Ограда от тухли и велпапе със собствени ръце снимка - описание на технологията

Устройството на ограда от тухла и професионална настилка

Комбинираните огради от тухли и велпапе съчетават привлекателност, естетика, здравина и надеждност. Такава бариера обикновено изпълнява няколко специфични задачи - определя границите на земята, защитава срещу нежелани гости и непознати, както и изразява индивидуалността и вкусовите предпочитания на своите собственици.

Като правило, в комбинирана ограда, тухла се използва за основа и подпорни колони, а други части на конструкцията са направени от велпапе. От друга страна, тухлената част трябва да се комбинира със строителните и довършителни материали на селска къща. А цветът на велпапето трябва да се комбинира с цвета на покрива.

Комбинираното фехтовка осигурява селска къща или достойнство на стабилност и почтеност. Наличието на тухлена зидария в него го прави много по-скъпо на цената му. Въпреки това, тухлената и гофрирана дъска са удобни и леки за тяхното приложение и богатата им цветова палитра е в състояние да задоволи всички вкусови предпочитания.

Самият процес на издигане на ограда от тухли и велпапе със собствени ръце е доста труден, но с голямо желание няма нищо невъзможно. Помислете за тази технология по-подробно, като опишете всеки етап:

1) Подготовка на изкоп за бъдеща основа, най-малко 1 метър дълбочина.2) Идентификация на местата за врати, врати и колони, които трябва да бъдат разположени на разстояние най-малко 3 метра една от друга. Твърде често подреждането на тухлени колони може да разваля естетическия външен вид.

3) След това трябва да изградите кофража.

4) За да се увеличи здравината на предложеното място за подреждане на тухлени стълбове, е необходимо да се инсталират тръби или ъгли.5) След това основата трябва да се излива с бетон.

6) За да се намали леко потреблението на бетонова смес, ширината на основата може да се направи неравно. За тази цел ширината на тухлените колони в планираните места за монтаж е пълна и на местата, където е фиксирана велпапената плоскост, ширината е стеснена. От една страна, това намалява размера на земната работа, но, от друга страна, кофражът става по-сложен.

7) След няколко дни можете да започнете етапа на сглобяване на рамката. За целта е необходимо да се използват специални тръби, които се фиксират чрез заваряване.

8) В следващата стъпка се извършва монтажът на подпорния ствол. Тяхната сила и надеждност се постигат чрез постепенно равномерно строителство на тухли. Височината зависи от размера на самата ограда.

9) На горната част на колоната е необходимо да се монтира защитна капачка, която да я защити от различни повреди и деформации.

10) След това, с помощта на винтове, гофрираните плоскости се закрепват към вече подготвената рамка.

При издигането на комбинирана ограда е необходимо да се вземе предвид височината на къща или вила и местонахождението на самата земя (в низина или на хълм).

В случай, че е необходимо да се увеличи височината на оградата, това автоматично води до увеличаване на разходите поради промяна в дизайна на оградата и придобиването на допълнителни хоризонтални елементи за рамката.

Красива и издръжлива комбинирана ограда, направена от велпапе и тухли, направени със собствените си ръце, ще ви достави удоволствие от много години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…
Ограда от гофрирана дъска под дървото - профилиран лист за събиране на цвета на дървотоОграда от гофрирана дъска под дървото - профилиран лист за събиране на цвета на дървото
Фотогалерия на покриви с метални покривиФотогалерия на покриви с метални покриви
Тухлички за огради от тухлиТухлички за огради от тухли
Тухла за разкъсан камъкТухла за разкъсан камък
Ограда от самата оградаОграда от самата ограда
Ограждане на тухлена ограда със собствени ръцеОграждане на тухлена ограда със собствени ръце
Профилирана ламарина за камъкПрофилирана ламарина за камък
Основата за тухлена ограда лента или колона, grillage? Характеристики на основата ограда от тухлиОсновата за тухлена ограда лента или колона, grillage? Характеристики на основата ограда от тухли
Ограда декорация, декорация, декоративен камъкОграда декорация, декорация, декоративен камък
» » Ограда от тухли и велпапе със собствени ръце снимка - описание на технологията