Облицовка на цокъл от професионална технология

Как да полираме основата на сградата с профилирани листове

  • Характеристики на профилирания лист
  • Платформата за технологично покритие е профилирана

Облицовката на ходилото с профилирания лист отговаря на съвременните изисквания за надеждност, издръжливост и практичност при експлоатацията на важна част от стената на къщата. Смолата е долната част на стената, която е най-засегната от неблагоприятни външни фактори, натоварвания и атмосферни валежи. Всеки от тези фактори до известна степен води до унищожаване на основата на структурата. Задачата на господаря е да поддържа сградата възможно най-дълго в добро състояние, за да увеличи периода на нейното действие.

С лицевата страна на комина с профилиран лист е издръжлив, надежден. практично.

Характеристики на профилирания лист

Професионалистът - най-добрият сред модерните материали за покриване на сноповете според неговите качествени, експлоатационни и експлоатационни характеристики.

За облицовката на плитките се използват профили C-8, S-10, PS-8, PS-10.Това е профилиран стоманен лист с дебелина 0,5 до 0,9 мм. Профилираните листове са изработени от стомана с най-добри качества и се обработват допълнително чрез горещо поцинковане. След поцинковане, гофрираният лист се оцветява с полимерни багрила. Дължината на профилирания лист е от 0.3 до 12 м, а широчината е от 1060 мм до 1200 мм. Стенният гофриран лист, който има височина на профила по-малка от 2 см, се използва за изложение към сутерена на сградата. Профилираните оценки, използвани за тези цели са: S-10, PS-10, S-8, PS-8.

Профилираните листове се получават чрез студено валцуване на галванизирани ламаринени листове. Производственият процес е прост и почти напълно автоматизиран. Всички видове профилни листове, произведени от съвременната индустрия, са с високо качество и са създадени от най-модерните производствени технологии.

Цветовата гама на велпапето е много разнообразна и е с повече от петдесет различни цвята и нюанси. Профилистът има различни криви, които можете да изберете според вашия вкус. Има различни начини за подреждане. При технологията за полагане може да се използва вертикално, хоризонтално или диагонално подреждане на листа.Връщане към съдържанието

Платформата за технологично покритие е профилирана

Материали и инструменти:

Монтаж на профилния лист към основата.

  • Резачка за метални или електрически мозайници;
  • отвертка;
  • удар;
  • ножици за метал;
  • българският;
  • галванизирани самонарязващи се винтове;
  • елементи от плинт и ъгъл;
  • полиамидни дюбели.

Необходимо е профилът на сградата да се полира с профилен лист. Стенопрофилираният лист е монтиран върху метална рамка от U-образен профил. Профилните стълбове са монтирани перпендикулярно на посоката на профилния лист. Тази работа се извършва с помощта на скоби. Те са прикрепени към стената с гвоздеи. Първо, трябва да маркирате основата, която е предназначена за облицовка. След това, след всеки 50 см, монтирайте скобите и закрепете подпорите към тях.

След това вертикалните листове се подреждат вертикално и ги фиксират. Всеки следващ лист е фиксиран така, че ръбът му да покрива края на предишния лист. За фиксиране използвайте самонарезни винтове, направени от въглерод или неръждаема стомана с цинково покритие. Винтовете отнемат стандартен размер с шайба и гумено уплътнение. Те трябва да останат в ръкава на винтоверти.

Правилно закрепване на велпапе със самобръчкови винтове.

Винтовете пробиват отворите в профилирания лист и в същото време се завинтват в гофрирания профил на рамката. В този случай се формира надеждна връзка. Шайба и главата на винта трябва да бъдат боядисани в цвета на велпапето. Препоръчва се да се използват около седем самозатягащи винта на квадратен метър от велпапе. Завийте ги с отвертка. Винтът се завинтва правилно, ако гуменото уплътнение се вижда от под шайбата с 1 мм. След завършване на завършването на основата на къщата се монтира ъглов елемент от профилирания лист. В съединенията на профилните листове се монтират профили на разделяне със скрити закопчалки.

Плотът на профилирания лист трябва да бъде изолиран. Изолация и трапецовидна лист, прикрепен към рамката, за предотвратяване на сняг и дъжд се удари в повърхността на основата на стената и да се повиши жизнения цикъл на сградата. Изолационната система се монтира след монтирането на цялата рамка. Това е слой от пароизолация и изолационен слой, прикрепен към стената на къщата с дюбели.

След това се прави окончателното завършване на основата на къщата. Между профилирания лист и нагревателя е оставено необходимото пространство за циркулация на въздуха. Той предпазва нагревателя от влага и предотвратява образуването на мухъл върху стената на къщата. Този дизайн увеличава здравината на изолацията, която за дълго време запазва свойствата си на топлоизолация и звукоизолация.

Основата на къщата, завършена с профилиран лист, не се замърсява, лесно се почиства, тя дава на сградата естетически вид. Облегалката с профилиран лист е безопасна, икономична и красива.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Профилираните листове галванизираниПрофилираните листове галванизирани
Как да се присъедините правилно към велпапе?Как да се присъедините правилно към велпапе?
Таван, направен от велпапе - окачен таван от профилиран листТаван, направен от велпапе - окачен таван от профилиран лист
Облицовка с технология на профилиранетоОблицовка с технология на профилирането
Как да направите покрив от гофрирана дъска за монтаж на профилирания листКак да направите покрив от гофрирана дъска за монтаж на профилирания лист
Завършване на основата на къщата с профилиран листЗавършване на основата на къщата с профилиран лист
Профилирана цена ИжевскПрофилирана цена Ижевск
Завършване на къщата с профилирана основа, фасади Профилист като мазеЗавършване на къщата с профилирана основа, фасади Профилист като мазе
Технологията на покрива от профилиран лист, монтаж на покривен покрив на покрива и припокриване на…Технологията на покрива от профилиран лист, монтаж на покривен покрив на покрива и припокриване на…
Завършване на фасадата с профилиран листЗавършване на фасадата с профилиран лист
» » Облицовка на цокъл от професионална технология