Снимка на дървени огради

Преглед на дървени огради

Каквото и да кажат, дървото е било, е и остава най-добрият материал за издигане на заграждения на крайградските зони. Той е идеален за дом от всякакви материали, а дори и твърди къщи, заобиколени от дървена ограда, ще придобият нови, очарователни функции. Има толкова много надеждни и същевременно красиви материали за защита на дървесина, които все повече избираме в полза на леки, красиви, оригинални и практични дървени огради.

Класическа ограда, направена от ограда, монтирана с пролука. Особено за собствениците, които се гордеят със сайтовете си и желаят да споделят своята радост с минувачите. От заслугите - не хвърля сянка и дава растения на сюжета да се развиват на слънчеви, непокрити райони. От "минусите" - мястото не е защитено от вятър и любопитни очи. Разширяване на вездесъщите котки и нечисти съграждани.

Ограда от висока ограда без лумен. Защитава сайта от любопитни очи, прах и неразрешено нахлуване на любители на стоки на други хора. Не забравяйте да третирате антисептика с пигмент от различни цветове - изборът на строителния пазар е голям и разнообразен. Колоните покриват с битумен мастик и обработват подземната част с хидроизолационен техник.

Тази ограда ще остане на сайта много дълго време. Важно: Закрепете пиките към вените с поцинковани винтове, но не и с нокти. Избягвайте много нежелание под формата на ръжда "разхлабване" на оградата след сезона след инсталацията.

Дървена ограда с пропуски в стила на "вълната". По-скоро се отнася до декоративна ограда, която не носи функциите за защита на обекта. Тя е направена от лека решетка, закрепена върху дървени трупи с винтове. Има впечатление за "секционни" огради. Тя изглежда страхотно на неравен терен на обекта. Препоръчва се да се защити тази структура с антисептик с много светъл пигмент - това ще подчертае гридата на оградата, нейната лекота и декоративност.

Огледално отражение на "вълната". Широка оградена ограда е закрепена върху дървена греда, която поддържа масивни стълбове - балюстра. Традицията на руската дървена архитектура е елементите на дърворезба в горната част на колоните. За ползите от оградата, нека се позовем на красотата, декоративността и изчистването на площадката поради малки разстояния между отделните ограждащи елементи.

Дървената ограда е екологична, защото е изработена от естествен материал. И ето как да дадете на всяка ограда живо поглед, прочетена в специална статия тук.Така наречената "австралийска ракита" създава впечатление за непреодолима ограда, поради широките (относително оградни) преплетени плоскости. "Монументалността" на тази ограда подсилва основата на лентата, в която металните стълбове са строго вертикални.

Важно е: елементите на оградата да бъдат третирани по-добре с антисептик и пигмент преди началото на тъкането, така че оградата да е равномерно оцветена. Ако това не се вземе предвид, можете да "боядисите" завършената ограда, като изпиете специална лампа.

Тази ограда има всички предимства на една скучна ограда, толкова възлюбена от мнозина, но изглежда по-красива и оригинална.

Вертикална мрежа (оградата) е еднакво атрактивен "лицето и обратната страна" - достатъчно от двете страни, за да ostrozheks дъски и тяхната защитна състав палто otkolerovat. Такава ограда върху основата на лентата ще остане на вашия сайт от много години насам. Необходимо е само да актуализирате боята от време на време.Едрата ограда (или стълбище) е солидна структура, която надеждно ще предпази мястото от чужди очи и инвазия. Добре обработените антисептични и боядисани дъски се припокриват. Външната видимост на солидна ограда е измамна, районът ще бъде добре отцепен.

Интересна комбинация от глухо дъно и красива вложка от тънки ламели.

Дървото е успешно комбинирано с бетон. Смяната на горните елементи на европарата на дървения щит напълно ще промени външния вид на оградата.

Ограда в стила на "ранчо". Към хоризонталните лъчи се добавя кръст на кръста, а колоните са украсени с резбовани върхове.

Оригиналната ограда в комбинация със студен естествен камък с топло дърво. Дървената ограда се "приспособява" към силата на камъка от горните "огъвания". Такава ограда, в допълнение към добрата защита на вашия сайт, говори за решителното разположение на собственика.

Оградата от широката ограда е визуално разделена на триъгълни секции. Горната част на хоризонталните решетки - огледално изображение на долните триъгълници - се допълва от гладка вълна. Оградата надеждно защитава обекта, без да създава плътна сянка върху него, без да затваря строго проучена улица за домакините.

Оградата от плочата и от недъвкавото дъно изглежда грубо. Не се отказвайте от първото впечатление, не само евтин строителен материал, но и начин да направите практична и оригинална ограда.

Тази палисада е рядка в нашия регион. Стълбовете са завършени с големи плочки под камъка и са в хармония с дървото. Красива, мощна, надеждна, само онези чувства, които изпитвате при гледане на ограда.

Има много опции за издигане на дървени огради. Интересни начини да се комбинират дървени "ракита" с масивни тухлени стълбове, със сноп от естествен камък, основата, украсена с камък-plastushkoy.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Заварена ограда от профилна тръбаЗаварена ограда от профилна тръба
Ограда от самата оградаОграда от самата ограда
Ковани огради - 60 снимки на примериКовани огради - 60 снимки на примери
Дървени огради и огради за домашни снимки и опцииДървени огради и огради за домашни снимки и опции
Завинтване на огради в ИркутскЗавинтване на огради в Иркутск
Ограждане на тухлена ограда със собствени ръцеОграждане на тухлена ограда със собствени ръце
Каква ограда да изберем?Каква ограда да изберем?
Ограда декорация, декорация, декоративен камъкОграда декорация, декорация, декоративен камък
Красиви огради и огради в близост до къщатаКрасиви огради и огради в близост до къщата
Разновидности на огради материали фотографияРазновидности на огради материали фотография
» » Снимка на дървени огради