършване на чертежа, изсъхвайте ноктите в UV лампата.3.На време решихме да разгледаме възможността да използваме техниката на злато леене. следващата стъпка ще бъде отпечатването на фолиото върху геловия слой, изсушен в лампата. От гледна точка на универсалността, сребърното и златното фолио е печеливша възможност. Ако искате да добавите цветове, препоръчваме да разгледате внимателно комбинацията от всички нюанси за хармонията на дизайна.

4. Ние идват да създадем най;"течен камък" с помощта на стъклопакет, който има достатъчна плътност. В рамката ни поставяме капчица и образуваме камъче. Като алтернатива, можете да замените витража със скулптурна скулптура с добавка на оцветен пигмент или боя. След като обемен камък "е поставен" на нокътя, ние го изпращаме да изсъхне в лампа за 2-3 минути.

Ако имате плоска версия, винаги можете да добавите малко изваян гел, за да създадете допълнителна височина, но не прекалявайте.5. Крайният етап ще бъде прилагането на крайния гел, който след изсъхване няма лепкава основа.

Ако искате да получите повече блясък и да дадете "дълбочина" на вашия камъче, а след това преди 4-тия етап, препоръчваме да поставите златна или сребърна боя в центъра на рамката.

Техниката за създаване на течни камъни с използване на материали от ЕМИ

За него ще се нуждаем от:

  1. Полимер от E.MI за проектиране на "течни камъни"
  2. Гел-боя (за да даде желания оттенък на камъче) -
  3. Фолио за леене -
  4. Гел-боя за дизайн с фолио-
  5. Четки за работа с удължени нокти -
  6. Гел за довършване с лепкав слой -
  7. UV лампа

Създаването на "течни камъни" по тази техника напълно дублира първите точки от предишния дизайн, като единствената разлика тук е техниката за създаване на самия камък. Тук се образува чрез смесване на бои и полимер от ЕМИ, което има специално предимство, а именно способността да се създаде 5-7 милиметров камък, при условие, че е необходимо само 15 секунди в UV лампа.

Използвайки бои, блясък, слюда, можете да добавите към камъчето си допълнителен блясък и реализъм и смесването на цветовете ще даде уникална дълбочина на камъка.

В резултат на поетапното изпълнение на тази техника ще получите леко пролетна (каучукова) капчица, която задължително трябва да бъде фиксирана с финишен гел, който има лепкав слой и се суши в ултравиолетова лампа.

Надяваме се, че нашата статия е информативна и полезна за вас.

Във всеки случай, можете да се насладите на идеите на дизайна на "течни камъни" снимка по-долу.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Камъни по цвят на очитеКамъни по цвят на очите
Картина на камъните със собствени ръцеКартина на камъните със собствени ръце
Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…Речник на камък-производител основни термини на строителя - камък-човек, колекция от строителни…
Течни камъни по ноктите - уникален маникюр за истински дамиТечни камъни по ноктите - уникален маникюр за истински дами
Каменна камина декорацияКаменна камина декорация
Камъни по ноктите СнимкаКамъни по ноктите Снимка
Ремонт на къщи в Тоглиати, ремонт на апартаменти в Тоглиати, интериорен дизайн на апартаменти в…Ремонт на къщи в Тоглиати, ремонт на апартаменти в Тоглиати, интериорен дизайн на апартаменти в…
Декориране на балкона с изкуствен декоративен камъкДекориране на балкона с изкуствен декоративен камък
Купете камък бутов в ТолиатиКупете камък бутов в Толиати
Какви са камъните в жлъчния мехур? Фото камъниКакви са камъните в жлъчния мехур? Фото камъни
» » Дизайн на ноктите течни камъни Техника течни камъни