Ограда декорация, декорация, декоративен камък

Декориране на оградата с декоративен камъкСилата и надеждността са основните критерии, които собствениците на вили, селски къщи и други обекти предпочитат при избора на ограда на тяхната територия. Един от най-популярните видове фехтовка в наше време е тухлена ограда. Това е надеждна защита срещу инфилтрацията на непознати, бездомни животни, любопитни възгледи на минувачите. Височината на оградата зависи от желанието на собственика на имота. Предимството на тухлената ограда е, че има много от нейните варианти на пазара. В зависимост от полагане на тухли, огради идват с хоризонтална и вертикална зидария. Красотата и оригиналността се съчетават с различни материали (дърво, ковани елементи). Положете тухла може да се изравнят помежду си или на интервали, а завършването на оградата ще му даде окончателен вид.

Тухлената ограда е силна, надеждна и трайна ограда. С правилния дизайн на тухлената ограда, тя ще допълва и украсява района около къщата. Дайте на къщата красива, а не повторна гледка.

Различни завършване на оградатаДекоративно покритие на оградата с помощта на камък се произвежда по два начина: да се направи оградата на индивидуалност и уникалност и да се коригира изкривяването и замърсяването на старата ограда. Преди да започнете, трябва да определите основната цел на финала. Необходимо е да се направи скица, какво бихте искали да видите в края на работата. Първият етап в декорацията на тухлена ограда е завършването на оградите с предно грунд. Необходимо е да изчакате да изсъхне напълно. Тази процедура се извършва, тъй като е невъзможно да се залепи нещо върху гладката повърхност на тухла. Ако една тухлена ограда има грозен външен вид, площта, където няма да има камък, трябва да бъде измазана. След това можете да продължите с лепенето на декоративен камък или плочки. За да направите това, използвайте специално лепило за вътрешна работа. Процесът на залепване на камъка, процедурата е проста. За да направите това, нанесете лепило на стената и силно натиснете срещу стената камък, така че от под камъка да изместят целия въздух. След като сте поставили един камък, трябва да изберете следващия и т.н.

С лошо изпълнена работа под камъка има празнота. През зимата тази празнота ще бъде запълнена с кондензат, ще замръзне и ще отхвърли камъка. След като завършите процеса на залепване на камъка, е необходимо да покриете всички шевове и да изтриете цялата повърхност на камъните с влажна кърпа. Наскоро нов тип завършване - подплата. Това покритие на оградата е предназначено за облицоване на колоните, към които са закрепени ограждащите секции. За извършване на тази работа подходящи материали като гранит, мрамор, морски скали, ледников камък, естествен камък. Това е много интересно и стилно изглеждащо покритие с използването на морски камъчета с декоративни камъни.

Горната част на колоните е покрита с качулки или козирки. Те изпълняват защитна функция. Защитете стълб от унищожаване чрез седимент. Накладки стълба може лесно да бъде направено на ръка, и капачките е по-добре да си поръчате от производителите. При избора на качулки е необходимо да се вземе предвид тяхната комбинация с елементите на архитектурните структури на обекта. Завършете оградата може да се направи от себе си или да повери тази работа за специалисти, които не са само бързо, но и качествено изпълнение на всички задачи. Завършването на оградата ще даде на старата ограда нов и красив изглед, а новият ще го направи уникален и оригинален. С довършителни работи на огради, стълбове редят с капачки - Огради трансформирани, и неминуемо ще привлече възхитените погледи на минувачите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Блокове за огради и облицовки на сгради от 42 rubБлокове за огради и облицовки на сгради от 42 rub
Ограда от тухли и велпапе със собствени ръце снимка - описание на технологиятаОграда от тухли и велпапе със собствени ръце снимка - описание на технологията
Ремонт не е там - форум за ниско строителство и ремонт на апартаменти - основата за тухлена оградаРемонт не е там - форум за ниско строителство и ремонт на апартаменти - основата за тухлена ограда
Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…
Заварена ограда от профилна тръбаЗаварена ограда от профилна тръба
Тухла за разкъсан камъкТухла за разкъсан камък
Ограда от самата оградаОграда от самата ограда
Ковани огради - 60 снимки на примериКовани огради - 60 снимки на примери
Ограждане на тухлена ограда със собствени ръцеОграждане на тухлена ограда със собствени ръце
Каква ограда да изберем?Каква ограда да изберем?
» » Ограда декорация, декорация, декоративен камък