Красиви огради от тухлени снимки снимка на тухла опции

Изборът на добър материал за оградата е изключително важен, защото в допълнение към защитната функция, вашата ограда ще изпълнява естетически и статусни функции. В края на краищата, фехтовката е това, което хората виждат на първо място. Оградата "отговаря" на всички посетители и гостите. Ето защо, цялото впечатление на къщата, градината, парцела ще се формира от красива ограда.

Тухлените облицовки винаги изглеждат достойни и са със статут. Впечатляващ вид древни замъци, къщи, огради. Дори старият и локално обелени тухли не разваля външния вид, но дава изключителен чар и елегантност към историческата архитектурна структура. Тухлената ограда вдъхва увереност, уважение, но не е нужно да мислите, че можете да създадете интересен дизайн на ограда с една тухлена зидария. Красивите огради от тухли се получават от различни видове материали.

Красива ограда от тухли

Опции за ограда

Какви опции най-често се използват за тухлена ограда?

Многобройни снимки в каталозите на фирми, извършващи инсталационна работа, предлагат следната класическа версия на оградата.

Дизайнът на оградата е направен от зидария с дебелина от една, две тухли. Върхът на оградата е завършен с метални бариери, елементи от коване, профилирани листове. Масонството често става еднообразно. Ето защо строителите са решили да го разреждат с поставените от друг стълбове по чертеж на полагане, използвайки друг цвят на колони или облицовка за тях с друг релеф.

Най-често за зидария се прилага класически червен шаблон. Това е оправдано от нейната универсалност, но не си заслужава много да разчитаме. Например, ако украсите стените на къщата си с облицовъчни тухли, плочките, е по-подходящо да ги използвате и в ограждащото устройство. Ще имате приличен архитектурен ансамбъл. Можете дори да подчертаете външния вид на Вашата къща, а всички сгради на вашия сайт ще бъдат направени в един хармоничен композиционен стил.

Опциите за завършване на оградата днес, ако погледнете през снимките в интернет, са различни, защото можете да си купите тухли с различен цвят, какъвто и да е размер, терен.Жълти, бели, различни нюанси и дори черни цветове се използват навсякъде. Понякога можете да си купите нови предмети, които могат да бъдат нанесени глазура.

Само цената на такива необичайни елементи ще бъде твърде голяма, така че използването им трябва да бъде оправдано от дизайна.

Благодарение на богат избор от тухли, можете да създадете уникални, изключителни опции. С текстурата, финалът се получава:

  • текстурирана;
  • прост;
  • къдрава.

Текстурирана декорация върху оградите от тухли изглежда интересна с облицовъчния продукт, имитиращ камък.

Фигурираната стена може да се направи с няколко вида зидария. Например, в секцията се поставя арка, която е пълна с всякакви материали, най-често тя е камък.За зидарията материалът се използва не само с гладка повърхност, но и с груб каменен материал.

Отлични огради изглеждат с обикновена тухла, облицована с клинкер плочки. Структурата на плочките е много разнообразна, така че има много опции за готовия дизайн, в този случай няма ограничение за възможностите за въображение.

Не искате вашата зидария да изглежда монотонна? Разредете го с разнообразие от модели.

Интересно ще изглежда зидария с пропуски. В този случай и неприкосновеността на личния живот с вас ще остане и оградата ще бъде въздух.

Изящното може да направи сграда, използвайки само два цвята в зидарията: кафява, бежова. Поставките, горната и долната част на секцията са от кафяво изделие, прелитанията са бежови. Тъмнокафява бежова джанта дава докосване на сложността и оградата изглежда скъпа.

Понякога решаваща роля в дизайна се дава на стълбовете. Така например, в снимка на красиви тухлени огради има полюси, направени със сгъстяване в горната част на една четвърт тухла на ред. Допълнителните капачки, направени от метал, правят твърди стълбове от стълбовете и превръщат оградата в непревземаема крепост.

Комбинирани тухлени огради

Интересни са фотоволтаните с комбинирано покритие. Често се използват тухли за изграждане на постове. Опциите са различни:

  1. Тухлена ограда с коване. Прилича на ограда, когато колоните и долната част на стената са направени от червена тухла, а секциите от огради са изработени от черна метална ковашка. Тази ограда прилича на лондонските сгради от миналия век.
  2. Тухлена ограда с дърво.
  3. Тухлена ограда с профил.

Използването на дървесина прави конструкцията лесна. Дизайнът на ограда с полюси и зелена ограда изглежда необичайно. От една страна, мощна подкрепа от червен продукт, от друга - лесна, разпенена ограда.

Съвременните фехтовки изглеждат, когато облицовката използва велпапе. Представете си: сиви стълбове с тухлена зидария от облицовъчен материал под камък и модерен ярък, например оранжев велпапе. Оказва се, че е стилно и модерно.

Комбинираните образци почти винаги се монтират на фундаментна лента, която, подобно на стълбовете, е изработена от тухли. Височината на такава основа е винаги различна, но се опитват да направят основата да се изпъкне над повърхността на земята, понякога основата достига височина от един метър, образувайки капачката на оградата. Профилите на такива огради са "изковани" с различен материал. Тя може да бъде дърво, камък, решетка, професионален под, дори и мрежа-рабица.

След вашите желания и способности, като преглеждате селекция от красиви огради, можете да изберете дизайна на тухлена ограда за вашия сайт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ограда от тухли и велпапе със собствени ръце снимка - описание на технологиятаОграда от тухли и велпапе със собствени ръце снимка - описание на технологията
Ремонт не е там - форум за ниско строителство и ремонт на апартаменти - основата за тухлена оградаРемонт не е там - форум за ниско строителство и ремонт на апартаменти - основата за тухлена ограда
Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…
Тухлички за огради от тухлиТухлички за огради от тухли
Заварена ограда от профилна тръбаЗаварена ограда от профилна тръба
Тухла за разкъсан камъкТухла за разкъсан камък
Ограда от самата оградаОграда от самата ограда
Ковани огради - 60 снимки на примериКовани огради - 60 снимки на примери
Завинтване на огради в ИркутскЗавинтване на огради в Иркутск
Ограждане на тухлена ограда със собствени ръцеОграждане на тухлена ограда със собствени ръце
» » Красиви огради от тухлени снимки снимка на тухла опции