Профилирана цена Ижевск

Профилирани листове SN и NS в Ижевск

Тъй като велпапето и цената му в Ижевск представляват интерес за много хора, струва си да разгледаме този материал по-подробно.

Днес такъв строителен материал като велпапе се разделя на три основни групи, характеризиращи се с тяхната цел и отличителни черти. Профилираните листове са стена. превозвач или комбинирано.

Носещият профилиран лист ще бъде маркиран с буквата "Н"

Комбинираните материали, съответно, са обозначени с две букви "NS".

Профилирана цена Ижевск

Профилирана хартия поцинкована C8 - цена 159 рубли. m2 (основно приложение - ограда)Профилирани листове галванизирани C10 - цената на 161 рубли. m2 (основното приложение е стени, огради)

Профилирани листове галванизирани C20 - цената на 184 рубли. m2 (основното приложение е таванския покрив)

Профилирани листове галванизирани С21 - цената на 189 рубли. m2 (основното приложение е таванския покрив)Що се отнася до сферите на приложение, вече е ясно за стената и носенето на имената, където се използват. Първият "С" се използва за облицовка и често се използва като покривен материал. Гънът на профилирания лист е от 8 мм до 44 мм височина. Този лист има отлична здравина и надеждност, затова е много активно използван в областта на строителството.

Профилираните опори или опори, както се нарича и "Н", се отличават с невероятна твърдост, висока якост и устойчивост на отрицателни фактори. Областта на приложение на такъв профилен лист е изграждането на сглобяеми сгради. различни защитни структури. например огради. използване като фиксиран кофраж. както и като вътрешни подови покрития. Като покривен материал се използва такъв гофриран лист, но не често и главно в райони с трудни климатични условия. Такъв материал има гофриране на височина от 57 мм до 158 мм.

Комбинираният профилист съчетава всички предимства на горното, така че е универсален. Той има отлично представяне. Подходящ за изграждане на сглобяеми сгради. подходящ за покриви, а също и за изграждане на всякакви огради, независимо от тяхната сложност или конфигурация. Материалът от велпапе е изработен от поцинковани стоманени валцувани продукти в листове от най-висок клас. Трапецовидният профил има размери от 35 мм до 44 мм височина. Този вид профилиран се отличава с функционалността и надеждността му. Поради такива добри параметри комбинираният материал е много популярен сред разработчиците. Той се използва широко в нискоетажна конструкция. Комбиниран "NS" профилирани днес освободен като поцинковани и покритие дава допълнителни възможности, като най-добрите защитни свойства. Полимерното покритие осигурява надеждност, издръжливост и отличен външен вид.

Profilist NA се изработва с допълнителни ребра за твърдост. Трябва да се отбележи, че този вид профилиран лист е много активно използван в строителството в райони, в които климатичните условия са неблагоприятни. Профилираните листове също имат добри топлоизолационни качества, като тези свойства се увеличават двойно с нагревател. Хидроизолационните свойства на профилирания лист са още по-високи. Материалът предпазва надеждно от корозия, което е един от факторите на потока на покрива. Материалът има подходяща форма и оптимална височина на гофрирането, което позволява да не се събира вода на покрива.

Всичките 3 вида гофрирани стени. Носителят и комбинираните са с ненадминато качество, с изключение на това, че се продават на достъпна цена.

Можете да поръчате и купите велпапе по телефона:

+7 (3412) 60-14-12

+7 (3412) 31-10-10

+7 (3412) 50-64-12

+7 (3412) 91-40-66

+7 (3412) 90-05-53

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Снежни стойки за цена от велпапе! Снежни държатели на покрива на велпапе да купуват!Снежни стойки за цена от велпапе! Снежни държатели на покрива на велпапе да купуват!
Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…
Профилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видеоПрофилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видео
Как да изберем велпапе покриви - инструкция за избор и анализ на ценитеКак да изберем велпапе покриви - инструкция за избор и анализ на цените
Профилираните листове галванизираниПрофилираните листове галванизирани
Как правилно да покриете покрива с велпапе?Как правилно да покриете покрива с велпапе?
Профилирана ламарина за камъкПрофилирана ламарина за камък
Покрив на велпапе - цената на труда и от какво зависиПокрив на велпапе - цената на труда и от какво зависи
Гофрова дъска за дърво или камък, огради от профилистаГофрова дъска за дърво или камък, огради от профилиста
Профилиран метален профил, покрив на Ростов, Ростов на ДонПрофилиран метален профил, покрив на Ростов, Ростов на Дон
» » Профилирана цена Ижевск