Завършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдинг

Къща-сайдинг - практика и дизайн, избор на снимки

В наше време, сайдинг стана много популярен като довършителни материали.

Те отстраняват жилищни и промишлени сгради.

Сайдингът може да бъде метал и винил, имитиращ камък, дървена дъска, лъч, бордово пространство, тухла и др.

Ето снимки на някои къщи, сайдинг.

Снимката показва къща, покрита с винил сайдинг. Виниловият сайдинг изглежда като обикновена дъска. Може да се използва за всяка фасада.

Издръжлив, не губи външния си вид повече от двадесет години. Той може да се измие, издържа на спад на температурата от -50 0 С до +50 0 С.

Фигура 2

Сайдингът може да бъде монтиран хоризонтално (фигура 1) и вертикално (фигура 2). Вертикалните панели в Русия не са широко разпространени и толкова често необитаеми помещения са подредени.

Фигура 3

Хоризонтални панели от два вида: "корабно" и "коледно дърво" (фигура 3).

Метал сайдинг отдавна се появи на руския пазар. Но от много дълго време се използва само за довършителни промишлени обекти. В частното строителство на сайдинг са били използвани сравнително наскоро.Фасадата, на която е инсталирана сайдингът "Log". имитира изграждането на трупи на закръглени трупи. Фигура 4 показва снимка на едноетажна селска къща, облицована с сайдинг.

Има много видове фасади на жилищни къщи с такова сайдинг (виж Фигури 4-6).

Фигура 4

Фигура 5

Много оригинален изглежда на фасадата на частна сграда с сайдинг "имитация бар" (фигури 7-8). Това е стоманено покритие, което не изтрива или изгаря.Фигура 9

Сравнително наскоро, руският пазар на строителството има облицовка от соли за камък.

Благодарение на грандиозния външен вид, разнообразието на видовете, лесната инсталация и голямата издръжливост на този материал, днес този облицовъчен сайдинг е в голямо търсене.

Сгради, завършени "под камъка", имат много чист и грандиозен вид. Снимката показва красиво подредена мивка (фигура 9).

Този завършващ материал перфектно защитава къщата от въздействието на дъжд, сняг, студ, топлина, вятър. Стъклен сайдинг може да се използва за премахване на стени от всякакви материали: тухли, бетонни плочи, дървени сгради, структури от шлака.

Фигура 10

Ако погледнете снимките на къщи, облицовани с коридори (фигури 9-12), можете да бъдете сигурни, че тя напълно прикрива пукнатини и неравности. дава фасадата на къщата много елегантен вид.

В допълнение, че къщата, чиято декорация е мазето сайдинг под камъка. много красив, този вид покритие предпазва основата от механични повреди и, най-важното, предпазва от влага, която е вредна за цименто-бетоновите конструкции.

Основният сайдинг ще продължи поне около петдесет години.

Фигура 11

Фигура 12

Днес има много производители на сайдинг и всеки от тях е готов да предложи на клиентите разнообразие от продукти, за всеки вкус и всеки портфейл.

Ако искате да ремонтирате дома си, дайте му уникален, оригинален, модерен външен вид, решението на тази задача може да стане сайдинг.

Днес това е най-достъпният, най-удобният, най-практичен и най-издръжлив материал за актуализиране на външния вид на вашия дом.

Той има най-добрите характеристики, които са необходими, за да създадете уют, топлина и надеждност във вашия дом.

Той е устойчив на замръзване и "не се страхува" от температурни промени, които са типични за нашето време, устойчиви на влага и не поддържат изгаряне.

Фотографска колекция на къщи, сайдинг

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Довършителни работи на закрито под сайдингДовършителни работи на закрито под сайдинг
Как да изберем сайдинг за дървена къща на плюсовете и минусите на своя вид отделноКак да изберем сайдинг за дървена къща на плюсовете и минусите на своя вид отделно
Модерна топлоизолационна къща под дървотоМодерна топлоизолационна къща под дървото
Метален сайдинг в ТолиатиМетален сайдинг в Толиати
Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…
Фиброциментен сайдингФиброциментен сайдинг
Кратки указания за сайдинга на къщата с сайдингКратки указания за сайдинга на къщата с сайдинг
Гаражна декорация на стени - Материали и технологииГаражна декорация на стени - Материали и технологии
Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…
» » Завършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдинг