Профилирана и профилирана от производителя на отлична цена на метър Поцинкована, всички цветове, камък, дърво, тухла

Профилирана (профилирана)

поцинкована ламарина: цена от 182 рубли. на m 2

боядисани листове: цена от 267 бр. на m 2

Повече от 10 вида профилист. Собствена продукция за един ден висококачествен руски метал с постоянна дебелина. 24 варианта цвят (включително "под камък", "под дърво" и "под тухла").

 • Стомана: 08PS
 • Съдържание на цинк: 120-140 g / m2
 • Полимерно покритие от полиестер с дебелина 25 микрона
 • Руска метална дебелина 0,5 мм

Услугите

 • Доставка Оренбург от 700 рубли. Оренбург регион от 800 рубли. В Русия, собствените си транспортни услуги или транспортни компании
 • Плащане с каса или банкова карта в офиса, плащане по разплащателната сметка
 • Изчисляване на разходите според данните на клиента безплатно
 • Напускане и изчисляване на 1000 рубли


Профилст - един от най-популярните строителни материали за облицовка. Той получава различни имена: гофриран лист, профилиран лист, гофриран лист. Този материал е изработен от галванизирани ламаринени листове с полимерно покритие чрез студено валцуване и профилиране - давайки на листа известно облекчение.

По назначение има три основни типа профил:

Стенният лист е обозначен с надпис "C". Използва се за изграждане на огради, както и за изграждане на преградни стени и леки покриви.Носителят се обозначава с маркировка "H". Този тип велпапе има повишена устойчивост на стрес. Използва се при монтаж на всякакъв вид покриви, козирки, както и в изграждането на сенници и тавани.

Третият тип - универсален - маркира "NS". В съответствие с името, тя е подходяща както за монтаж на огради, така и за монтаж на тавани и покриви.

Профилираният лист се отличава с формата на релефа. Тя може да бъде вълна или трапец. Разликата в профилната форма разширява възможностите за дизайнерски решения.

Друга важна характеристика е покриващият материал. За да предпази метала от корозия и да подобри естетическите качества, в производството се използват следните:

 • Полиестер - синтетичен полимер с висока пластичност, устойчивост на изгаряне и топлина. Покритието от полиестер може да бъде гланцирано и матово.
 • Printech - многослойна технология на това покритие ви позволява да поставите на листа различни изображения. Това покритие е устойчиво на слънчева светлина.
 • Текстурирано покритие - керамичните компоненти в покритието подобряват устойчивостта на механично напрежение. Поради това експлоатационният срок на този профилиран лист е до 40 години.

В компанията "Krovelson" се отделя специално внимание на качеството на метала. При наемането се използва само висококачествен руски метал с постоянна дебелина 0,5 мм, което осигурява необходимата здравина на продукта. В края на краищата, дебелината на метала е основната основа на силата. Твърдостта е пропорционална на дебелината, поради което намаляването на дебелината на материала с 20% води до намаляване на твърдостта с 49% (с коефициент 2!).

Видове профилирани листове Предимства

При маркирането на профилирания лист буквите се определят от вида на листа за целта и от номерата след буквите височината на релефната вълна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Профилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видеоПрофилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видео
Стомана с текстура за дърво, плочки или камък в Русия е евтинаСтомана с текстура за дърво, плочки или камък в Русия е евтина
Профилираните листове галванизираниПрофилираните листове галванизирани
Профилирана хартия в Краснодар преглед на производителите и техните цениПрофилирана хартия в Краснодар преглед на производителите и техните цени
Почувствайте покрива от велпапеПочувствайте покрива от велпапе
Горещовалцован листГорещовалцован лист
Профилирана ламарина за камъкПрофилирана ламарина за камък
Профилирана цена ИжевскПрофилирана цена Ижевск
Покрив на метални плочки - цената на металаПокрив на метални плочки - цената на метала
Профилиран метален профил, покрив на Ростов, Ростов на ДонПрофилиран метален профил, покрив на Ростов, Ростов на Дон
» » Профилирана и профилирана от производителя на отлична цена на метър Поцинкована, всички цветове, камък, дърво, тухла