Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради, декоративен камък, фотография, цени, монтаж, производство

Разходи за работа на оградата - цени, типични опции

Зарежда.

Типични опции за ограда

Модерните огради предлагат голямо разнообразие от видове, включително на цена - от бюджета до премията. Цената на оградата зависи от два фактора: използваните строителни материали и сложността на ерекцията (някои видове огради изискват изливане на основи). Най-често срещаните видове огради са изградени от:

 • , Телената ограда;
 • метална ограда;
 • профилирани листове;
 • дървен материал;
 • метални (ковани огради);
 • декоративен камък (т.нар Бесер).

Рабица, ограда и велпапе - икономично и функционално

Най-евтините и най-лесни за инсталиране са т. Нар. Плетени огради, направени от диамантено оформено метално око (това е заек). Механизмът за инсталиране на такава ограда е елементарен - мрежата се простира между залозите, забити в земята. Якостните характеристики на този тип огради са много ниски и напълно изградената конструкция на оградата от мрежестата мрежа може да бъде наречена само формално. Въпреки това, в дворове препятствени огради все още са много популярни, като се има предвид, че са лесно да се направи жив плет (просто поставени nepod залози лозя). Тъй като rabitsa - евтини материали, при инсталирането на огради в повечето случаи включват цената на мрежата и полюсите.Рабица - евтина и ядосана

Минималните тарифи за инсталирането на опъваща ограда, включително включване на полюсите, започват от 300-350 рубли. (на стандартна височина на оградата от 1,5 м). Но ако работата включва бетониране на полюсите, тогава цената на текущия метър започва да тече от 600 рубли.

Огради от метална ограда са свързани вертикални правоъгълни дъски (щифтове). Разликата им от традиционните "селищни" огради от дърво е, че щифтовете са изработени от поцинкована стомана. Складирането може да бъде погребано или директно в земята, или инсталирано на мини парапет от тухли или бетон. При изчисляване на стойността на секцията се взема предвид профилът на оградата (U-образна или M-образна), цената на трупа, крепежни елементи и директни монтажни работи. Осъществяване на бюджета, трябва да се съсредоточи върху цената на текущата метра най-малко 1500-1800 рубли.Ограда от металната ограда

Профилираните листове, като материал за изграждане на огради, са популярни поради два фактора - ниска цена и добра съвместимост с други строителни материали. Оградата, изработена от велпапе с тухлен пиедестал и бетонни стълбове, е традиционен вариант, който може да се види във всеки частен сектор. Цената на метър от тази ограда зависи от нейната височина и вида на покритието на велпапето:

 • поцинкована;
 • едностранен
 • двустранно.

Цената с монтаж "на ключ" за п.м. височина ограда от 1,5 м е средно 800 рубли, 2 м - 900-1000.

Дърво и метал - класически и естетически

Комбинацията от дървени и каменни елементи превръща оградата в строително изкуство

Предимствата на фалшивите огради са трайност и солиден външен вид. Монтажът на този вид огради се осъществява на три етапа:

 • монтаж и бетониране на подпорни колони;
 • закрепване на скелети;
 • армировка.

Кована ограда с пиедестал

Съответно евтините ковани огради не могат да бъдат: средно, инсталирането на текущия метър на базата на ключ (включително дизайн) започва от 100-120 USD.

Бесер и Брик - елитен избор

Традиционно най-скъпите се считат за огради, издигащи се от декоративен камък или безверие. Този строителен материал се отличава с цялостна имитация на текстурата на природни естествени минерали. Огради от Бесер са много издръжливи: експлоатационният им живот е до 50 години. Попълването на основата е задължителен елемент за монтиране на оградата от декоративния камък. Средно, периметърът на тази ограда ще трябва да е на разстояние най-малко 130-15о USD.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Блокове за огради и облицовки на сгради от 42 rubБлокове за огради и облицовки на сгради от 42 rub
Ковано огради и огради за домашна фотография и дизайнКовано огради и огради за домашна фотография и дизайн
Ограда от самата оградаОграда от самата ограда
Ковани огради - 60 снимки на примериКовани огради - 60 снимки на примери
Дървени огради и огради за домашни снимки и опцииДървени огради и огради за домашни снимки и опции
Завинтване на огради в ИркутскЗавинтване на огради в Иркутск
Ограждане на тухлена ограда със собствени ръцеОграждане на тухлена ограда със собствени ръце
Метална ограда от гофриран камъкМетална ограда от гофриран камък
Профилирана ламарина за камъкПрофилирана ламарина за камък
Каква ограда да изберем?Каква ограда да изберем?
» » Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради, декоративен камък, фотография, цени, монтаж, производство