Гаражна декорация на стени - Материали и технологии

Гараж Стенна декорация

Искам да го построя бързо,

без да се влива в много месечна бъркотия.

И разбира се, за разумна цена ..

При декорирането на гаражни стени е важно да се има предвид това:

  • Гаражът трябва да се комбинира с други сгради в квартала. Не е необходимо да се използва един и същ материал, но трябва да се съчетаят външността и структурата на стените на гаража и съседните сгради.
  • Животът на фасадния материал - колкото повече, толкова по-добре.
  • Колко често ще трябва да се измиват, почистват, шпатлят, рисуват.

Профилирани листове

Профилираният лист е профилиран ламарина. И това е един от най-добрите довършителни материали за крайградски гараж.

Той има много положителни качества. Той е незапалим, издръжлив, издръжлив, лесен за инсталиране. Големият размер на листовете от велпапе позволява да завършите стените в най-кратки срокове (изграждането на гараж отнема не повече от една седмица). Десетки варианти на цветовете от велпапе позволяват да се съчетаят с цвета на покрива или съседните сгради.И това, което е особено важно за собственика на метален гараж - велпапе не изисква специални грижи. Не е необходимо да се боядисват и шпакловат, само понякога се измиват!

Ето защо, в повечето от нашите гаражни проекти, предлагаме велпапе за довършване на стени.

Възможни са още няколко варианта за покриване на стени - винил и сайдинг сайдинг, блок-хаус. В този случай е необходимо да се монтира вътрешното покритие на гофрираните плоскости, за да се осигури допълнителна здравина на цялата конструкция и да се предпази от пожар в гаража.

Профилирани листове, които предлагаме >

Винил сайдингВисококачественият винилов сайдинг има много дълъг експлоатационен живот (до 50 години). От десетилетия панелите са запазени свежи, не изискват боядисване и лесно се почистват от замърсяване.

Монтирането на винил сайдинг по стените на гаража може да се извърши почти при всякакви метеорологични условия. Повече от 10 цветови опции и атрактивен външен вид направи сайдинг толкова популярен в крайградското строителство.

Ето защо този материал е подходящ за много собственици и за довършителни вили. Интересно е, когато къщата и гаражът на дадена страна изглеждат като един архитектурен ансамбъл.

Предлагаме няколко типични варианта на топъл гараж с облицовка на сайдинг.

Винил сайдинг, който предлагаме >

Socket сайдинг

Мазилният сайдинг имитира точно тухли, издялан камък или дървен чип. Често се използва за довършване на стените на сгради, за които получава името си.

Въпреки това, панелите на сайдинг сайдинг може да се използва за завършване на цялата фасада. Този материал е по-дебел и по-силен от стандартния винилов сайдинг - дебелината му е 3 мм. Но цената е по-висока.

Сутеренето в гаража е идеално съчетано с каменни и тухлени сгради. И дори в близост до шведския рамков гараж с декорация на стените на сайдинг сайдинг няма да се различават навън от тухлен гараж.

Sockle сайдинг, който предлагаме >

Колиби. Метален сайдинг "под лога"

Метален сайдинг "под дървото" - модерен материал, имитиращ външната страна на рамката. Тя дава на всяка структура очарованието на селски стил. За разлика от дървото, металният сайдинг не изисква обработка със защитни съединения и ще продължи много по-дълго.

Цветове: тъмно дъб, светъл дъб, античен.

В този случай инсталацията на стени остава толкова бързо, колкото при други видове покрития на стени, тъй като металният блок е инсталиран по подобна технология.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Едноетажен къща с гараж План на снимкатаЕдноетажен къща с гараж План на снимката
Профилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видеоПрофилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видео
Облицовка на кофраж с профилирани преимущества и технологияОблицовка на кофраж с профилирани преимущества и технология
Чертеж за изграждане на гараж, направен от велпапеЧертеж за изграждане на гараж, направен от велпапе
Как да изолирате гаража от велпапетоКак да изолирате гаража от велпапето
Банер гараж собственост - съвет от адвокати и адвокатиБанер гараж собственост - съвет от адвокати и адвокати
Покривът на гаража от велпапе - как да покриете покрива на гаража с профилиран листПокривът на гаража от велпапе - как да покриете покрива на гаража с профилиран лист
Сутерен за гараж със собствени ръцеСутерен за гараж със собствени ръце
Профилирана ламарина за камъкПрофилирана ламарина за камък
Планиране на гаражПланиране на гараж
» » Гаражна декорация на стени - Материали и технологии