Профилиран метален профил, покрив на Ростов, Ростов на Дон

Наскоро, велпапе стана просто незаменим материал. Той се използва широко от строителните фирми, тъй като е много удобно да се използва за покриви и стени. Украса може да се използва за изграждане на сгради за различни цели, тя се използва за изграждане на складове, хангари, складове, мини-заводи, търговски павилиони, гаражи, хотели, училища, магазини и други съоръжения. Той дава възможност за кратко време да издигне всяка сграда и затова профилът е толкова популярен в последно време. Този материал е широко използван в гражданското и промишлено строителство.

Конструкцията на всяка сграда ще премине много бързо, защото благодарение на велпапето е възможно бързото монтиране. В същото време разходите за труд ще бъдат много малки. Простотата на такива сгради прави този материал незаменим в строителството. Това не е скъп материал, така че финансовите разходи няма да бъдат големи.

Профилиран лист е листова поцинкована стомана, която е извита от специални греди на трапецовидна или вълнообразна форма по цялата дължина на листа. Като правило, велпапе се произвежда чрез стандартния метод на студено валцуване.

Поцинкован метал (профилиран лист) е най-често използван за изграждане на различни покрития, за подови настилки и за ограждане на стени, а също и само за стени огради. Материалът е подходящо маркиран според типа на употреба (H, HC, C).

Профилирани листове C-8, S-20, МР-20, МР-18, МР-40, С-21, NS- H-60 . H-75, C-44 да купуват в Ростов на Дон по телефона: (863) 279-44-01, 279-44-03. Цените са под пазарните цени. Профилирана настилка цена на едро от 155 рубли на кв.м. . Доставка до обекта. ОТСТЪПКИ върху профилирани продукти за велпапе: корнизи и колани за вятър, кънки, опори, шапки за тръби и др. - до 30%.

Видове велпапе

 • Профилираният лист C-8 се използва за облицоване на строителни ремаркета и подслони, търговски щандове, прегради в помещенията. при изграждането на огради и окачени фасади.
 • Профилираният лист MP-20 се използва като покрив и стени. Използва се за покриване на промишлени и частни сгради, както и за ограждане на огради.
 • Профилираният лист C-44, NS-44 се използва за покриване на промишлени сгради и за изграждане и облицовка на огради.
 • Профилираните листове N-60 се използват главно за тавани за покриви и свързващи елементи.


Профилираният лист H-75 се използва като гофрирана дъска за покрива и като носещ профилиран лист.

 • Сгъната дъска "С";
 • "NS" е универсална велпапе;
 • "N" - носеща гофрирана плоскост.

  Като основен материал за производство на велпапе прилага листова поцинкована стомана непрекъснати линии съгласно GOST 14918-80, а именно първият клас на дебелината на цинковото покритие и стандартната нормална вариабилност на HP, HP и PC групите.

  Суровината за производство на велпапе трябва да бъде нормалната плоскост на MD с ръб, както и нормалната точност на валцоване с дебелина BT и ширина BN. Също така за производство на профилирани листове от поцинкована  Използва се валцована стомана и поцинкована намотка със защитна и декоративна боя.

  Един вид използване на велпапе Това е неговото прилагане (и двете гладка и велпапе) за довършителни различните огради и огради, фасади панели и фасади на сградата обекти и оставащ кофраж в производството на строителни работи.

  ЗАЩО ПРОФИЛ ЛИТЕРАТ ПРОФИЛ

  Използването на велпапе дава редица предимства пред други материали:

  лесна инсталация на покрива и стените;

  покритията, направени от велпапе, не правят сградите по-тежки, имат отлична здравина;

  дълъг експлоатационен живот:

  поцинкована велпапе - повече от 30 години,

  галванизирана гофрирана плоскост с полимерно покритие - 45 години или повече.

  Професионални настилки за покупка - на едро от 155 рубли на кв.м. Доставка до обекта. ОТСТЪПКИ върху профилирани продукти за велпапе: корнизи и колани за вятър, кънки, опори, шапки за тръби и др. - до 30%. Профилирана хартия в Ростов на Дон - Цените са под пазарните цени. Стандартни листове метален профил на склад на адрес ул. Ростов-на-Дону. Dovatoria, 154/1.

  Стандартни цветове от велпапе: RAL 8017, 9003, 3005, 6005, 5005, 1014, 1015, цинк. Цветове: RAL 5002, 3011, 5021, 5024, 6002, 7004, 7005, 7024, 9006, 32 на RR, на RR 750, на RR 23, а другият трябва да бъдат определени от присъствието и времето на производство на нашия търговски офис.

 • Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Профилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видеоПрофилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видео
  Как да изберем велпапе покриви - инструкция за избор и анализ на ценитеКак да изберем велпапе покриви - инструкция за избор и анализ на цените
  Покривът на верандата от велпапето и кожата муПокривът на верандата от велпапето и кожата му
  Профилираните листове галванизираниПрофилираните листове галванизирани
  Павилиони от гофрокартон, изработени от дърво, метал и със собствени ръцеПавилиони от гофрокартон, изработени от дърво, метал и със собствени ръце
  Вана от профилирани листове - как да покриете покрива на банята с профилирани листове?Вана от профилирани листове - как да покриете покрива на банята с профилирани листове?
  Таван, направен от велпапе - окачен таван от профилиран листТаван, направен от велпапе - окачен таван от профилиран лист
  Почувствайте покрива от велпапеПочувствайте покрива от велпапе
  Спрей топлоизолация в Ростов на ДонСпрей топлоизолация в Ростов на Дон
  Профилирана цена ИжевскПрофилирана цена Ижевск
  » » Профилиран метален профил, покрив на Ростов, Ростов на Дон